ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 19:01

k_oleto написа:
1982 написа:
Да, ще играе, ще продава и чаши и хавлии с нея, ако иска, ама историята на Левски си остава на Левски, а Марибор си носи своята. Чаткаш ли разликата ??!

Емблемата, автобусът, компютрите, футболистите .... това всичко са просто активи, но те не носят историята на клуба/дружеството. Тези активи се купуват и продават, проблем няма.

Това не е вярно. Не може след като си продал търговската си марка да имаш каквато и да било история, просто защото нямаш нищо

Не, ти си в пълна грешка. Емблемите са просто една картинка и/или символ, тази е създадена 2005-а, ако не се лъжа, какво искаш да ми кажеш, че ЦСКА няма история от 1948-а до 2005-а ли ??!

ЦСКА е имал много емблеми в историята, това не значи, че като сме ги сменяли, сме си губели историята и сме почвали наново. Историята се носи от самия клуб, а не от някакви картинки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 21 юни 2016 19:03

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Нещата, които пишеш нямат общо с темата, съвсем разлчини са. Ауди ако купи трилъчата звезда, може да пусне прак за пране с име: трилъча ззвезда - Ауди - това говоря

Последно, за кое спорим - за историята или за това какво можеш да правиш с една емблема ??! Щото нещо много настрани забихме, ми се струва. :mrgreen:

За ЦСКА, който спечели купата. Това е истинския ЦСКА, защото притежава търговската марка ЦСКА и затова аз съм от тоя отбор.

И ако Ганчев я купи и пришие към ПФК ЦСКА-София ЕАД и това е ЦСКА с 31 титли и 68г.история?
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2016 19:04

Маги Стралска написа:
k_oleto написа:
Маги Стралска написа:ако Грейт Уол купи марката Мерцедес-Бенц.... ти ше си джиткаш ли с китайски мерджан.... или ше минеш на БМВ примерно?.....

пп.... иначе съм съглсна с твърдението.... че търговската марка идентифицира продукта.... но някакси не мога да прглътна Литекс(Етрополе) да се нарича ЦСКА....

Това е друго и съвсем различно

за мен не е много по-различно.... от тва да се возиш на китайски мерджан.....

пп... както казах.... търговската марка идентифицира продукта.... това включва и историята му....

Не е така бе човек. Ти като си купуваш Телевизор, GSM, компютър, с марка "SAMSUNG" какво гледаш ? ?Аз гледам къде е произведен/ Например ако пише: китай - не, мерси. Но и Китай да пише и Унгария и Полша (страните производителки), аз SAMSUNG ли си купувам или нещо друго ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 19:05

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Нещата, които пишеш нямат общо с темата, съвсем разлчини са. Ауди ако купи трилъчата звезда, може да пусне прак за пране с име: трилъча ззвезда - Ауди - това говоря

Последно, за кое спорим - за историята или за това какво можеш да правиш с една емблема ??! Щото нещо много настрани забихме, ми се струва. :mrgreen:

За ЦСКА, който спечели купата. Това е истинския ЦСКА, защото притежава търговската марка ЦСКА и затова аз съм от тоя отбор.

Значи ти си от ЦСКА заради търговската марка ??

Този ЦСКА, преди 2005-а година, имаше друга емблема, друга търговска марка, без звездите, по-рано и с лъвове имаше ..... да разбирам ли, че ЦСКА съществува от 2005-а година насам ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2016 19:06

golemia написа:
k_oleto написа:
1982 написа:

И ако Ганчев я купи и пришие към ПФК ЦСКА-София ЕАД и това е ЦСКА с 31 титли и 68г.история?

Как да я пришие ?

Ако закупи търговската марка, да, това ще е автентичния ЦСКА

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2016 19:08

1982 написа:
k_oleto написа:
1982 написа:

Значи ти си от ЦСКА заради търговската марка ??

Този ЦСКА, преди 2005-а година, имаше друга емблема, друга търговска марка, без звездите, по-рано и с лъвове имаше ..... да разбирам ли, че ЦСКА съществува от 2005-а година насам ??

Собственика на търговската марка: Лада, ако утре реши може да се казва (марката, не дружеството: Москвич)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 19:08

golemia написа:
k_oleto написа:
1982 написа:

Не е възможно, защото тази емблема съществува от 2005-а насам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще трябва да купи и другите емблеми и да ги зашие на екипите на Литекс. :mrgreen: :mrgreen: Така ще сглоби цялата история. :mrgreen:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 21 юни 2016 19:08

k_oleto написа:
Маги Стралска написа:
k_oleto написа:
Маги Стралска написа:ако Грейт Уол купи марката Мерцедес-Бенц.... ти ше си джиткаш ли с китайски мерджан.... или ше минеш на БМВ примерно?.....

пп.... иначе съм съглсна с твърдението.... че търговската марка идентифицира продукта.... но някакси не мога да прглътна Литекс(Етрополе) да се нарича ЦСКА....

Това е друго и съвсем различно

за мен не е много по-различно.... от тва да се возиш на китайски мерджан.....

пп... както казах.... търговската марка идентифицира продукта.... това включва и историята му....

Не е така бе човек. Ти като си купуваш Телевизор, GSM, компютър, с марка "SAMSUNG" какво гледаш ? ?Аз гледам къде е произведен/ Например ако пише: китай - не, мерси. Но и Китай да пише и Унгария и Полша (страните производителки), аз SAMSUNG ли си купувам или нещо друго ?

имам чувството че не ме разбираш..... не споря с теб.... подкрепих те.... марката идентифицира продукта... т.е. отбора.... просто личното ми усещане е.... че се подменя оригинала с евтина имитация.... и затова по-скоро бих се отказала от този отбор....

пп... стига толко засега.... че ми се гледа мач..... :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юни 2016 19:08

Обаче не се отказвате. Повече от ясно е, че на ГГ отборчето НЕ Е ЦСКА, па вие тука разтягайте локуми до второто пришествие. Проста логика се иска, не е rocket science.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 21 юни 2016 19:09

k_oleto написа:За ЦСКА, който спечели купата. Това е истинския ЦСКА, защото притежава търговската марка ЦСКА и затова аз съм от тоя отбор.

Ха ха ха . Значи си от НАП в момента , защото той я притежава . В коя лига играе НАП ? Освен това се мъчи да я пробута но никой не я ще . Ако Леевски я купи и от тях ли ще станеш ? :shock:
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Върни се в “Архив”