percival написа:Освежавайте си ,каквото искате праветеНИе сме си ЦСКА ,ще играем с червената звезда на сърцето,с червените екипи и на АМИЯТА.
А вие си правете каквото искате !
Меракът на чичо Денчо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
percival написа:Освежавайте си ,каквото искате праветеНИе сме си ЦСКА ,ще играем с червената звезда на сърцето,с червените екипи и на АМИЯТА.
Кашчей написа:percival написа:Освежавайте си ,каквото искате праветеНИе сме си ЦСКА ,ще играем с червената звезда на сърцето,с червените екипи и на АМИЯТА.
Меракът на чичо Денчо![]()
Megatron_69 написа:Кашчей написа:percival написа:Освежавайте си ,каквото искате праветеНИе сме си ЦСКА ,ще играем с червената звезда на сърцето,с червените екипи и на АМИЯТА.
Меракът на чичо Денчо![]()
Много си оригинален.Каква мъдрост,какъв изказ,каква дълбочина и проникновеност на мисълта.Специалистът по всичко на форума.
Човекът ,който знае от всичко по малко и от нищо достатъчно....
Чудно,че не си депутат или министър....
Beladona написа:Evil23 написа:Да, колега, чувал съм. Но това е много трудно постижимо, за да не кажа невъзможно в този момент. Догадките ги оставате настрана. Няма нужда от цесии, ако ще има план оздравяване. А времето за този план изтича неумолимо.
Нямало нужда от цесии ???? Хахахаах !!! Защо да не хвана с цесии примерно клас 2 кредитори и плана да ми мине след договорка с НАП ??? Колега , учтиво те помолих да се въздържаш от писането на глупости !!! Моля те ? А ?
Кашчей написа:Мъхъм.. същи припознавач съм, само дето не съм. То и вие знаете всичко, особено в областта на търговското право и футболните правила, обаче никой от вас не успя да ми отговори на двата простички въпроса.. няма и как да отговори де, нищо, че сте все от правен лъФ нагоре!
doxyto написа:Toзи Коцев е много навътре в нещата винаги!
https://topsport.bg/cska/bfs-s-kategorichna-pozitsiya-liteks-ne-mozhe-da-uchastva-v-a-grupa-pod-imeto-tsska.html
Nuke написа:doxyto написа:Toзи Коцев е много навътре в нещата винаги!
https://topsport.bg/cska/bfs-s-kategorichna-pozitsiya-liteks-ne-mozhe-da-uchastva-v-a-grupa-pod-imeto-tsska.html
Не го знам колко е навътре, но аз без да съм навътре ви казах, че ЦСКА на Ганчев няма да има. Само през крив макарон ще го гледате.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта