ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 11:49

CSKA 78 написа:
River Plate написа:
CSKA 78 написа:Муа-ха-ха! Верно ли е това, троле?! И всички други 95% от привържениците на ЦСКА, те също са платени, нали така?! :lol: :lol: :lol:

Уоу 95%? Гоните 100те :mrgreen:

95% са фенове от фракциите, но и другите фенове, които не членуват никъде, също са "ЗА" Ганчев! :mrgreen: :mrgreen:

Ок, успокои ме 8-)

Гледам прогреса ви. Тръгнахте от над половината, минахте през 60-70-80-85%, сега добавихте още 10. Като стигнете 100те ще трябва и аз да припозная, че иначе ще забиете на 99,9999999998% :mrgreen:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юли 2016 11:53

W84me написа:
boabbb написа:
ceBep написа:От къде на къде му въртите свирки на бойко за базите като това дружество е плод на любовта между Литекс и Етрополе бе. Ебати селската наглост.

Да ви е*а па и вас у гражданите :x Давай го по-спокойно малко, нали си ЦСКА-ар, как може да обиждаш половината хора тука :?: Щом си много навит - отваряй Microsoft Word, пиши си оздравителния план, внасяй банковата гаранция и си ти :!: Направиш ли го, ние те подкрепяме на 100% ...

Бобе, вие подкрепяте всеки, който плаща, не сте фенове, а припознавачи на ПАРИ

Айде, па ти не ми чети морал с 15-те бона на месец ... ;) Парите не ме интересуват, аз гледам действията на хората и съм наясно, че положението в АД-то е неспасяемо, за съжаление :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 12 юли 2016 12:01

boabbb написа:и съм наясно, че положението в АД-то е неспасяемо, за съжаление :|

Промит си...
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юли 2016 12:04

Sith написа:
boabbb написа:и съм наясно, че положението в АД-то е неспасяемо, за съжаление :|

Промит си...

Ами, сигурно ... Те щото хората с много пари за това са развъртяли комунистическите куфарчета и са изкарали още пари от тях - щото са прости и плащат чужди масрафи :| Събудете се :!:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 12 юли 2016 12:04

пак почнахте да се държите просташки.... :( ... въздържайте се малко моля.... и спрете да притискате министъра.... или пък ББ.... защото дори и техните решения могат да бъдат атакувани в съда..... изчакайте си спокойно старото дружество да фалира.... и тогава си вземете базите.... то е ясно че накрая това ще стане.... :cry:

пп... жалко е да гледа човек.... колко ниско можете да паднете.... да се обиждате.... и овиквате.... за неща които не зависят от вас.... :cry:

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 юли 2016 12:05

[center]След неистовата радост вчера ,чакаме някой Оздравител да коментира писмото от ФИФА и поредният пирон забит в ковчега на АД-то? [/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юли 2016 12:06

soilwork написа:[center]След неистовата радост вчера ,чакаме някой Оздравител да коментира писмото от ФИФА и поредният пирон забит в ковчега на АД-то? [/center]

Не го давай толкова весело, все пак това АД е част от ЦСКА :|

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 юли 2016 12:08

soilwork написа:[center]След неистовата радост вчера ,чакаме някой Оздравител да коментира писмото от ФИФА и поредният пирон забит в ковчега на АД-то? [/center]

АД-то ще вземе да вампиряса и тогава не те виждам къде ще се денеш. :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Гриша Ганчев се оттегля!

Мнениеот Old_death » 12 юли 2016 12:13

maxi1914 написа:Да бе за това последните години доминираме на всяко едно ниво . Все силните са с нас . И видиш ли накрая калъфка . Ти чуваш ли се кви ги плащиш ? То нах-големия ни успех ще се окаже , че сме сасипали ЦСКА

Оздравители , вижте с кой и за какво сте се съюзили !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 12 юли 2016 12:18

Съюзили сме се, пак във вашите болни глави.

Върни се в “Архив”