ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот petko.h.markov » 28 юни 2016 10:18

Red joker написа:
ceBep написа:Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

Добре бе,ти понеже си много „виждащ“ ,кажи кой план е по-добър на ГГ или на ВБ,поне на първо четене,от информацията която имаме ;) Относно стадиона-нема проблеми,все ми е тая,бил и с тебе,бил съм и без тебе,пак ще бъда без тебе,дреме ми!„Без един арабин,Арабистанът няма да пропадне“-стара арабска поговорка :idea: т.е. ЦСКА може и без тебе ,може и без мене :idea:

Оставете плановете на съда и кредиторите.Няма нужда от разтягане на локуми.
Да изчакаме БФС-то какво ще каже за ГМО-то,чак тогава ще си присвоявате стадиона.

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 28 юни 2016 10:19

Red joker на 28 Юни 2016 09:13

ceBep написа:
Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

Добре бе,ти понеже си много „виждащ“ ,кажи кой план е по-добър на ГГ или на ВБ,поне на първо четене,от информацията която имаме ;) Относно стадиона-нема проблеми,все ми е тая,бил и с тебе,бил съм и без тебе,пак ще бъда без тебе,дреме ми!„Без един арабин,Арабистанът няма да пропадне“-стара арабска поговорка :idea: т.е. ЦСКА може и без тебе ,може и без мене :idea:

Не е точно така...според мен ЦСКА има нужда от всички...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2016 10:19

Red joker написа:
ceBep написа:Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

Кредиторите са тези, които ще преценят това. Не ти, още по-малко ония от "официалния" форум.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 10:20

eMs1 написа:
inivanov написа:

Би ли коментирал следните намерения на Божков?
http://prntscr.com/blzzdi

УАУ, тук го заби!
Утепа го с това инфо :mrgreen:

Уникално, братче, това припознавачите са уникални същества. Всеки може да си измисли подобно нещо и да го пробутва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 28 юни 2016 10:25

1982 написа:
eMs1 написа:
inivanov написа:

УАУ, тук го заби!

Уникално, братче, това припознавачите са уникални същества. Всеки може да си измисли подобно нещо и да го пробутва.

Сашо Владов всеки ли е и дали си измисля? :lol:
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 10:30

vaskonti написа:
Red joker написа:

Кредиторите са тези, които ще преценят това. Не ти, още по-малко ония от "официалния" форум.

Що,ти нямаш ли първоначални впечатления :roll: А мнението ти е... :?
Последна промяна от Red joker на 28 юни 2016 10:33, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 10:31

inivanov написа:
1982 написа:
eMs1 написа:
inivanov написа:

УАУ, тук го заби!

Сашо Владов всеки ли е и дали си измисля? :lol:

И той препредава както виждаш.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 10:32

4oko i boko написа:
Red joker на 28 Юни 2016 09:13

ceBep написа:
Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

Не е точно така...според мен ЦСКА има нужда от всички...

Има...ама се караме за тъпотии :( Както и да е,до там я докарахме ,по стар български обичай :( То и държавата ни е на този хал,заради нас :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 10:33

А хотел и казина на мястото на Армията просто няма как да има, това и на Божков му е пределно ясно. Така че не знам кой е пуснал тези слухове, но са нелепи, меко казано. ;) ;)

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 28 юни 2016 10:34

По-голяма нелепица от "плана" на черепухата няма.Север, а ти по-добре си смени ника, защото вчера има позиция на Фен Клуб Сектор Г, която доста се различава от твоята.

Върни се в “Архив”