ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 04 юли 2016 21:19

шивача написа:
soilwork написа:
Марин Стойнев : То хубаво, но не мога да си обясня какво правят двама мои комшии , които са ултра фенове на Левски при "автентичната" чорба ?! Единият е със жълта фланелка и беше най-деен в скандиранията: Литекс не е ЦСКА :D Жив да не бях
Мнение от Facebook

Хахахха, ето друг цитат; бахти, наистина феновете на оригинала са повече от нас"

П.п щеше да постваш нещо, кво стана?
Стр. 60 от Архива ти!!! Отказвам се!!! От кой отбор се отказа бе балък? ПФК ЦСКА АД.....или? щото тогава имаше само един ЦСКА . И другият път по-леко с епитетите

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2016 21:21

Skywalker написа:
Кашчей написа:
sizif написа:
1982 написа:
sizif написа:
В момента ползването на емблемата не е незаконно.В тренировъчен процес сме а и самата синдичка каза,че изпълнителния директор може да даде разрешение да се ползва и в официални мачове.

Изп. директор не може да даде разрешение за емблемата, без съгласието на синдика, а тя сама каза, че такова не й е искано. Ползвате я по най-циганския начин, незаконно. Цялата ви работа е такава - престъпна и крадлива.

И БФС ви го казаха - трябва да си измислите друга емблема.

Писах,че на тренировки не е незаконно!!!Отивай да пишеш в прослава на пеевски в синия форум.

ПФК ЦСКА АД има фланелки Легея, а вашите са Адидас-това е незаконно с емблемата! Казваш, че на тренировки може, но и фланелките трябва да са на Легея, за да имате право на тази емблема, а какво биха казали от Адидас тогава?!

Какви са тези глупости бе човек :) До официалните мачове има още доста време !

Я си помисли, договорите само за официални мачове ли важат, че нещо мисленето изобщо не ви се удава на припознавачите! Два часа четох тази вечер и съм изумен от глупостите, на които се натъкнах:
Говорите за отбор, като имате предвид само футболистите, които играят в него.. ми това означава, че отборът на ЦСКА от миналото първенство и сегашният не са един и същи отбор..Къде ви учат на такива простотии не знам, но определено сте добри ученици!
Друг пък пита кой имал договор с ПФК ЦСКА АД, трети говори за картотеки, без изобщо да е започнало картотекирането на футболисти за ППЛ дори, да не говорим за Б и В...
Всички припознавачи ли сте толкова неумни, мамамустара?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 юли 2016 21:23

Според мен беше абсолютно недопустимо и безумие да се освиркат тези деца. Мислите ли, че те осъзнават какво се случва около тях и имат ли те вина за този батак?
Също беше недопустимо тези деца да бъдат използвани при меренията на пишки м/у Г. Ганчев и В. Божков. Утре кредиторите може да отхвърлят и двата ОП или може да приемат този на Ганчев. Какво се случва с тези момчета тогава? Някой зададе ли си този въпрос? Който е бил идеолога на този цирк няма грам човещина!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2016 21:26

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:ПФК ЦСКА АД има фланелки Легея, а вашите са Адидас-това е незаконно с емблемата! Казваш, че на тренировки може, но и фланелките трябва да са на Легея, за да имате право на тази емблема, а какво биха казали от Адидас тогава?!

Не знам тези глупости откъде ги извади?! Това подобие на отбор днес не беше ПФК ЦСКА АД, а ФК ЦСКА-София ЕАД!
Преди да започнеш да спориш с мен, първо провери как са назначени Зафара и другите треньори?! Май Паслар трябва да си каже тежката дума тук?! Та, кой отбор трябва да носи емблемата?! :shock: ;)

Ако си сложиш ЛЕД фенерче на челото ще си идеална шамандура, вервай ми! Във В група клубът има право да сключи профи договор с треньор, но не е задължително! Естествено, мразещият да чете Клоун Дьо Микре, няма как да ги знае тези подробности :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 04 юли 2016 21:29

1982 написа:
sizif написа: И аз бях там и какво???

