Red joker написа:ceBep написа:Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.
Добре бе,ти понеже си много „виждащ“ ,кажи кой план е по-добър на ГГ или на ВБ,поне на първо четене,от информацията която имамеОтносно стадиона-нема проблеми,все ми е тая,бил и с тебе,бил съм и без тебе,пак ще бъда без тебе,дреме ми!„Без един арабин,Арабистанът няма да пропадне“-стара арабска поговорка
т.е. ЦСКА може и без тебе ,може и без мене
Оставете плановете на съда и кредиторите.Няма нужда от разтягане на локуми.
Да изчакаме БФС-то какво ще каже за ГМО-то,чак тогава ще си присвоявате стадиона.