Мнениеот powerkroky » 30 юни 2016 13:33
МинистърО :
Темата "ЦСКА" продължава да се разгаря със силата на стихия през последните дни. Вчера Правната комисия към БФС допусна до участие в А-група новия ЦСКА. Потърсихме мнението на спортния министър Красен Кралев. С него разговаряме и по всички горещи въпроси за "Левски", "Лудогорец", "Славия", "Берое", шансовете на националите за следващото световно и на спортистите за олимпиадата в Бразилия.- Министър Кралев, как ще коментирате решението на Правната комисия на БФС да допусне ЦСКА до участие в А-група?
- Аз не мога да коментирам решението на правната комисия към БФС. След като така са се произнесли, значи имат законното право. За да влезе въпросното решение в сила, то трябва да премине и през Изпълкома на футболния съюз, който ще се събере през следващата седмица. На това заседание ще бъде утвърден и съставът на двете професионални футболни групи в първенството.
Едва тогава всичко ще стане факт.
- Ще получи ли ЦСКА стадион „Българска армия” и базата в Панчарево?
Ще следваме буквата на закона.
- Означава ли това, че новият клуб ще получи стадион „Българска армия”?
Ще спазим законовите разпоредби. Нека феновете на ЦСКА бъдат спокойни.
На ред е уреждането на въпроса със стадиона . ФК Баба Дора футбол няма да играе . Пък на освежителите се видя че дома им е на Гереня .
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...