Нищо, тогава Цимбика беше дружка с Анималс и не ви дразнеше. Днес го сочите с пръст и ехидничите, що така ??!

Ние не сме морални.Цимбика е моралист.Да ви е честит
Нищо общо нямате с Апостола

Turo
Контакти:

Роди ли се нов софийски отбор с фенска маса?

Мнениеот Turo » 04 юли 2016 21:30

Разнобоят в ЦСКА е факт. Дали всичките тези циркове са ден до пладне, или от днес в София има нов отбор с фенска маса. Както се очертава ЦСКА и ЦСКА-София(Литекс) стават големи врагове и ако не стане чудо ще се гледат невероятни циркове. Жалко за българския футбол. От ден на ден все по-големи циркове. Аз въпреки, че не съм от ЦСКА бих дал подкрепа за истинския ЦСКА. Утре не се знае дали Монтана няма да иска да се преименува на Славия, Верея на Левски,Черно море на Берое, а Локо Горна да си смени седалището в Пловдив или София. Крайно време е всички фенове да се обединим и да кажем баста на такива уродливи преименувания.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 04 юли 2016 21:32

percival написа:
1982 написа:

Нищо, тогава Цимбика беше дружка с Анималс и не ви дразнеше. Днес го сочите с пръст и ехидничите, що така ??!

Тогава ако не се лъжа неговите приятели Титаните бяха шефовете в ЦСКА ,нормално беше да е там !
ТИ чети ,за делото спечелено от Божкото АД !!! Да видиш колко е автентично !И Най -важното ,какво история и титли има според вашите тълкования !

Нали АД-тата не са историята а клубЪт?Оппа ко стана?Пак гъзягите въртите..
Ееех Българийо!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 21:32

Кашчей написа:
Skywalker написа:
Кашчей написа:
sizif написа:
1982 написа:
sizif написа:
В момента ползването на емблемата не е незаконно.В тренировъчен процес сме а и самата синдичка каза,че изпълнителния директор може да даде разрешение да се ползва и в официални мачове.

Изп. директор не може да даде разрешение за емблемата, без съгласието на синдика, а тя сама каза, че такова не й е искано. Ползвате я по най-циганския начин, незаконно. Цялата ви работа е такава - престъпна и крадлива.

И БФС ви го казаха - трябва да си измислите друга емблема.

Писах,че на тренировки не е незаконно!!!Отивай да пишеш в прослава на пеевски в синия форум.

ПФК ЦСКА АД има фланелки Легея, а вашите са Адидас-това е незаконно с емблемата! Казваш, че на тренировки може, но и фланелките трябва да са на Легея, за да имате право на тази емблема, а какво биха казали от Адидас тогава?!

Какви са тези глупости бе човек :) До официалните мачове има още доста време !

Я си помисли, договорите само за официални мачове ли важат, че нещо мисленето изобщо не ви се удава на припознавачите! Два часа четох тази вечер и съм изумен от глупостите, на които се натъкнах:
Говорите за отбор, като имате предвид само футболистите, които играят в него.. ми това означава, че отборът на ЦСКА от миналото първенство и сегашният не са един и същи отбор..Къде ви учат на такива простотии не знам, но определено сте добри ученици!
Друг пък пита кой имал договор с ПФК ЦСКА АД, трети говори за картотеки, без изобщо да е започнало картотекирането на футболисти за ППЛ дори, да не говорим за Б и В...
Всички припознавачи ли сте толкова неумни, мамамустара?!

В неофициални мачове, могат да излязат и по пижами, ако искат.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 04 юли 2016 21:33

sizif написа:
1982 написа:

Това ще си го сложа в подписа. Да го има за поколенията.

Благодаря, че разясни какви "сте".

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 юли 2016 21:34

sizif написа:
1982 написа:

Погледнато сравнително обективно, размяната е равностойна. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Архив”