ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юни 2016 23:55

1982 написа:Искаш да ми кажеш, че ЦСКА струва 0 лева, така ли ??

240 млн. евра са огромна сума, дори за клуб като Милан, китайците не са ги правили тези дългове, но, както виждаш, хората купуват, не се правят на микренски селяци. Няма селянии, да прекръстим Козенца и да я преместим в Милано, за да не плащаме нищо ..... ;)

Ни изопачавай думите ми, както обичаш да го правиш! Някъде 0 видя ли в поста ми? Написах пропорции. Поста ми беше по-скоро шега, а сделката между Берлускони и китайците, няма нищо общо с процедурата по несъстоятелност на любимия клуб.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юни 2016 23:57

1982 написа:
Tommi написа:На мен ми направи впечатление, че два месеца са проучвали документацията, правили са оценка на компанията, инвестиционен план и са излезли с оферта.

За кои пишеш ??

Те не са един или двама. :) Доста хора, най-вече припознавачи, вече сравниха два плана, поставиха оценки, казаха как стоят нещата. :lol:
Имах предвид, че е можело да помогнат на китайците при сделката за Милан. :)
Последна промяна от Tommi на 28 юни 2016 23:58, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 28 юни 2016 23:57

Някъде бях споменал, че още не сме достигнали помията избълвана по други сайтове...грешал съм...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 юни 2016 23:58

240 млн. евра са огромна сума, дори за клуб като Милан, китайците не са ги правили тези дългове, но, както виждаш, хората купуват, не се правят на микренски селяци. Няма селянии, да прекръстим Козенца и да я преместим в Милано, за да не плащаме нищо ..... ;)

Не са ти правилни съжденията,Милан има отбор сигурно за 500 млн.евро,стадион,бази,милиони евро приходи от тв права,а ЦСКА дори и автобус няма,разбирам заял си се с Ганчев,но гледай реално на нещата.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 00:01

Tommi написа:
1982 написа:
Tommi написа:На мен ми направи впечатление, че два месеца са проучвали документацията, правили са оценка на компанията, инвестиционен план и са излезли с оферта.

За кои пишеш ??

Те не са един или двама. :) Доста хора, най-вече припознавачи, вече сравниха два плана, поставиха оценки, казаха как стоят нещата. :lol:

Не, бе, питах за китайците ли, че са проучвали 2 месеца документите, правили са оценка на компанията и т.н.

Ами, така се прави, не като у нас, искаш ЦСКА ..... ама имал дългове ..... като има дългове, фалираш го, прекръстваш Литекс на ЦСКА и си готов, на аванта.

240 млн. евра зедължения плюс още 510 млн. евра покупна цена ..... това е Милан все пак. Или плащаш, или си еби майката.

У нас е ..... не ми се говори. Селяния, цигания ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 00:04

peliforewer написа:

Не са ти правилни съжденията,Милан има отбор сигурно за 500 млн.евро,стадион,бази,милиони евро приходи от тв права,а ЦСКА дори и автобус няма,разбирам заял си се с Ганчев,но гледай реално на нещата.

Стадионът на Милан не е техен дори, ако не се лъжа, неслучайно го ползват заедно с Интер. Не го брой като актив.

Приходи имат големи, ама и разходи имат огромни.

Колко и да въртите и сучете, така се прави по белите държави. Останалото е селяния и цигания.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 юни 2016 00:04

1982 написа:
percival написа:Да го кръсти както иска старото АД ,не ни интересува !

Да, забравих, че вие сте от Литекс вече ..... как да ви жегне този гнусен акт ?!

Не ,не сме Литекс ,ЦСКА сме си ! Просто не сме фирмаджии !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 00:05

Tommi написа:
1982 написа:

За кои пишеш ??

:lol: :lol: :lol:

А така, Томи... Успокой го... Че ше те обяви за странната порода - "теле-припознавач"...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 юни 2016 00:11

peliforewer написа:Милан има отбор сигурно за 500 млн.евро,стадион,бази,милиони евро приходи от тв права.

Тц, Милан няма отбор за 500 млн. евро и стадион, плаща наем за "Сан Сиро". Милионите приходи от тв-правата не са достатъчни, за да се избегне минуса в крайното годишно салдо. Милан има дългове и си върви с дълговете. Ако някой иска да е собственик на Милан, ще трябва да плаща борчовете, натрупани от предишните управленци.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 юни 2016 00:18

Groucho написа:
peliforewer написа:Милан има отбор сигурно за 500 млн.евро,стадион,бази,милиони евро приходи от тв права.

Тц, Милан няма отбор за 500 млн. евро и стадион, плаща наем за "Сан Сиро". Милионите приходи от тв-правата не са достатъчни, за да се избегне минуса в крайното годишно салдо. Милан има дългове и си върви с дълговете. Ако някой иска да е собственик на Милан, ще трябва да плаща борчовете, натрупани от предишните управленци.

Еееей, къде го написа това бе, човек? Сега знаеш ли колко фенове на "осмото чудо на света" разочарова? :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Архив”