ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iavorianev

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот iavorianev » 05 юли 2016 16:24

CSKA 78 написа:
djd написа:
CSKA 78 написа:Днес след ИК на БФС всичко свърши за олд ПФК! Само някои фенове, като Беладона се надяват на чудо за старото ПФК!

Ми ...
Гришата да вика "оркестъра" и почвай да празнуваш.

Този оркестър може да го пратим на баба Дора, да и свирят, докато отива към затвора, или към бюрата по труда/за безработни! :lol: :lol:

На конан родата! Тоу за това първи изостави ЦСКА!
Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 юли 2016 16:25

Nuke написа:
eMs1 написа:От това интервю ще се вадят само удобни цитати, то е ясно :lol:

Каквито и цитати да вадят, това тук ги закопава директно:

[b]ЦСКА си е подал документите навреме, спечелил е и по спортен път това право", каза Михайлов.[/b]

А ЦСКА София подали заявка за националния. Смех. :lol: Жалки .

Мисля, че е достатъчно.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2016 16:25

Nuke написа:
CSKA 78 написа:Никой няма да пусне старото ПФК в Б група, без приет оздравителен план! БФС имат срок до 25 юли, като става въпрос за 5 отбора, които трябва да попълнят Б групата! Само че, дотогава старото ПФК няма да може да изпълни изискванията! Гласуването на ОП-та, ще бъде най-рано в началото на септември!

Боже...
Ти се надяваш ЦСКА да не успее, за да може да си викаш за хибридчето на националния?

Аре, питай вашето ръководство дали ще напускате първенството, не ни дръж в напрежение! :lol: :lol:
Не се надявам! Просто няма технологично време, за да успее старото ПФК! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 юли 2016 16:26

[center]След днешните спуснати директиви от БФС,очакваме г-н Кралев да си свърши работата и да върне Армията на болшинството от феновете !!!!![/center] ;)

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 05 юли 2016 16:27

suni написа:
eMs1 написа:
suni написа:
1982 написа:
suni написа:Към момента има един ЦСКА и това е клубът, който Лицензионната комисия допусна до участие в Първа професионална лига. Това е!

...вицепрезидентът на родната футболна централа Лечков,, ;)

А за суперкупата ще играе ли този "ЦСКА", или беше неудобно да се отговаря на този въпрос ??!

Стига с тея купи, ЦСКА си има достатъчно, за начало е по-важно да си върнем базите и да се оздравим,.. за купи и титли има време. :)

ЦСКА си има и ще си останат толкова завинаги, виж Литекс нямат много, а ти си техен фен, така, че би трябвало да искаш да спечелите някоя.

Добре, ама на кой Литекс? :lol:

Е как кой? Преименуваният :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2016 16:28

iavorianev написа:
CSKA 78 написа:Този оркестър може да го пратим на баба Дора, да и свирят, докато отива към затвора, или към бюрата по труда/за безработни! :lol: :lol:
[
На конан родата! Тоу за това първи изостави ЦСКА!

Ти, още ли си жив, ве, Катунар?! :lol: :lol: :lol: Аре, заминавай у някоя близка бара до вашата маала да се удавиш!
Последна промяна от CSKA 78 на 05 юли 2016 16:28, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 юли 2016 16:28

suni написа:
Nuke написа:
eMs1 написа:От това интервю ще се вадят само удобни цитати, то е ясно :lol:

Каквито и цитати да вадят, това тук ги закопава директно:

[b]ЦСКА си е подал документите навреме, спечелил е и по спортен път това право", каза Михайлов.[/b]

А ЦСКА София подали заявка за националния. Смех. :lol: Жалки .

Мисля, че е достатъчно.

Имам чувството, че не разбираш какво си почервенил тук. Става дума за ЦСКА, който спечели купата, не за ЦСКА София на Ганчев.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 05 юли 2016 16:28

CSKA 78 написа:
golemia написа:Само не ми стана ясно според Б.Михайлов по коя наредба в профи футбола един клуб може да играе с два отбора.Щото са склонни да пуснат и ПФК ЦСКА в Б група.Бахти идилията..Кеф ти догодина Левски с 3 ЦСКА с 4 Славия с 2 отбора и т.н.Тея от БФС СА ВЪРХА.Няма оправия.И борчове никой няма да плаща..кеф.

Никой няма да пусне старото ПФК в Б група, без приет оздравителен план! БФС имат срок до 25 юли, като става въпрос за 5 отбора, които трябва да попълнят Б групата! Само че, дотогава старото ПФК няма да може да изпълни изискванията! Гласуването на ОП-та, ще бъде най-рано в началото на септември!

Факта че го казва за законно и възможно е потресаващото.Мен ми е ясно че няма да са там.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Съдът върна плана на Ганчев за поправки

Мнениеот DANS » 05 юли 2016 16:29

От това, което се е разпоредил съдът, разбираме, че който и да е "оздравителят" той ще е и купувач на автентичното ПФК ЦСКА АД, така че, ако кредиторите и съдът приемат единия от двата плана, титлите и историята на автентичният ЦСКА няма да отидат в небитието! Остава да чакаме и да се надяваме!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 юли 2016 16:30

golemia написа:
CSKA 78 написа:
golemia написа:Само не ми стана ясно според Б.Михайлов по коя наредба в профи футбола един клуб може да играе с два отбора.Щото са склонни да пуснат и ПФК ЦСКА в Б група.Бахти идилията..Кеф ти догодина Левски с 3 ЦСКА с 4 Славия с 2 отбора и т.н.Тея от БФС СА ВЪРХА.Няма оправия.И борчове никой няма да плаща..кеф.

Никой няма да пусне старото ПФК в Б група, без приет оздравителен план! БФС имат срок до 25 юли, като става въпрос за 5 отбора, които трябва да попълнят Б групата! Само че, дотогава старото ПФК няма да може да изпълни изискванията! Гласуването на ОП-та, ще бъде най-рано в началото на септември!

Факта че го казва за законно и възможно е потресаващото.Мен ми е ясно че няма да са там.

За мен е потресаващо, че толкова много хора се отрекоха от отбора си заради парите на Ганчев.

Върни се в “Архив”