KAT90 написа:Донка, ти нали правеше милиони и не спеше, та даже и през нощта пишеше? Какво стана, вече чакаш да изгрее слънцето и тогава ли ? Ти имаш някакво умствено разстройство, мислиш се за милионер и за някакъв фактор.Щом вече си безработен ми пиши на ЛС, да ти кажа как да изкарваш малко кеш.Ако си умен наистина може да станеш милионер и ще имаш на разположение 23 часа, през които да го правиш.На много селяни като теб съм помагал, така че няма проблем.Е бяха неблагодарни в крайна сметка, ама какво да се прави.Манталитет!
Иначе за писмата за фалит, понеже видях, че някой беше питал.Основна цел беше да се види реакцията на феновете.Естествено при надделяване на позитивната реакция или по-скоро липсата на негативна, повлия много за действията на кредиторите.Защото те се надяваха, че феновете ще се изправят срещу ГГ и така те ще си получат парите като няма да има ново дружество.Но то стана обратното, така че кредиторите в момента са с извити ръце.Да не говорим, че хората знаят и за намеренията на ВБ(или липсата на такива), така че не биха му се доверили.А Кралев чака Горанов, така че не знам какво го намесвате, че щял да ощетява!А тази Дора, просто нямам думи.Толкова явно обслужване на чужди интереси и то не на кредитори на определен човек.И как ММС ще бъде ощетен като този дълг към тях ще бъде изплатен под формата на инвестиции на стадиона.Едни 800 000лв. вече са вложени.
Донка, кажи в кой кош е плана на ГГ.Това чистачката ли ти каза?
Поне може да заключим, че припознавачите са с богато въображение.

Прави два опита за бърз фалит само за да види реакциите.

И съвсем случайно това се случи, когото се заговори, че други хора искат да внасят план.