Копа Америка 2016 (САЩ)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КОПА АМЕРИКА
Сега пък се отказвал от национала на Аржентина.Значи Каталуния като станат независима държава ще може да играе за тях 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
el loco написа: Трети пореден загубен финал за Аржентина.
Все пак един ден курвата меси ще спре да играе за този отбор и всичко ще се оправи.
Ако Меси е *****, значи Роналдо е баси долната пачавра, честно! Как точно Меси е виновен, че Аржентина губи трети финал за копата, би ли ни просветил?
Изпуснал дузпа...ами, който не бие той не изпуска! Другия, който изпусна по-малко ли е виновен?

doktora25 написа:Това е началото на края на един мит. Поредният хубав ден за световния спорт и чудесно начало на новата седмица.
За кой мит става въпрос? Меси е най-добрият футболист в последните няколко години и със сигурност това не е само мое мнение.
Щом Меси /Аржентина/ губят, значи това е празник за световния "спорт"? Странна "мисъл" е това! Дали всички тенисисти, скиори и гюлехвъргачи са в алкохолно опиянение заради спечелената от Чили купа?

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Тоя дребния , може да играе само в Барца. Много далеч назад е от Марадона.
Сега Меси като се махне имат по-голям шанс да спечелят нещо на национално ниво.
В момента Аржентина е много зависима от Меси. Всички чакат на него да измисли нещо, все на него я дават и не се напъват да измислят нещо креативно. Като го няма ще се отпуснат, ще се напънат и може и да вземат нещо.
В момента Аржентина е много зависима от Меси. Всички чакат на него да измисли нещо, все на него я дават и не се напъват да измислят нещо креативно. Като го няма ще се отпуснат, ще се напънат и може и да вземат нещо.
Интериорни врати - Врати хармоника
Прехваленото джудженце пак не успя да спечели смешната Копа Америка. Ама в Аржентина не е като в Барса, заобиколен дълги години от световни и европейски шампиони, и намазвайки от тях. В националния на Аржентина лъсва всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Меси не е твърд характер това доста му пречи. Иначе интересен факт: Чили никога не е печелил мач с/у Аржентина
на Копа Америка. 19 победи за Аржентина и 8 равни, но пък 2 поредни купи за Чили!
А това с отказването на Меси показва че не е боец и няма достатъчно твърд характер. Гледам че и други щели да се отказват:
Игуаин. Масчерано и Агуеро.
Иначе "великия" Игуаин за пореден път не може да вкара 100 %-во положение на финал!
на Копа Америка. 19 победи за Аржентина и 8 равни, но пък 2 поредни купи за Чили!
А това с отказването на Меси показва че не е боец и няма достатъчно твърд характер. Гледам че и други щели да се отказват:
Игуаин. Масчерано и Агуеро.

Иначе "великия" Игуаин за пореден път не може да вкара 100 %-во положение на финал!
Събрали се тук няколко глупака да коментират Меси
Не печелил нищо с родината си. Не е вярно, има ОИ и световно за младежи, има 4 финала на големи турнири, в които имаше дейно участие. Ако не бяха пропуските на Ел Пипита, Паласио и др. щеше да има поне 1 Копа и 1 Световно. Истина е това, иначе, че като играе той, всичко се чака от него и другите не се напъват до краен предел (според мен и в Швеция, и в Португалия има подобен ефект). Не знам дали с това отказване ще помогне на отбора, а като гледам се говори, че с него си тръгват Масчерано, Кун, Игуаин, Билия и Лавеци....

Не печелил нищо с родината си. Не е вярно, има ОИ и световно за младежи, има 4 финала на големи турнири, в които имаше дейно участие. Ако не бяха пропуските на Ел Пипита, Паласио и др. щеше да има поне 1 Копа и 1 Световно. Истина е това, иначе, че като играе той, всичко се чака от него и другите не се напъват до краен предел (според мен и в Швеция, и в Португалия има подобен ефект). Не знам дали с това отказване ще помогне на отбора, а като гледам се говори, че с него си тръгват Масчерано, Кун, Игуаин, Билия и Лавеци....
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Дузпата, която изпусна Меси не беше фатална, все пак преди него и Видал изпусна.
Фатална беше изпуснатата дузпа на Билия. Факт е, че Аржентина разчита само на Меси, и той не е постигнал малко,
голмайстор е за всички времемна с 55 гола, но не му се отдава възможност да спечели финали.
Едва ли Меси ще се откаже, просто сега е афектиран.
Фатална беше изпуснатата дузпа на Билия. Факт е, че Аржентина разчита само на Меси, и той не е постигнал малко,
голмайстор е за всички времемна с 55 гола, но не му се отдава възможност да спечели финали.
Едва ли Меси ще се откаже, просто сега е афектиран.
Не говоря за дузпата .
Който обича Аржентина ме разбира.
Меси е много голям футболист, но много малък човек, дори и буквално. Интригант, завистлива дребна душица.
Това си личи в мачовете на Аржентина най-вече.
Хубавото, че ми се сбъдна желанието почти незабавно.
Между другото Аржентина победи Чили в с 2:1 в първия мач, в който джуджето не игра.
Съгласен съм с повечето мнения.
То таланта е хубаво нещо, ама се иска и сърце.
Който обича Аржентина ме разбира.
Меси е много голям футболист, но много малък човек, дори и буквално. Интригант, завистлива дребна душица.
Това си личи в мачовете на Аржентина най-вече.
Хубавото, че ми се сбъдна желанието почти незабавно.
Между другото Аржентина победи Чили в с 2:1 в първия мач, в който джуджето не игра.
Съгласен съм с повечето мнения.
То таланта е хубаво нещо, ама се иска и сърце.