River Plate написа:KAT90 написа:River Plate написа:Момчета. Само ЦСКА и к7р за Гришата!

Пич, понеже си писал, че единствения вариант е ВБ, то не ти ли светка лампата, за да се запиташ защо му е ФК ЦСКА ЕАД, ако ще оздравява НАПЪЛНО.И не ми казвай членски права, защото ЦСКА си има всичко и не е необходимо ново АД, ако ще оздравява НАПЪЛНО.Неговите действия са едно към едно с тези на ГГ.Разберете, че няма алтернатива.Избира се по-малкото зло, както се казва.То алтернатива имаше, ама толкова много фенове всеки вика ти дай 5лв., иначе имаме претенции за много неща.
И спри да псуваш другите.
Само глупак ще подкрепи ГГ след като ни излъга 10 пъти в очите, че ще оздрави сегашното дружество и няма да прави никакви сливания. 1,2,3,4,5 колко пъти трябва да те излъже някой за да спреш да му вярваш?
На мен ми е ясно, че няма да прави сливания(след върнатия ОП), но ако си мислиш, че ВБ ще го направи се лъжеш.Омразата към ГГ или по-скоро неговите действия ви замъгляват гледните точки.Всеки, който излезе срещу ГГ, във вашите очи излиза като гуру и спасител, а не е така.Няма да се учудя, ако и Пеевски излезе и каже, че оздравява напълно ЦСКА, някои да го подкрепят.Погледнете цялата картина, а не детайлите, които ви пригласят.Ако утре се окаже, че ГГ вземе стадиона, емблема и юридически ЕАД-то му е носител на история и титли, как ще го погледнете в очите?Как ще комуникирате със същите, които до днес псувате?