ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ss1914 » 01 юли 2016 11:04

CSKA 78 написа:
ss1914 написа:
CSKA 78 написа:Ти приготви ли си някаква каска и обувки бързоходки, ще ти трябват в окръжните групи!? :lol: :lol: :lol:

Да не се припозна в моя коментар?

Не, пич, просто ми е чудно! Толкова работа имаш, за да се приготвиш за окръжните групи, а ти вместо това кесиш в този подфорум! :shock: :lol:

Пич, 20 пъти питах, как се купува история, но никой от овцете не отговори, защо ли?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

MJ23
Контакти:

Re: Анкета: Кое е истинското ЦСКА според теб?

Мнениеот MJ23 » 01 юли 2016 11:07

кристи3 написа:
MJ23 написа:До създателя на темата, както и до всички ЛЕВСКАРИ, които са гласували:
Защо се излагате бе, момчета? Как може да създавате тема/анкета "Кое е истинското ЦСКА"??? Вие левскари ли сте или АНТИцесекари. Оставете червените фенове да си решат проблемите, бъдете поне малко спортсмени. Все едно нашия отбор е цъфнал, завързал и мачка всичко наред, че сте започнали да мислите за червените. Гледайте си отбора, подкрепяйте и критикувайте разумно. Не мразете толкова. А и никога не се знае дали няма един ден да попаднеш на същото място, и тогава да съжаляваш за това, което си говорел. Уважавайте противника и ПОДКРЕПЯЙТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ОТБОР. Стига сте мразили всички други!
По темата (която според мен не трябва да съществува) мога да кажа едно - за мен е важно да има ЦСКА, защото по-голяма емоция от мачовете срещу тях няма. Писна ми от дербита с Монтана (нищо лично към отбора и феновете). Истинската тръпка е дербито. Кой каквото иска да си говори. Пак казвам - гледайте нашия отбор, стига сте се озъртали настрани. И ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ НА СТАДИОНА, А НЕ ПИШЕТЕ САМО ПО ФОРУМИТЕ ПРОТИВ ЦСКА!!!

Поздравления за това мнение!!!
Само бих допълнил, че всеки цесекар (респективно левскар) по душа има желание за заяждане и провокацийки с вечния противник. И колкото повече теми и мнения от страна на левскарите излизат срещу новото ЦСКА (включително абсурдното изказване на НИ, че сините щели да напуснат първенството), това толкова повече показва, че в него те припознават "истинското" ЦСКА. А истинското е там, където са феновете на ЦСКА. И тъй като 99% са ориентирани, че ЦСКА ще играе с новото дружество, логично нападките на сините са насочени натам. Ако нито един червен фен не припознаваше тази идея, нямаше да има и нито едно синьо мнение срещу нея. Парадоксално (макар и психологически - напълно оправдано), но всички тези излияния от страна на сините фенове, всъщност легитимират "новия" ЦСКА.

Прав си, желание за провокации и заяждане винаги е имало и ще има. Но тук става въпрос за бъдещето на съперника. Не е логично някой да иска да бъде закрит или изтрит от историята най-големия му съперник (в спортно отношение). Все пак тук не става въпрос за война и кръвни врагове, аза спорт и УДОВОЛСТВИЕ. Та в този ред на мисли какво ще е щастието на един ИСТИНСКИ левскар, ако ЦСКА не съществува изобщо? Обратното също би трябвало да важи. И в този ред на мисли не би трябвали ние (левскарите) да легитимираме вашия отбор. Това си е ваша задача и вашо решение. На нас остава само да ви бъзикаме от време на време. :) Но цялата тази история няма нищо общо със спорта, а една огромна далавера между няколко мутри. И точно затова аз смятам, че не е смешно, а жалко това което се случва. Идеята е да си мерим СПОРТНИТЕ достойнства, а ние го обърнахме на финансово-правна дискусия (какво общо има с футбола аз лично не знам). Аз не подкрепям финансите на ЛЕВСКИ, нито администрацията, нито задълженията (или липсата на такива). Аз си подкрепям отбора, футболистите и щаба. И би трябвало всеки фен да прави това.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 01 юли 2016 11:08

