Леле, леле, тука не бях влизал от сумати време, но не съжалявам, че сега прочетох 3-4 страници на две бирички. Великият цска-р Тео, който написа, цитирам: "Представям си как след две години се завръщаме в А група и Армията е като Алианц Арена", е врътнал опашката... Тео, човек, бъди малко по-сериозен. За последно като ви четох защитаваше упорито ЦСКА, а сега искаш ