ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот russia » 12 юли 2016 23:36

11_best написа:
Ozzimozzi написа:Аз причините за невръчването не ги зная и не мога да гадая, но е ненормално 1 седмица след решението да не е връчено разпореждането, още повече, че всички са в София! Не смятам, че мотаенето е от полза на някой. Днес успях да слушам около 3 мин от интервюто на баба Доро по Гонг - наговори куп простотии! Тя изобщо не се притесняваше от срокове за участие в Б група, въпреки че заяви, че нямало пречки да участват, това не го свърза и с проецедурата по несъстоятелност. Евала на такива синдици! Сега прочетох интервюто на Зафиров. Момчето се е заиграло в едни мръсни игри за армията и едни мачове на 23-ти, които няма да му донесат нищо добро! И как можеш да имаш съгласието на някой на 90% че ще дойде при теб? Простотии неземни!

Това е най-безумното интервю, което съм чел в последно време. Не знаел в коя дивизия ще играе, ТОВА НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ, a в същия момент има план точно на 23-ти да играе контрола, но не се знаело с кого... Нямало отбор с подходящо ниво(ниско), за да напрвят спаринг. И това да си го признаваш...
Когато идваш в уж кризисен момент, не може да не си подготвен. Самодейни трупи ли е капацитетът, това ли ни е лицето?
Не знаел в каква посока ще се развие ситуация, но до 20-23 всичко щяло да е ясно...
Е и на нас ни е ясно - на 20-ти събрание на кредиторите, на което няма да се приема оздравителен план...

САМО ЦСКА!

Що да не си го признава, като е така! Има неясноти, на този етап е така. По-срамно ли е от това да припознаеш друг клуб за свой при все, че този който си подкрепял до вчера все още съществува? Играчите, които сега са в Австрия/цесекарите/ трябваше сега да започнат подготовка с този отбор, но ГГ ги закара в странство да тренират и подпишат/евентуално/ с новото измислено дружество. Това ли е честната игра на Ганчев? Няма не искам, няма недей, ще играете за "новия" ЦСКА, щото видите ли той е истинския. :evil:
И най-наглото е, че тези измисляци мислещи се за ръководство на ЦСКА, го имат за даденост да играят на "Армията". Нагляри на N-та степен.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 12 юли 2016 23:43

***cska*** написа:Не искам да съм лош пророк, и дано въобще не се случва! НО, това което става в момента (ако изобщо някой знае, какво в същност става), няма да доведе до нищо хубаво! И не ми се иска да го изричам, но да знаете, че в най-скоро време, някъде ще се пролее кръв! :( Ей Богу, дано да не съм прав! И ако все още има наивници, които не са проумели че в момента се манипулира червената общественост, с цел да се дестабилизира държавата, нека да ме нарече ИДИОТ!

Ще се биеш ли ?

САМО ЦСКА
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 юли 2016 23:44

Лека нощ на всички и дано утре припознавачите да са с няколко по-малко от днес. Време е да изтрезнеете!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 12 юли 2016 23:45

***cska*** написа:Не искам да съм лош пророк, и дано въобще не се случва! НО, това което става в момента (ако изобщо някой знае, какво в същност става), няма да доведе до нищо хубаво! И не ми се иска да го изричам, но да знаете, че в най-скоро време, някъде ще се пролее кръв! :( Ей Богу, дано да не съм прав! И ако все още има наивници, които не са проумели че в момента се манипулира червената общественост, с цел да се дестабилизира държавата, нека да ме нарече ИДИОТ!

:roll:

Това е не - "очевидно", а - "очевАдно"...
Но "глупаци" - дал Господ...

Само ЦСКА...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 23:45

11_best написа:
Ozzimozzi написа:Аз причините за невръчването не ги зная и не мога да гадая, но е ненормално 1 седмица след решението да не е връчено разпореждането, още повече, че всички са в София! Не смятам, че мотаенето е от полза на някой. Днес успях да слушам около 3 мин от интервюто на баба Доро по Гонг - наговори куп простотии! Тя изобщо не се притесняваше от срокове за участие в Б група, въпреки че заяви, че нямало пречки да участват, това не го свърза и с проецедурата по несъстоятелност. Евала на такива синдици! Сега прочетох интервюто на Зафиров. Момчето се е заиграло в едни мръсни игри за армията и едни мачове на 23-ти, които няма да му донесат нищо добро! И как можеш да имаш съгласието на някой на 90% че ще дойде при теб? Простотии неземни!

Това е най-безумното интервю, което съм чел в последно време. Не знаел в коя дивизия ще играе, ТОВА НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ, a в същия момент има план точно на 23-ти да играе контрола, но не се знаело с кого... Нямало отбор с подходящо ниво(ниско), за да напрвят спаринг. И това да си го признаваш...
Когато идваш в уж кризисен момент, не може да не си подготвен. Самодейни трупи ли е капацитетът, това ли ни е лицето?
Не знаел в каква посока ще се развие ситуация, но до 20-23 всичко щяло да е ясно...
Е и на нас ни е ясно - на 20-ти събрание на кредиторите, на което няма да се приема оздравителен план...

САМО ЦСКА!

Ако си подготвен не е кризисен момент :mrgreen: В момента няма значение как изглеждате при положение , че трябва да съществувате на всяка цена . Ако ще с 15 на 0 да падате , важното е да посочиш и да кажеш това е ЦСКА .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юли 2016 23:47

Само Чикаго Булс и Шабан Шаулич.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 23:47

Haralampy написа:

Това е не - "очевидно", а - "очевАдно"...
Но "глупаци" - дал Господ...

Само ЦСКА...

Това е така . Само ми е интересно защо ще излизате на протест след като сте наясно с ескалацията на напрежението . Наистина се иска провокация и не виждам какво ще спечелите ако стане нещо ?

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 12 юли 2016 23:48

russia написа:
11_best написа:

САМО ЦСКА!

Що да не си го признава, като е така! Има неясноти, на този етап е така. По-срамно ли е от това да припознаеш друг клуб за свой при все, че този който си подкрепял до вчера все още съществува? Играчите, които сега са в Австрия/цесекарите/ трябваше сега да започнат подготовка с този отбор, но ГГ ги закара в странство да тренират и подпишат/евентуално/ с новото измислено дружество. Това ли е честната игра на Ганчев? Няма не искам, няма недей, ще играете за "новия" ЦСКА, щото видите ли той е истинския. :evil:
И най-наглото е, че тези измисляци мислещи се за ръководство на ЦСКА, го имат за даденост да играят на "Армията". Нагляри на N-та степен.

Взе треньор, събра отбор, осигури им условия да мислят само за футбол, докара Ицо на труибуната, взе купата с аматьори на фона на синята тишина. Отделно, респект за това, че момчета, на които като деца е дал път във футбол, се отзоваха и помогнаха. Не допусна нито една загуба на сметката на ЦСКА! Плюй де!

САМО ЦСКА!
Последна промяна от 11_best на 13 юли 2016 00:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 юли 2016 23:51

Sith написа:

Ще се биеш ли ?

САМО ЦСКА

Аз ли? Явно въобще не си разбрал, какво имам в предвид! Тук въобще не става въпрос за закани, просто предчувствие.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 23:53

***cska*** написа:
Sith написа:

Ще се биеш ли ?

САМО ЦСКА

Аз ли? Явно въобще не си разбрал, какво имам в предвид! Тук въобще не става въпрос за закани, просто предчувствие.

Ако не е м/у фенове синдика ще го отнесе . Лошото е тия дето го мислят не си дават сметка , че натам отиват нещата .

Върни се в “Архив”