ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 10 юли 2016 10:42

Torino FC 1906 написа:Случайно , някой да знае онази " върти-опашка " Ники-то Кънчев ... каква позиция е заел в момента ?
От припознавачите е :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 юли 2016 10:43

[center]Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев изрази подкрепата си за Гриша Ганчев. Майкъла коментира и намеренията на Васил Божков, който предложи оздравителен план за автентичното дружество.

"Щом БФС е решил, че ЦСКА ще участва в Първа лига, значи законът е спазен. И ние трябва да застанем зад този клуб. Изразявам категоричната си подкрепа към Гриша Ганчев! Това е сериозен човек, а не някакъв дребен кокошкар. В Литекс имаше 300 фенове им купуваше кебапчета кюфтета, за да ходят на стадиона. Докато ЦСКА е марка. Освен това не чух нищо от устата на Васил Божков. Излизаше само с декларации от фирмата си. Той, ако поиска, може и, за два часа да оправи всички дългове, но този тим с Адалберт Зафиров изглежда несериозен. Да не забравяме, че и Христо Стоичков е с новия отбор"[/center]

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 10 юли 2016 10:43

soilwork написа:[center]Димитър Пенев: Никой не знае ЦСКА-то на Божков :lol: [/center] [center]Димитър Пенев заяви, че има само един ЦСКА – този на Гриша Ганчев, който е радвал феновете през последната година. За АД-то на Васил Божков никой не говори и никой не го познава, удари Пенев.„Феновете не са разделени, много неща се изопачават. Юношите на Васил Божков…Те може да са наши деца, наши футболисти, но не може да се прави сравнение между тях и първият отбор, който радваше феновете в последната една година.
Трябва да има яснота кой кой е в ЦСКА. Гриша Ганчев от една година е в ЦСКА, значи е ясно. Има само един ЦСКА и досега за него говоря, другият никой не го знае“, сподели Пената пред Нова.[/center]

Ай стига с тоя.Той ли ви е мерило?Тоя ако се провали проекта на Ганчев ум ше ви зайде кви ше ги ръси в защита на Божковото.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 юли 2016 10:45

Nuke написа:
soilwork написа:[center]С тия анализи от 80-те години в стил "Работническо дело " не трогваш никой ! 2016 сме .....футболът е ПАРИ ![/center]

На всички е ясно, че точно хората с твоето мислене припознаха хибрида. Ти даже не усещаш колко грозно е това, което пишеш.

На всички е ясно , че точно вие от подуене можете да давате какъвто и да е акъл за неща свързани с ЦСКА , само и единствено , когато върнете титлата спечелена неспортсменски и когато ви накажат по правилник за побой на български полицаи на стадиона в Перник ;) До тогава сте безгласна буква за ЦСКА :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 10 юли 2016 10:46

soilwork написа:
Torino FC 1906 написа:Случайно , някой да знае онази " върти-опашка " Ники-то Кънчев ... каква позиция е заел в момента ?

Друго и не съм очаквал !

Между другото ... колко поста ти останаха да си изработиш дневната "надница" ???

iavorianev

Мнениеот iavorianev » 10 юли 2016 10:47

Изображение
Е това е истината! Вие си копирайте мнения на бивши цскари дето и те като припознавачите са "винаги верни" ала за някой лев!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 юли 2016 10:49

Torino FC 1906 написа:
soilwork написа:

Друго и не съм очаквал !

Между другото ... колко поста ти останаха да си изработиш дневната "надница" ???

Личи си на кого само надници са му в ума ;) Колко ти плащат да спамиш във форума на ЦСКА :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 юли 2016 10:50

Torino FC 1906 написа:
soilwork написа:

Друго и не съм очаквал !

Хахаха-дайте поне нещо по-оригинално левскарчетата по темата? Мързи ме дори да си пиша с теб.....

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 юли 2016 10:51

baraba написа:
Nuke написа:
soilwork написа:[center]С тия анализи от 80-те години в стил "Работническо дело " не трогваш никой ! 2016 сме .....футболът е ПАРИ ![/center]

На всички е ясно, че точно хората с твоето мислене припознаха хибрида. Ти даже не усещаш колко грозно е това, което пишеш.

На всички е ясно , че точно вие от подуене можете да давате какъвто и да е акъл за неща свързани с ЦСКА , само и единствено , когато върнете титлата спечелена неспортсменски и когато ви накажат по правилник за побой на български полицаи на стадиона в Перник ;) До тогава сте безгласна буква за ЦСКА :idea:

Това са неща, които не зависят от мен. Личната ти позиция зависи само и единствено от теб. Всички хора с акъл са против тоя хибрид. Майкъла, Пената и Ицо ми дават за пример. Дай ми за пример Любо Пенев. Къде е той? Защо не отиде на РД на Ицо? Защо не казва и дума за хибрида, въпреки че е работил с Ганчев? А? Какво мисли Костадинов по въпроса? Вас припознавачите това не ви вълнува. Вие си искате кинтитье на Гришко.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 юли 2016 10:56

Прочетете мнението на Жеков. Сущий припознавач:

Тоест заставате зад проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков за възраждане на клуба?
- Да, разбира се. Нали този отбор ще участва в А група и ще играе на „Армията"? Кой друг да подкрепя? Ицо Стоичков притежава 20% от клуба.
Беше направена силна селекция, а се чакат и още футболисти. Уредиха се много престижни контроли, сега с Динамо Киев идва мач, после с Интер, Удинезе ще ни гостна на „Армията"... А от другата страна какво имаме? Една група деца и юноши, която се подготвя за В група. Ами аз не искам повече да гледам срещи от трета дивизия. Ако искам да гледам как играят аматьори, ще си отида на село (смее се). ЦСКА трябва да е в А група, да се бори за титлата, за купата и за Европа. Какво повече да искаме?

Мен би ме било срам. Подигравка. Как една легенда може за миг да се превърне в едно нищо.

Върни се в “Архив”