И двата плана 100% НАП това се знае.Г.Г. обяви 100% за други големи кредитори и някакви проценти за останалите.
Черепа не се знае колко точно ще обещае и след това няма да плати
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Нищо общо нямате с Апостола
sizif написа:И двата плана 100% НАП това се знае.Г.Г. обяви 100% за други големи кредитори и някакви проценти за останалите.
Черепа не се знае колко точно ще обещае и след това няма да плати
Защото жужето ще плати нали ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Ми...ББ каза да чакаме в сряда или четвъртък, ще видим на тези дни!
ББ ли ще свика Изпълкома на БФС
Не знам, пич?! Така е казал човекът! Па, е министър- председател да го ева! Значи чакаме сряда или четвъртък!

А, за плановете, нали знаеш, че са три?! Гледам и баба Дора се е изказала, че кредиторите решавали, ами те ще решават, няма да решава Божков я!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Долно уйно
- Контакти:
CSKA 78 написа:Долно уйно написа:CSKA 78 написа:И к`во някой бил дал на баба Дора освежителен план?!А, кредиторите дали ще са съгласни с този план?! Не бързайте да се радвате, тепърва започва шоуто с кредиторите!
![]()
Усещаш ли, че докато няма фалит, няма и цесека на Ганчев и ще ходите да ритате на място различно от Армията в и аз не зная, коя група?
Няма такова нещо! Ти, каквото си предсказал за ЦСКА, винаги се е връщало и те е изяждало отзад!![]()
Да, за това твои мнения още седят из подписите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Песничка на припознавача
Имам аз една мечта,
като сянката е тя
Микренско жуже,
за фен на "Литекс" да ме призове.
Имам аз една мечта,
като сянката е тя
Микренско жуже,
за фен на "Литекс" да ме призове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
sin4ec написа:Истинското ЦСКА пак оцеля!
62-а Армия!!

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
vaskonti написа:Кой е мислил през 2008 година, че след 7 години един отбор от трета дивизия, който никога в историята си не е имал по-голяма амбиция от това просто да съществува и който има не повече от няколко стотин човека фенска маса, ще е пет кратен шампион на България, ще създаде комплекс на Кристиано и ще направи десетки милиони само от участието си в ЕКТ? Защо една сериозна инвестиция от няколко милиона за база и селекция в такъв отбор да е оправдана, а инвестиция от два или дори три пъти повече в ЦСКА да не е оправдана? Лудогорец напълни стадиона няколко пъти, но не със собствени фенове, а всякакви. ЦСКА може да го пълни в на практика всеки мач само със собствени фенове. Стига само да се работи сериозно. Тия дългове могат да се върнат само с 1-2 участие дори в групите на Лига Европа и 2-3 трансфера. Дали е мисия невъзможна за следващите 10 години, при условие, че се работи професионално?
Как 10 бе ,нали са 30

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
CSKA 78 написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:И к`во някой бил дал на баба Дора освежителен план?!А, кредиторите дали ще са съгласни с този план?! Не бързайте да се радвате, тепърва започва шоуто с кредиторите!
![]()
А прословутия Изпълком тази седмица,какво ще реши?Ще допусне ли до футбола това ГМО? И ако не тогава това ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД много бързо може пак да стане Литекс.Няма сменяват и ЕИК.
Ми...ББ каза да чакаме в сряда или четвъртък, ще видим на тези дни!
Конане казах ти че не си на повече от 8 и в момента изглеждаш точно така.....

Долно уйно написа:CSKA 78 написа:Няма такова нещо! Ти, каквото си предсказал за ЦСКА, винаги се е връщало и те е изяждало отзад!![]()
Айде, да не припомням всички твои грешки! Последната беше за фанелките на ЦСКА!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Долно уйно написа:CSKA 78 написа:Долно уйно написа:CSKA 78 написа:И к`во някой бил дал на баба Дора освежителен план?!А, кредиторите дали ще са съгласни с този план?! Не бързайте да се радвате, тепърва започва шоуто с кредиторите!
![]()
Усещаш ли, че докато няма фалит, няма и цесека на Ганчев и ще ходите да ритате на място различно от Армията в и аз не зная, коя група?
Няма такова нещо! Ти, каквото си предсказал за ЦСКА, винаги се е връщало и те е изяждало отзад!![]()
Уйно, ено птишенце ми чурулика, че днес си имал празДник

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":