ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 11:50

1982 написа:
KAT90 написа:
1982 написа:
KAT90 написа:1982, стига с този Милан.Нещата са съвсем различни.Отборът им заедно с базите струва много повече от дълговете им.

Не, не са различни нещата, неудобни са за вашата теза. Китайците, като броят 750 млн. евра за Милан, няма да му продадат играчите и базата, за да си ги върнат. Нищо подобно, те си остават на Милан. А и не съм сигурен, че дори те покриват подобна колосална сума. Защото Сан Сиро не е на Милан, той е общински, ако не се лъжа. В отбора си нямат Роналдо, Меси, Бейл или някакви подобни, дето струват майка си и баща си.

Пак вадиш една малка част от думите ми и си мислиш, че ми поднасяш аргумент.Не знам дали не разбра останалата част или нарочно се правиш.Всяка компания има вътрешна и пазарна цена!!!! Това, че дълговете са N млн., не значи отборът струва по-малко.Имаш активи/пасиви под различни форми.Този дълг е под формата на парични задължения, задължения към доставчици и други задължения.Но от другата страна са активите, които са земя, сгради, парични вземания.В края на краищата, като се съпоставят, крайното салдо може да излезе на плюс.И никъде не съм казвал, че стадионът им е актив.Казах бази! Стадионът е на общината и не се казва Сан Сиро, а Джузепе Меаца.Сан Сиро е мястото, на което се намира.Прочети ми целия предишен пост, а не отделни нюанси, за да разбереш какви имам предвид.

ПС: Какво купувате, шоколад Милка със синята крава(съвпадение) или урод с лешници?

Вадя малка част, понеже останалата вече съм я коментирал, не ми се пише пак едно и също. Фактът е един - Милан е губеща компания от години насам, натрупал е огромни дългове. Но никой не си и помисля за разни микренщини.

Ти пишеш за активите така, все едно китайците сега ще се юрнат да продават Миланело, играчите, всичко, за да си избият парите. :lol: :lol: :lol: :lol: Ама много добре знаеш, че това няма да стане, те си остават, а жълтурите, напротив, ще вадят нови милиони - за селекция, бюджет и т.н. Дори, доколкото прочетох, ще се строи и нов стадион, който да е на Милан вече.

Съжалявам ,че ти го казвам ,но ти нямаш елементарни познания по икономика,маркетинг и финанси :idea: Недей да спориш с хора ,които имат поне малки познания,дори от обща култура,щото става много смешно и не е в твоя полза!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2016 11:51

Стоенето на ЦСКА за повече време във "В" група и по окръжните ще е пагубно за отбора и за привържениците, това се надявам да ви е ясно :!: Колкото до Божков - аз лично избягвам да го коментирам, но никак не схващам каква му е целта и защо точно се опитва да "спаси автентичния ЦСКА" :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 11:52

crvena.zvezda написа:
ММ1914 написа:
River Plate написа:Аз мисля, че пътищата ни окончателно се разделят. Който желае да си подкрепя Литекс, преименуван на ЦСКА, прав му път. Всеки има право на избор, ние продължаваме да се надяваме оздравителния план на ВБ да е реален и наистина да оздрави ЦСКА.

Просто, точно и ясно е, не виждам, защо трябва да се конфронтираме, все пак до преди малко повече от месец бяхме фенове на един отбор.

Подкрепям позицията ти, все пак имам приятели ЦСКА-ри, доста са им различни мненията има клонящи и към двете страни, но като си познаваме манталитета, започне ли Божков оздравяването, много ли време ще ви трябва да започнете да им гърбите артикулите и да им казвате че те нямат право да ги носят?

Много ви се ще,ама няма да оздравява,особено с тоя шано-план...пълна пародия!А и няма подкрепа...сори ;)

Баш ми се струва смешно, индивид с ник "Червена Звезда", да се бара фен на ЦСКА, а да сте побратимени с Партизан.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 11:53

boabbb написа:Стоенето на ЦСКА за повече време във "В" група и по окръжните ще е пагубно за отбора и за привържениците, това се надявам да ви е ясно :!: Колкото до Божков - аз лично избягвам да го коментирам, но никак не схващам каква му е целта и защо точно се опитва да "спаси автентичния ЦСКА" :?:

Нали уж се носеха легенди за това как сина му е ЦСКА-р. Иначе играе го контра на ГГ, може и да имат да си връщат, макар че досега не се обиждат двамата и по-добре.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 30 юни 2016 11:57

Като изключим обичайните лакардии на троловете , нещата следват своята логика . На ход е Кралев , който да развали договора с фк Баба Дора и да даде базите на ЦСКА . Ако не го направи в близките няколко дни , ще трябва червената общност да се намеси . После ще гледаме цирковете с ОП , но първенството ще тръгне , колелото ще се завърти , всичко ще си дойде на мястото .
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 11:59

boabbb написа:Стоенето на ЦСКА за повече време във "В" група и по окръжните ще е пагубно за отбора и за привържениците, това се надявам да ви е ясно :!: Колкото до Божков - аз лично избягвам да го коментирам, но никак не схващам каква му е целта и защо точно се опитва да "спаси автентичния ЦСКА" :?:

... за да се намести на базите на отбора,за това :idea: !Не чете ли онзи,„безкористен армеец“ от ЦСКА Завинаги ,архитекта Мишев ,какви намерения сподели за нов стадион-сегашният стадион,плюс прилежащи парцели,като: паркинга на метрото,авто къща „Капитолия“,изсичане на дървета около стадиона и разни други „екстри“!Някой зададе ли си въпроса,каква е връзката между оздравителния план и този хипотетичен стадион за 35 000 ;) и какво ги касае това кредиторите на АД-то
Анархия мать порядки!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 11:59

А пичове сега ББ - ПП ли е, или благодарим ви господин премиер? За едни преател питам :mrgreen:
И ние го правихме същото знам, но просто е смешно как се повтарят нещата. :oops:

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 12:00

ММ1914 написа:
crvena.zvezda написа:
ММ1914 написа:
River Plate написа:Аз мисля, че пътищата ни окончателно се разделят. Който желае да си подкрепя Литекс, преименуван на ЦСКА, прав му път. Всеки има право на избор, ние продължаваме да се надяваме оздравителния план на ВБ да е реален и наистина да оздрави ЦСКА.

