Blue1914 написа:Ебати долната и нагаждаческа измет, дето се е насбрала около стадиона в БорисоватаДори и аз не мога да повярвам колко ниско и колко масово падат червените петолъчки, а както можете да се досетите, имам доста ниско мнение за средностатистическия червен фен
![]()
Вари го- печи го, 1948-1999-2016, нещата са ЕЛЕМЕНТАРНИ! Членството в БФС на отбора, спечелил 31 титли (под различни юридически форми, но с едно и също членство), се държи от ПФК ЦСКА АД. Това членство реално представлява истинската идентичност. Дори и загубил емблемата и стадиона си, ДОРИ и прекръстен на ФК Лупи, този член на БФС ще е спечелил 31 титли. И ще си ги отнесе в гроба- дали това ще стане след 2 седмици или след 1000 години- само времето ще покаже.
Щом си започнал да ходиш на мачовете на ДРУГ член на БФС, то значи си фен на ДРУГ отбор- ако ще да стоиш със същата фланелка на същата седалка, пеейки едни и същи песни както преди. Което не е края на света. Само дето в единия вариант ще изгубиш 2-3 години и ще се завърнеш като достоен морален (няма как да си формален) носител на червената идея и история. В другия вариант ще спестите 2-3 години по села и градчета, но после ДО КРАЯ цяла България напомня на вас и идните ви поколения, че сте долни микренски подлоги и нагли етрополски к***ви... и какво ли още не... народното творчество и епитетите ще бъдат доста образни и разнообразни, може да бъдете сигурни.![]()
За синята общност много по-добрият вариант е "конкуриращата" я червена да тръгне по втория път- по съвсем разбираеми причини.Хайде сега ме питайте кога ще слагаме козирката
Успокой се малко,защото си гост в тоя форум.