ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2016 21:28

kolokolo написа:Тя и синдичката не може без подписа на Паслар да назначава треньори , персонал и каквото и да е , ама един палячо се представя за треньор , разхожда някаква панаирджийска трупа .

Какво смяташ за тия думи на Стоичо Стоилов -
"Знам, че г-н Ганчев е много разочарован от случващото се около ЦСКА. Първо ми се обади, когато беше историята със старта на подготовката на групата юноши на "Армията", която някой употреби за своя изгода. Тогава буквално каза: "Няма смисъл от нищо, щом ще страдат деца на ЦСКА"
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 12 юли 2016 21:31

Днес докато се опитвах да обясня на клетото момче Конан (а.к.а. Цска78) какво значи "7 дн. срок от връчването" успях да си блъсна колата на един сфетофар, някъв идиот наби спирачки точно като светна жълто, втория спря, аз спрях, но в него (не е хубаво да пишем докато шофираме :lol: )....дано поне е разбрал за сроковете, че на мен ми коства предна броня и капак, това малко оффтопик :)

Имам друг въпрос, Цска-София нали са заявили националният стадион, защото Армията не била готова за мачове, ок, но явно за представянето ще е готова? Интересно, не мислите ли? :lol:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 юли 2016 21:35

Аз лично предполагам, че схемата е, че няма договор, защото няма да има плащане. Просто разрешение да влязат от страна ИД. Не случайно няма да има и билети, все пак не е официален мач. Вероятно ще входират писмо-запитване, а ИД ще им върне писмо-разрешение. Което ще се представи на органите на МВР, и с което ще се докаже че няма нахлуване в чужд имот и самоуправни действия.

А аз както вече казах, не смятам да вземам страна, за мен най-важното е истинските армейци да излязат единни от тази ситуация. А платените от ГГ и ВБ ще си останат платени, никога повече няма да са цесекари.

Как пък никой не писа за ценности, за единение, един дол дренки сте. Само се обиждате и нападате, Сред вас няма истински лидери.

А иронията на съдбата е, че сините ни приятелки водени от неистовия си страх от единия проект, очевидно лобирайки за другия, всъщност подтикват червената общност да реализира страховете им ... ама те винаги са се откроявали с голямата си духовна и интелектуална нищета ...

Само ЦСКА.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 12 юли 2016 21:38

Кашчей написа:
kolokolo написа:Тя и синдичката не може без подписа на Паслар да назначава треньори , персонал и каквото и да е , ама един палячо се представя за треньор , разхожда някаква панаирджийска трупа .

А този палячо има ли сключен договор, за да е назначен?! За В група не е задължително.

Нали го изяснихме тоя "въпрос" покрай "заварчика Бранеков"...
:lol:

Сега Зафето си бачка като "букмейкър", а в свободното си време е "треньор" при Баба Дора...
защото просто "обича децата"...
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юли 2016 21:39

eMs1 написа:Имам друг въпрос, Цска-София нали са заявили националният стадион, защото Армията не била готова за мачове, ок, но явно за представянето ще е готова? Интересно, не мислите ли? :lol:

Аз не съм никак сигурен, че Пришълеца има правото да ползва Армията, без съгласието на синдика. Дори за приятелски мач. Както няма право да носи и емблемата, ама, както виждаме точно с нейния случай, в БГ всичко е възможно, когато си мутра и престъпник.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 12 юли 2016 21:43

ivo55 написа:Аз лично предполагам, че схемата е, че няма договор, защото няма да има плащане. Просто разрешение да влязат от страна ИД. Не случайно няма да има и билети, все пак не е официален мач. Вероятно ще входират писмо-запитване, а ИД ще им върне писмо-разрешение. Което ще се представи на органите на МВР, и с което ще се докаже че няма нахлуване в чужд имот и самоуправни действия.

А аз както вече казах, не смятам да вземам страна, за мен най-важното е истинските армейци да излязат единни от тази ситуация. А платените от ГГ и ВБ ще си останат платени, никога повече няма да са цесекари.

Как пък никой не писа за ценности, за единение, един дол дренки сте. Само се обиждате и нападате, Сред вас няма истински лидери.

А иронията на съдбата е, че сините ни приятелки водени от неистовия си страх от единия проект, очевидно лобирайки за другия, всъщност подтикват червената общност да реализира страховете им ... ама те винаги са се откроявали с голямата си духовна и интелектуална нищета ...

Само ЦСКА.

:roll:

И аз мисля, че горе-долу така ще оформят "нещата" около мача...

А "сините приятелки" - Ганчев трябва да ги черпи много здраво... Със страха си и с "плача" си само го улесняват... да не кажа, че даже предрешават "изхода" от конфликта...

:lol: :lol: :lol:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 21:45

Долно уйно написа:
maxi1914 написа:Само не разбрах след или преди протеста ще ходите да си взимате карти ? Защо па един не снима да покаже вяра и любов към жужето ? :mrgreen:

320лв за тая руина лесно не се дават.
Кабриото, което е незавършен вид е с по-ниска цена.

Е да ама има и промоция чат пат . За купата левче сега с Удинезе без пари . Абе айляк ще настигнат Лудогорец с тия цени.
И жива музика имат :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 12 юли 2016 21:53

ivo55 написа:Аз лично предполагам, че схемата е, че няма договор, защото няма да има плащане.

без договор как ще стане, това е публична държавна собственост.Ако не плаща, се тълкува като увреждане интересите на кредиторите, вероятно.А и няма как да има договор, щото няма право да сключва сделки без съгласието на синдика.В ТЗ го пише, май 635 беше.Въпросът е да се решат нещата по цивилизован начин

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 12 юли 2016 21:56

Сега както и Офанзива ги няма, сигурно ще се нагледаме на хореографии с креМвирши :lol:

П.С. Не, че при нас в момента е по-различно положението, де :roll:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 юли 2016 21:57

Призовавам всеки, който се чувства цесекар, да завършва изказванията си със "САМО ЦСКА", без значение дали е прав, каква теза защитава, дали "оздравява" или "припознава". Това вероятно най-старо и най-семпло скандиране никога не е било нечия собственост, викали са го и млади и стари, и фенове и обикновени симпатизанти, и наши и чужди. Знаете, че през годините, по времето на големите евромачове, на стадиона винаги е имало и много симпатизанти на други български отбори, които са викали с цяло гърло "САМО ЦСКА".

Не горете мостове, по които може да ви се наложи да вървите. Истинските цесекари не са злобни същества, изпълнени с омраза и лоши чувства.

И не забравяйте: Умните спорят с другите с аргументи, мъдрите спорят със себе си, а говедата мучат в чуждите градини, докато Шиши ги напъва изотзад ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Архив”