Просто, точно и ясно е, не виждам, защо трябва да се конфронтираме, все пак до преди малко повече от месец бяхме фенове на един отбор.

Подкрепям позицията ти, все пак имам приятели ЦСКА-ри, доста са им различни мненията има клонящи и към двете страни, но като си познаваме манталитета, започне ли Божков оздравяването, много ли време ще ви трябва да започнете да им гърбите артикулите и да им казвате че те нямат право да ги носят?

Много ви се ще,ама няма да оздравява,особено с тоя шано-план...пълна пародия!А и няма подкрепа...сори ;)

Баш ми се струва смешно, индивид с ник "Червена Звезда", да се бара фен на ЦСКА, а да сте побратимени с Партизан.

Баш ме брига ,какво мисли по въпроса,фен на отбора от село подуяне!
Анархия мать порядки!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юни 2016 12:01

1982 написа:
KAT90 написа:1982, стига с този Милан.Нещата са съвсем различни.Отборът им заедно с базите струва много повече от дълговете им.

Не, не са различни нещата, неудобни са за вашата теза. Китайците, като броят 750 млн. евра за Милан, няма да му продадат играчите и базата, за да си ги върнат. Нищо подобно, те си остават на Милан. А и не съм сигурен, че дори те покриват подобна колосална сума. Защото Сан Сиро не е на Милан, той е общински, ако не се лъжа. В отбора си нямат Роналдо, Меси, Бейл или някакви подобни, дето струват майка си и баща си.

Ето я цената на "скромния"състав на Милан ,не съм ги смятал но някъде притежават футболисти за 120 млн. евро,за базата им вчера пуснах информация,тя е №1 в света ,сравненията с ЦСКА са меко казано неуместни .Китайците сигурно няма да продават,но стават собственици на нещо реално ,което има цена.

Market value
99 AC Milan U19
Gianluigi Donnarumma
Keeper
Feb 25, 1999 (17) Italy £6.00m
1
Diego López
Keeper
Nov 3, 1981 (34) Spain £1.50m

Christian Abbiati
Keeper
Jul 8, 1977 (38) Italy £375k

Alessio Romagnoli
Centre Back
Jan 12, 1995 (21) Italy £13.50m
Cristián Zapata
Centre Back
Sep 30, 1986 (29) £2.10m

Rodrigo Ely
Centre Back
Nov 3, 1993 (22) £1.28m

Alex Alex
Centre Back
Jun 17, 1982 (34) Brazil £1.13m

Philippe Mexès
Centre Back
Mar 30, 1982 (34) France £375k

Stefan Simic
Centre Back
Jan 20, 1995 (21) Czech Republic
Croatia £113k

Luca Antonelli
Left-Back
Feb 11, 1987 (29) Italy £5.63m

Ignazio Abate
Right-Back
Nov 12, 1986 (29) Italy £5.63m

Mattia De Sciglio
Right-Back
Oct 20, 1992 (23) Italy £3.75m

Davide Calabria
Right-Back
Dec 6, 1996 (19) Italy £600k

Riccardo Montolivo
Defensive Midfield
Jan 18, 1985 (31) Italy
Germany £3.75m

Andrea Bertolacci
Central Midfield
Jan 11, 1991 (25) Italy £9.00m

Juraj Kucka
Central Midfield
Feb 26, 1987 (29) Slovakia £6.00m

Andrea Poli
Central Midfield
Sep 29, 1989 £4.13m
José Mauri
Central Midfield
May 16, 1996 (20) £3.38m
Manuel Locatelli
Central Midfield
Jan 8, 1998 (18) Italy £113k

Giacomo Bonaventura
Left Wing
Aug 22, 1989 (26) Italy £15.70 m
Kevin-Prince Boateng
Attacking Midfield
Mar 6, 1987 (29) £1.50m
Jérémy Ménez
Right Wing
May 7, 1987 (29) £9.00m

Keisuke Honda
Right Wing
Jun 13, 1986 (30) £5.25m
Carlos Bacca
Centre Forward
Sep 8, 1986 (29) £18.75m

M'Baye Niang
Centre Forward
Dec 19, 1994 (21) £9.00m
Luiz Adriano
Centre Forward
Apr 12, 1987 (29) Brazil £7.50m
Mario Balotelli
Centre Forward
Aug 12, 1990 £5.25m
Последна промяна от peliforewer на 30 юни 2016 12:04, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 юни 2016 12:02

Глей ся. За тези, за които е пагубно, хората направиха отбор, който да играе в А група. Другите, щом са готови да чакат, значи за тях не е пагубно.
Ако старото дружество не се фалира, а се приеме оздравителен план и в последствие купи ЦСКА-София, всички ще са щастливи. Предполагам. При друго развитие все ще има недоволни.
Какви са интересите на всичките тези хора, които са готови да инвестират в ЦСКА, само може да се предполага.
Но примерно една от целите може да е да се вземе концесия за базите, защото е приет ПУП за Борисовата градина и там предстоят огромни инвестиции.

Върни се в “Архив”