ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юли 2016 17:31

River Plate написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Nuke написа:
River Plate написа:Шапки долу пред тая жена, че не се поддаде и на заплахи и шантажи.

Взе да става традиция в България жените да постъпват по мъжки, а мъжете - по женски...

То и в случая с Ангел Бончев, мъжъг беше Камелия Бончева, а жената - Гриша Ганчев.

Ако знаеш нещо конкретно за случая Ангел Бончев тичай бързо в прокуратурата, в противен случай е по-добре човек да си трае и да си казва "пази боже".

Той Бончев каза не в 1 или 2 интервюта какво представлява ГГ. ;)

Кой какво казал, какво рекъл не ме интересува. Не бих желал да съм на негово място.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 юли 2016 17:32

dude написа:Време е за обобщения:

2-та плана се отхвърлят поради липса на съгласие на министъра
ПФК-то фалира
Ганчев купува търговската марка и взима стадиона
Божков и освежителите могат да почнат от А окръжна, но те това и искаха миналото лято.. ;)

Всичко приключва до края на месеца.

Грешиш, Божков и освежителите дават фира.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2016 17:32

ПФК-то фалира
Божков и освежителите могат да почнат от А окръжна, но те това и искаха миналото лято.. ;)

А Добро Утро , ама , как да им го вкара човек на Череполюбците ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юли 2016 17:34

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Nuke написа:
River Plate написа:Шапки долу пред тая жена, че не се поддаде и на заплахи и шантажи.

Взе да става традиция в България жените да постъпват по мъжки, а мъжете - по женски...

То и в случая с Ангел Бончев, мъжъг беше Камелия Бончева, а жената - Гриша Ганчев.

Ако знаеш нещо конкретно за случая Ангел Бончев тичай бързо в прокуратурата, в противен случай е по-добре човек да си трае и да си казва "пази боже".

Ма в България има ли прокуратура за едрата организирана престъпност ??? Ако има такава, кажи ми я, ще тичам веднага.

Ами колега съда в Страсбург или просто напускаш държавата, както правят много наши сънародници. Ако имаше прокуратура сега нямаше да водим тази тъпа, безсмислена дискусия. Отдавна в затвора щяха да бъдат тези, които доведоха ЦСКА до това положение, а държавата щеше да има друг политически елит.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2016 17:34

River Plate написа:Той Бончев каза не в 1 или 2 интервюта какво представлява ГГ. ;)

Бончев бе отвлечен в края на май 2008 година. Следх което пък бе отвлелена съпругата му Камелия след напълно нефелна полицейска акция при даване на откупа.
На извънредно заседание след отвличането на Бончев, ръководството на „Литекс“ го смени от длъжността, която заемаше. :x :x
Година по-късно Ангел Бончев коментира раздялата си с Гриша Ганчев така: „Този ход и до ден-днешен не ми е понятен. С него съм се виждал очи в очи три пъти, след като бях освободен. Аз не исках да влизам в разговори и в контакт, защото нямаше смисъл.Жалко, защото бяхме приятели 25 години. Колкото той има заслуга за това Литекс да е силен отбор, толкова имам и аз. Не трябваше да се разделяме така”.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dude

Мнениеот dude » 05 юли 2016 17:35

suni написа:

ПФК-то фалира

Грешиш, Божков и освежителите дават фира.

Пропуснах последната точка - Градев се отправя към Терминал 2, както беше обещал, понеже тук таланта му остава недооценен.. :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юли 2016 17:36

1982 написа:
River Plate написа:Той Бончев каза не в 1 или 2 интервюта какво представлява ГГ. ;)

Бончев бе отвлечен в края на май 2008 година. Следх което пък бе отвлелена съпругата му Камелия след напълно нефелна полицейска акция при даване на откупа.
На извънредно заседание след отвличането на Бончев, ръководството на „Литекс“ го смени от длъжността, която заемаше. :x :x
Година по-късно Ангел Бончев коментира раздялата си с Гриша Ганчев така: „Този ход и до ден-днешен не ми е понятен. С него съм се виждал очи в очи три пъти, след като бях освободен. Аз не исках да влизам в разговори и в контакт, защото нямаше смисъл.Жалко, защото бяхме приятели 25 години. Колкото той има заслуга за това Литекс да е силен отбор, толкова имам и аз. Не трябваше да се разделяме така”.

Ако имаш да кажеш нещо конкретно по случая го казвай където трябва, а не ми вади цитати.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2016 17:36

Какво става? Останаха ли освежители във форума?! :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

bob_dylan
Контакти:

Re: Съдът върна плана на Ганчев за поправки

Мнениеот bob_dylan » 05 юли 2016 17:37

DANS написа:Това "в аматьорския футбол" да не константа, доживотна присъда?

Щом някой е готов да даде 80 милиона за стадион, то той ще даде достатъчно за силен и боеспособен отбор!

Да, много е готов и заинтересован да изсипе торбата с пари. :lol:
Че той за цяла година веднъж не се показа да говори от първо лице, а само се кри чрез декларации. Блажени са вярващите!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 юли 2016 17:40

CSKA 78 написа:Какво става? Останаха ли освежители във форума?! :shock: :lol: :lol: :mrgreen:

Перуката ги ,,освободи,, :mrgreen: !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”