Баба Дора пак е къркала до ранни зори :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юли 2016 11:08

soilwork написа:[center]Новото дружество ще изкупи успехите, историята и емблемата на дружеството, което е обявено в процедура по несъстоятелност, ЦСКА ще играе домакинските си мачове на „Армията“, а на гърдите на нашите момчета гордо ще грее армейската звезда.
Армейци, бъдете спокойни, ние вървим по своя план.
[/center]

Що ще купуват бе?Нали сте Клубът ЦСКА..Ва е..а в олигофрените нещастни..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 юли 2016 11:08

Ясно е желанието и целта на цялата "червена" общност, която желае ЦСКА да играе в "А" група

Наздраве, г-жо Милева! :)

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 01 юли 2016 11:09

ss1914 написа:Пич, 20 пъти питах, как се купува история, но никой от овцете не отговори, защо ли?

Питай лицето Попов от ГФС . Той каза че може , пък е длъжностно лице .
По - интересно е защо ЦСКА е единствения клуб в БГ на който всички им броят купите и сричат историята .
Кажи как Локомотив 1923 , БотевЪ или Леевски 1914 , Локомотив Столипиново си купиха история и титли ?
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Анкета: Кое е истинското ЦСКА според теб?

Мнениеот fen-fen » 01 юли 2016 11:10

При жива майка да припознаеш мащехата....трябва да си уникален идиот ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 01 юли 2016 11:11

powerkroky написа:
ss1914 написа:Пич, 20 пъти питах, как се купува история, но никой от овцете не отговори, защо ли?

Питай лицето Попов от ГФС . Той каза че може , пък е длъжностно лице .
По - интересно е защо ЦСКА е единствения клуб в БГ на който всички им броят купите и сричат историята .
Кажи как Локомотив 1923 , БотевЪ или Леевски 1914 , Локомотив Столипиново си купиха история и титли ?

От кой си купиха Левски?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2016 11:12

KAT90 написа:Донка, ти нали правеше милиони и не спеше, та даже и през нощта пишеше? Какво стана, вече чакаш да изгрее слънцето и тогава ли ? Ти имаш някакво умствено разстройство, мислиш се за милионер и за някакъв фактор.Щом вече си безработен ми пиши на ЛС, да ти кажа как да изкарваш малко кеш.Ако си умен наистина може да станеш милионер и ще имаш на разположение 23 часа, през които да го правиш.На много селяни като теб съм помагал, така че няма проблем.Е бяха неблагодарни в крайна сметка, ама какво да се прави.Манталитет!

Иначе за писмата за фалит, понеже видях, че някой беше питал.Основна цел беше да се види реакцията на феновете.Естествено при надделяване на позитивната реакция или по-скоро липсата на негативна, повлия много за действията на кредиторите.Защото те се надяваха, че феновете ще се изправят срещу ГГ и така те ще си получат парите като няма да има ново дружество.Но то стана обратното, така че кредиторите в момента са с извити ръце.Да не говорим, че хората знаят и за намеренията на ВБ(или липсата на такива), така че не биха му се доверили.А Кралев чака Горанов, така че не знам какво го намесвате, че щял да ощетява!А тази Дора, просто нямам думи.Толкова явно обслужване на чужди интереси и то не на кредитори на определен човек.И как ММС ще бъде ощетен като този дълг към тях ще бъде изплатен под формата на инвестиции на стадиона.Едни 800 000лв. вече са вложени.

Донка, кажи в кой кош е плана на ГГ.Това чистачката ли ти каза?

Поне може да заключим, че припознавачите са с богато въображение. :) Прави два опита за бърз фалит само за да види реакциите. :lol: И съвсем случайно това се случи, когото се заговори, че други хора искат да внасят план. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 юли 2016 11:13

Красен Кралев: Даваме базите на този ЦСКА, който бъде припознат от феновете

Дора Милева: Ясно е желанието и целта на цялата "червена" общност, която желае ЦСКА да играе в "А" група

Още веднъж - наздраве, г-жо Милева! 8-)
Последна промяна от Venko123 на 01 юли 2016 11:15, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Архив”