ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Haralampy » 05 юли 2016 16:57

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Беладоната да не е на "оперативка" с Баба Дора и "фатмака-полковник" ???...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Съдът върна плана на Ганчев за поправки

Мнениеот DANS » 05 юли 2016 16:59

DANS написа:
suni написа:
DANS написа:
suni написа:
DANS написа:От това, което се е разпоредил съдът, разбираме, че който и да е "оздравителят" той ще е и купувач на автентичното ПФК ЦСКА АД, така че, ако кредиторите и съдът приемат единия от двата плана, титлите и историята на автентичният ЦСКА няма да отидат в небитието! Остава да чакаме и да се надяваме!

Некои неща, могат да се купят и без ,,оздравяване,, /след фалит/. ;)

Могат да се купят ако са осчетоводени, ТМ със сигурност е осчетоводена, но титлите и историята не са!

Не може да закупиш актив, който не съществува по документи!

Ок, значи не задължително да се харчат излишно пари. Базите и школите са по-важни.

Парите да не би да са твои БЕ, та се стискаш?

Без титлите и историята няма ЦСКА, по тези бази ще ходят такива като мен и ще скандират "ипреди, и сега, Лите
кс не е ЦСКА!"

Между другото, в плана "Божков" са предвидени едни 79 000 000 за нов стадион, гарантирани от Нове холдинг, не знам в плана на ГГ дали има такава цифра!?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 05 юли 2016 16:59

И на Черепа върнаха плана току-що.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 юли 2016 17:00

DANS написа:
suni написа:
DANS написа:
suni написа:
DANS написа:От това, което се е разпоредил съдът, разбираме, че който и да е "оздравителят" той ще е и купувач на автентичното ПФК ЦСКА АД, така че, ако кредиторите и съдът приемат единия от двата плана, титлите и историята на автентичният ЦСКА няма да отидат в небитието! Остава да чакаме и да се надяваме!

Некои неща, могат да се купят и без ,,оздравяване,, /след фалит/. ;)

Могат да се купят ако са осчетоводени, ТМ със сигурност е осчетоводена, но титлите и историята не са!

Не може да закупиш актив, който не съществува по документи!

Ок, значи не задължително да се харчат излишно пари. Базите и школите са по-важни.

Парите да не би да са твои БЕ, та се стискаш?

Без титлите и историята няма ЦСКА, по тези бази ще ходят такива като мен и ще скандират "ипреди, и сега, Лите
кс не е ЦСКА!"

Що, кой ще ни ги вземе? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 юли 2016 17:01

Nuke написа:
golemia написа:
CSKA 78 написа:
golemia написа:Само не ми стана ясно според Б.Михайлов по коя наредба в профи футбола един клуб може да играе с два отбора.Щото са склонни да пуснат и ПФК ЦСКА в Б група.Бахти идилията..Кеф ти догодина Левски с 3 ЦСКА с 4 Славия с 2 отбора и т.н.Тея от БФС СА ВЪРХА.Няма оправия.И борчове никой няма да плаща..кеф.

Никой няма да пусне старото ПФК в Б група, без приет оздравителен план! БФС имат срок до 25 юли, като става въпрос за 5 отбора, които трябва да попълнят Б групата! Само че, дотогава старото ПФК няма да може да изпълни изискванията! Гласуването на ОП-та, ще бъде най-рано в началото на септември!

Факта че го казва за законно и възможно е потресаващото.Мен ми е ясно че няма да са там.

За мен е потресаващо, че толкова много хора се отрекоха от отбора си заради парите на Ганчев.

Ако има 1 оздравителен план, законосъобразен според съда и допуснат до одобрение от кредиторите, защо БФС да не направят компромис?
След като правят компромис със състава на Първа лига. След като са готови да направят компромис и с Локо Сф.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 юли 2016 17:02

DANS написа:Между другото, в плана "Божков" са предвидени едни 79 000 000 за нов стадион, гарантирани от Нове холдинг, не знам в плана на ГГ дали има такава цифра!?

Браво на Череп, да вади парите бързо! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

bob_dylan
Контакти:

Мнениеот bob_dylan » 05 юли 2016 17:04

DANS написа:Не може да закупиш актив, който не съществува по документи!

Съответно и не може да се загуби по такъв начин актив, който не съществува по документи! ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 юли 2016 17:04

[center]Изображение[/center] „Много съм щастлив да подпиша с толкова голям клуб, чух страхотни неща от португалците Арсенио и Диого. Нямам търпение да започна тренировки с отбора“, заяви при пристигането си Симао

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 юли 2016 17:05

suni написа:
DANS написа:Между другото, в плана "Божков" са предвидени едни 79 000 000 за нов стадион, гарантирани от Нове холдинг, не знам в плана на ГГ дали има такава цифра!?

Браво на Череп, да вади парите бързо! :lol:

2. Допълнителни инвестиции (по разчети на ATM Architects)
Етап 1: Допълнителни реконструкции над тези от Договора с Министерство на Спорта 18,819
Етап 2: Разширение на стадиона 60,526
СМР - зрители 7,334
СМР - помещения -ремонт на съществуващ сектор "А" 1,886
СМР - територия 1,662
Покриване на стадиона - 24 000 м² - метална козирка 19,910
Стоманобетон 9,175
Непредвидени разходи 4,768
Складно-доставни разходи 1,362
ДДС 14,428
ОБЩО инвестиции по Договор с Министерсто на Спорта 79,346

това е плана:
http://www.gradev.com/pdf/FootballBusinessPlan.pdf
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2016 17:05

djd написа:
Nuke написа:
golemia написа:
CSKA 78 написа:
golemia написа:Само не ми стана ясно според Б.Михайлов по коя наредба в профи футбола един клуб може да играе с два отбора.Щото са склонни да пуснат и ПФК ЦСКА в Б група.Бахти идилията..Кеф ти догодина Левски с 3 ЦСКА с 4 Славия с 2 отбора и т.н.Тея от БФС СА ВЪРХА.Няма оправия.И борчове никой няма да плаща..кеф.

Никой няма да пусне старото ПФК в Б група, без приет оздравителен план! БФС имат срок до 25 юли, като става въпрос за 5 отбора, които трябва да попълнят Б групата! Само че, дотогава старото ПФК няма да може да изпълни изискванията! Гласуването на ОП-та, ще бъде най-рано в началото на септември!

Факта че го казва за законно и възможно е потресаващото.Мен ми е ясно че няма да са там.

За мен е потресаващо, че толкова много хора се отрекоха от отбора си заради парите на Ганчев.

Ако има 1 оздравителен план, законосъобразен според съда и допуснат до одобрение от кредиторите, защо БФС да не направят компромис?
След като правят компромис със състава на Първа лига. След като са готови да направят компромис и с Локо Сф.

И къде го този допуснат от Съда ОП , че някой да прави компромис :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”