ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]И под тази смешна декларация -двайсетина човека с коментари от които деветнайсет в подкрепа на Ганчев
. Или другата циркова група във Фейса нарекла се "Съпротива срещу припознаването " с водач -администратор Емил Коцев[/center]

- delqnski47
- Контакти:
Ако създадем хиперинфлация шсе отървем ли от задълженията?
Я дайте некви мнения по компетентните, мола.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
River Plate написа:muzovir написа:Аз работя в сферата на захарните изделия и е сещам за една истинска история за шоколади "Милка". Не съм сигурен в точните дати, но едно време- преди войната, шоколад "Милка" е произвеждан от фирма (ЮЛ) Милка. След войната около 1969 г. марката шоколад "Милка" бива придобита от друго юридическо лице- "Якобс", заради големите си задължения, по- късно фирма Крафт прави холдинг и добива марката "Милка", а фирмата се казва "Крафт- Якобс", след още задължения и преструктурирания, накрая холдинг на име "Сушард" изкупува марката "Милка" и за да има приемственост взима заводите на Крафт и става съвсем ново лице на име- "Крафт Якобс- Сушард"! След 2010 "Милка" се произвежда от "Монделииз"
Та кажете ми сега- на кой му дреме кое юридическо лице седи зад "Милка", като от над 100 години ядем шоколад с тази марка???
Удобно си пропуснал фактът, че в случая с Милка има приемстнвеност. Една марка преминава в ръцете на друга, но винаги си е Милка. Това е все едно аз да купя 2 машини за производство на какао и шоколад и да започна да правя в гаража си шоколад. Като реша, че ще върви повече, ако му сложа лилава опаковка, крава и го нарека Милка. Това ще означава ли, че шоколада, който аз правя е Милка?
Защо? Тук няма ли приемственост?
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
muzovir написа:Аз работя в сферата на захарните изделия и е сещам за една истинска история за шоколади "Милка". Не съм сигурен в точните дати, но едно време- преди войната, шоколад "Милка" е произвеждан от фирма (ЮЛ) Милка. След войната около 1969 г. марката шоколад "Милка" бива придобита от друго юридическо лице- "Якобс", заради големите си задължения, по- късно фирма Крафт прави холдинг и добива марката "Милка", а фирмата се казва "Крафт- Якобс", след още задължения и преструктурирания, накрая холдинг на име "Сушард" изкупува марката "Милка" и за да има приемственост взима заводите на Крафт и става съвсем ново лице на име- "Крафт Якобс- Сушард"! След 2010 "Милка" се произвежда от "Монделииз"
Та кажете ми сега- на кой му дреме кое юридическо лице седи зад "Милка", като от над 100 години ядем шоколад с тази марка???
Ама ти не си ли задаваш моралния въпрос когато си хапваш : този шоколад Милка .... абе ... аФтентичен ли е или не

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
soilwork написа:[center]И под тази смешна декларация -двайсетина човека с коментари от които деветнайсет в подкрепа на Ганчев. Или другата циркова група във Фейса нарекла се "Съпротива срещу припознаването " с водач -администратор Емил Коцев[/center]
Друго си е да звъните на фенклубовете по селата вечерта и на сутринта да има порой от декларации, писани като по шаблон. Повечето от членовете на тези фенклубове дори от медиите научиха, че са пускали декларация.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кой каза ? Има ли освежители ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
muzovir написа:River Plate написа:muzovir написа:Аз работя в сферата на захарните изделия и е сещам за една истинска история за шоколади "Милка". Не съм сигурен в точните дати, но едно време- преди войната, шоколад "Милка" е произвеждан от фирма (ЮЛ) Милка. След войната около 1969 г. марката шоколад "Милка" бива придобита от друго юридическо лице- "Якобс", заради големите си задължения, по- късно фирма Крафт прави холдинг и добива марката "Милка", а фирмата се казва "Крафт- Якобс", след още задължения и преструктурирания, накрая холдинг на име "Сушард" изкупува марката "Милка" и за да има приемственост взима заводите на Крафт и става съвсем ново лице на име- "Крафт Якобс- Сушард"! След 2010 "Милка" се произвежда от "Монделииз"
Удобно си пропуснал фактът, че в случая с Милка има приемстнвеност. Една марка преминава в ръцете на друга, но винаги си е Милка. Това е все едно аз да купя 2 машини за производство на какао и шоколад и да започна да правя в гаража си шоколад. Като реша, че ще върви повече, ако му сложа лилава опаковка, крава и го нарека Милка. Това ще означава ли, че шоколада, който аз правя е Милка?
Не няма има приемственост на Литекс в ЦСКА-София и това е
Аз ако си напрая мой отбор ЦСКА-ГогнБГ ще има ли приемственост ?
Betchualeng Arnaikem написа:Взимат базите на автентичното ЦСКА. Май е решено вече, че опит за оздравяване няма да се допуска.
Освен ако не са решили в случай, че оцелее автентичния отбор да играе някъде другаде, но не ми се вярва.
По принцип си вдянал "нещата"... Но никой не е спрял евентуалните "кандидат-оздравители" на Беладоната...

Божков и Кокалис вадят 20-30 милиона за "дълговете"... купуват земя до летището - и си вдигат "стадион за 35 000"...
Никой не ги спира...

- delqnski47
- Контакти:
River Plate написа:muzovir написа:Аз работя в сферата на захарните изделия и е сещам за една истинска история за шоколади "Милка". Не съм сигурен в точните дати, но едно време- преди войната, шоколад "Милка" е произвеждан от фирма (ЮЛ) Милка. След войната около 1969 г. марката шоколад "Милка" бива придобита от друго юридическо лице- "Якобс", заради големите си задължения, по- късно фирма Крафт прави холдинг и добива марката "Милка", а фирмата се казва "Крафт- Якобс", след още задължения и преструктурирания, накрая холдинг на име "Сушард" изкупува марката "Милка" и за да има приемственост взима заводите на Крафт и става съвсем ново лице на име- "Крафт Якобс- Сушард"! След 2010 "Милка" се произвежда от "Монделииз"
Да,ако си нацелил вкуса и ликвидираш собствениците на Милка,за да не те осъдят.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
way написа:muzovir написа:River Plate написа:muzovir написа:Аз работя в сферата на захарните изделия и е сещам за една истинска история за шоколади "Милка". Не съм сигурен в точните дати, но едно време- преди войната, шоколад "Милка" е произвеждан от фирма (ЮЛ) Милка. След войната около 1969 г. марката шоколад "Милка" бива придобита от друго юридическо лице- "Якобс", заради големите си задължения, по- късно фирма Крафт прави холдинг и добива марката "Милка", а фирмата се казва "Крафт- Якобс", след още задължения и преструктурирания, накрая холдинг на име "Сушард" изкупува марката "Милка" и за да има приемственост взима заводите на Крафт и става съвсем ново лице на име- "Крафт Якобс- Сушард"! След 2010 "Милка" се произвежда от "Монделииз"
Не няма има приемственост на Литекс в ЦСКА-София и това е
Аз ако си напрая мой отбор ЦСКА-ГогнБГ ще има ли приемственост ?
Смятай какви хора има. Ти им обясняваш 100 пъти едно и също, а накрая те питат: "Защо? Тук няма ли приемственост?"