ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 06 юли 2016 21:14

Донке, кой беше предвидил че ще ви е треньор, че ми се губи?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

dude

Мнениеот dude » 06 юли 2016 21:14

Beladona написа:Неам никва идея , ама ФИФА и УЕФА ше ви окостят Урода ......тъй мо се види.

Възможно ли е въобще да не са искали да им мине плана?
Оставам с чувството, че участват в мача само за да пречат. Кажи, ти си по навътре в нещата.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 юли 2016 21:17

dude написа:
Beladona написа:Неам никва идея , ама ФИФА и УЕФА ше ви окостят Урода ......тъй мо се види.

Оставам с чувството, че участват в мача само за да пречат. Кажи, ти си по навътре в нещата.

Ти как мислиш? Внасят 200 страници ОП, а са "пропуснали" писмено съгласие от ФМ за 30 годишното разсрочване на дълговете към държавата при положение, че си го пише черно на бяло изискването.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 06 юли 2016 21:19

baraba написа:
Torino FC 1906 написа:Някой сеща ли се когато Жужето ви събра на Армията , не каза ли :

На мен базите не ми трябват , ще купя земя и ще построя стадион за чудо и приказ !!!

Дали е започнал да строй ?

И защо е тази война за базите ? ...

Споко не се вълнувай , война няма ;) Базите са ясни отдавна :idea:

Споко , не се вълнувам ... просто задавам прост въпрос ?

Онзи ден на армията нямаше ли псуване и мятане на бутилки ?
Кордон да не тренират едни деца и песни от сорта ЦСКа не е Литекс ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юли 2016 21:20

dude написа:

Знаеш ги нещата

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 юли 2016 21:22

ceBep написа:Абе момчета, какъв конструктивен диалог да водим , като на бялото казвате черно. Какво пречеше да бяхте подкрепили примерно едно ново дружество да закупи автентичния ЦСКА с пасивите и активите, след това разсрочено да почне да се издължава и към НАП...за 10-20-30 г , ако сегашното дружество все пак не продължи да съществува под тази форма. А вие кво напрайхте ? Микренския почна да слива, прелива, подлива...направи от ЦСКА КТБ 2. А оскотялия, прост ганьо почна да му прави "евала" на некви илюзорни обещания за титли, ШЛ и бой над говедата. Видяхте се и на Армията - миризливи подчовеци с тумбаци и по джапанки. "Да си платят на гусин Паслар... Сичко гнусно в тая държава вече си има име - цска-София на Ганчев и бедните дърпутки. Е за кое точно да водим диалог ми кажете ?

Ти пък от какъв зор се изказваш като последна инстанция,че и нареждаш хората?Преди година и нещо се обясняваше,че трябва да идем във В група за да се пречистим!Еми отидохме и какво стана?Още по-зле!Престани да нареждаш хората с различно мнение и да се изтъкваш какво си бил направил!

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юли 2016 21:22

Ozzimozzi написа:Донке, кой беше предвидил че ще ви е треньор, че ми се губи?

Ян Бибиян

dude

Мнениеот dude » 06 юли 2016 21:24

Torino FC 1906 написа:
baraba написа:
Torino FC 1906 написа:Някой сеща ли се когато Жужето ви събра на Армията , не каза ли :

На мен базите не ми трябват , ще купя земя и ще построя стадион за чудо и приказ !!!

Дали е започнал да строй ?

И защо е тази война за базите ? ...

Споко не се вълнувай , война няма ;) Базите са ясни отдавна :idea:

Споко , не се вълнувам ... просто задавам прост въпрос ?

Онзи ден на армията нямаше ли псуване и мятане на бутилки ?
Кордон да не тренират едни деца и песни от сорта ЦСКа не е Литекс ?

Що се правите на луди.. тая постановка изобщо нямаше за цел някаква си тренировка.
Трябваше да стане скандал пред дебелашките пудели по медиите.. е, не им се получи много и сега си изсмукват от пръстите.. жалка история. ПФК-то е изцяло в правото си да не допуска външни лица на стадиона - зафиров е никой, василев е никой, келешите бяха пуснати да тренират при опасни за контузии условия без присъствие на медицинско лице.. абсурдна история.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 юли 2016 21:26

Beladona написа:
Ozzimozzi написа:Донке, кой беше предвидил че ще ви е треньор, че ми се губи?

Ян Бибиян

Beladona написа:Армейци, спокойно !!! Тошко Янчев скоро ще започне подготовка на ЦСКА !!!

КОГА? Разочарова ме! Толкова много познаваше преди, че ми беше станала кумир!

Красимир Иванов

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 юли 2016 21:26

ceBep написа:Има вариант за всичко. Въпроса е, че никой не се поинтересува, а се хвана за лесното. И какво значение има колко време ще се плащат . Все едно някой от нас ще ги дава или ги чака.

Ясноооооо

Върни се в “Архив”