ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 12:55

eMs1 написа:
sizif написа:Още един който с 18 които няма да ходи.А ти ходил ли си редовно?На нас не ни пука,че 100 измислени Армейци няма да идват.

Още един с ограничени мисловни способности, на мен не ми пука за твоето неграмотно мнение.

sizif написа:И какво от това,че прави реклама на черепа.Бизнеса си е бизнес.Ицо е известен черепа си плаща и няма проблем.Защо Ицо не застана зад предателя череп?
Литекс не е ЦСКА.
ЦСКА си е ЦСКА!
ЦСКА не е Мегафон!

Викаш като е за пари, може.

Към момента Литекс е ЦСКА София, колкото и да го отричате.

Аз пари не искам.Не ми е работа да пиша за така наречени моралисти за пари и други подобни.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 юни 2016 12:56

гражданин от село написа:Казах ти - градинки бол.Ама и ЦСКА-та може да се нароят бол и всеки ще се бие в гърдите, че неговото е най-истинското.И след някоя и друга годинка в А областна всички ще прекратят съществуването си докато чакат Череп,Кокали(с) и други анимационни герои.

Локо Сф основаха ли си нов клуб? Май да?!?
Колко други Локо Сф основаха?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 22 юни 2016 12:56

Търпение трябва . Очевидно говедата в ГФС ще протакат да последно , но не могат да отлагат вечно . Ще видим какво ще измъдрят другата седмица .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 12:57

Маги Стралска написа:
sizif написа:Тоя ферман не съм го чел.

явно четенето не ти е присъщо....

Глупости.В моята група всички са умни и интелигентни и с високи доходи.Това не пречи да сме ултраси.

хи хи..... повярвах ти от първия път.... :)

Аз не искам да ми вярваш.Ходя си на мачове и това е.Такива като теб които не живеят в България въобще не ме интересуват.Имах друго отношение към теб и не се заяждам и не те обиждам но явно съм бъркал.
Нищо общо нямате с Апостола

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 юни 2016 12:58

Е, 5 човека колко броя Локо трябва да основат, 5 ли? :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 юни 2016 13:01

Хан Крум написа:Търпение трябва . Очевидно говедата в ГФС ще протакат да последно , но не могат да отлагат вечно . Ще видим какво ще измъдрят другата седмица .

Толкова ли е трудно да се спазват наредбите или е по-лесно да обвиняваш другите за своята тарикатщина, некадърност и заблуда.

Толкова ли до сега нежелаете да проумеете, че ако всичко е наред и няма, как да бъде атакувано от наредбите всичко щеше да е приключило?
Последна промяна от Долно уйно на 22 юни 2016 13:02, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 юни 2016 13:01

russia написа:
suni написа:Спокойно момчета, всичко е по план! Изчаква се 24-ти за предложение за оздравяване /то е ясно, че такова животно нема да има/ ЦСКА си започва по график във Висша лига на Армията, нема да се плашите! :)

Кога пък стана ясно? Или това което ви се ще, само то минава за "ясно"? Другото е вятър и мъгла! ;)

И кой ше ,,оздравява,,?.. Черепа не даде 900 х. лв. за Армията и сега няма стадион, няма и отбор,.. кво да лекува? Останаха два дена, къде са лечителите ? :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 юни 2016 13:02

гражданин от село написа:Е, 5 човека колко броя Локо трябва да основат, 5 ли? :lol:

Ми що не? Ако всеки е решил да дърпа чергата към себе си и да се бара за основател...Ама явно имат акъл в главите си и не го правят. Имат ли си един клуб-имат си. За кво им са повече?
suni написа:
russia написа:
suni написа:Спокойно момчета, всичко е по план! Изчаква се 24-ти за предложение за оздравяване /то е ясно, че такова животно нема да има/ ЦСКА си започва по график във Висша лига на Армията, нема да се плашите! :)

Кога пък стана ясно? Или това което ви се ще, само то минава за "ясно"? Другото е вятър и мъгла! ;)

И кой ше ,,оздравява,,?.. Черепа не даде 900 х. лв. за Армията и сега няма стадион, няма и отбор,.. кво да лекува? Останаха два дена, къде са лечителите ? :lol:

Стоят вън на слънцето и махат с ръка за да ги видите! :lol:
Последна промяна от russia на 22 юни 2016 13:05, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 юни 2016 13:03

suni написа:
russia написа:

Изпълком ли ще има след два дена?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 юни 2016 13:05

Долно уйно написа:
suni написа:
russia написа:

Изпълком ли ще има след два дена?

Чакат оздравител от Горно уйно. :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”