ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2016 17:21

percival написа:Освежавайте си ,каквото искате правете :) НИе сме си ЦСКА ,ще играем с червената звезда на сърцето,с червените екипи и на АМИЯТА.
А вие си правете каквото искате !

Меракът на чичо Денчо :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 18 юни 2016 17:34

Кашчей написа:
percival написа:Освежавайте си ,каквото искате правете :) НИе сме си ЦСКА ,ще играем с червената звезда на сърцето,с червените екипи и на АМИЯТА.

Много си оригинален.Каква мъдрост,какъв изказ,каква дълбочина и проникновеност на мисълта.Специалистът по всичко на форума.
Човекът ,който знае от всичко по малко и от нищо достатъчно....
Чудно,че не си депутат или министър....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2016 17:42

Megatron_69 написа:
Кашчей написа:

Много си оригинален.Каква мъдрост,какъв изказ,каква дълбочина и проникновеност на мисълта.Специалистът по всичко на форума.
Човекът ,който знае от всичко по малко и от нищо достатъчно....
Чудно,че не си депутат или министър....

Мъхъм.. същи припознавач съм, само дето не съм. То и вие знаете всичко, особено в областта на търговското право и футболните правила, обаче никой от вас не успя да ми отговори на двата простички въпроса.. няма и как да отговори де, нищо, че сте все от правен лъФ нагоре!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 18 юни 2016 17:50

Toзи Коцев е много навътре в нещата винаги!

https://topsport.bg/cska/bfs-s-kategorichna-pozitsiya-liteks-ne-mozhe-da-uchastva-v-a-grupa-pod-imeto-tsska.html

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 юни 2016 17:59

27-годишният централен нападател Муриел Орландо е очакван от ЦСКА на лагера в Тетевен. [center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sJhgqz4dMMs[/youtube][/center] Аржентинецът е свободен агент и до този момент е защитавал цветовете на Уракан, Икуитос, Йохор ФА, Леон де Хуануко, Рампла Хуниорс и Копиапо.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 18 юни 2016 18:02

Beladona написа:
Evil23 написа:Да, колега, чувал съм. Но това е много трудно постижимо, за да не кажа невъзможно в този момент. Догадките ги оставате настрана. Няма нужда от цесии, ако ще има план оздравяване. А времето за този план изтича неумолимо.

Нямало нужда от цесии ???? Хахахаах !!! Защо да не хвана с цесии примерно клас 2 кредитори и плана да ми мине след договорка с НАП ??? Колега , учтиво те помолих да се въздържаш от писането на глупости !!! Моля те ? А ?

Колега, аз най-учтиво Ви моля да не пишете повече глупости! Пишете за неща, от които разбирате. Цесии? Това де не вие Черна борса, колега?
Всичко трябва да мине през съда, а в този момент това е невъзможно. Напишете още веднъж цесия, и станете за смях!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2016 18:07

Кашчей написа:Мъхъм.. същи припознавач съм, само дето не съм. То и вие знаете всичко, особено в областта на търговското право и футболните правила, обаче никой от вас не успя да ми отговори на двата простички въпроса.. няма и как да отговори де, нищо, че сте все от правен лъФ нагоре!

Не си припознавач друг път,припозна новия Дунав за наследник на стария,щото вместо да искаш да се оздрави предпочете новия клуб,стария с дълговете кучета го яли.Но това не ти пречи да се правиш на морален и честен човек. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 юни 2016 18:09

Щом е за ЦСКА то нищо не може и не става ,за другите няма проблеми ,у нас и в Европа :)
Никакви пари не заслужават да получат тия пиявици ,ама никакви !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2016 18:11

doxyto написа:Toзи Коцев е много навътре в нещата винаги!

https://topsport.bg/cska/bfs-s-kategorichna-pozitsiya-liteks-ne-mozhe-da-uchastva-v-a-grupa-pod-imeto-tsska.html

Не го знам колко е навътре, но аз без да съм навътре ви казах, че ЦСКА на Ганчев няма да има. Само през крив макарон ще го гледате.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 юни 2016 18:16

Nuke написа:
doxyto написа:Toзи Коцев е много навътре в нещата винаги!

Не го знам колко е навътре, но аз без да съм навътре ви казах, че ЦСКА на Ганчев няма да има. Само през крив макарон ще го гледате.

Защото има Левски на Пеевски ли ? Мислиш ли ,че ще е всевластен вашия шопар ,а ?
Много сме ,силни сме ! Зад Гриша Ганчев сме !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”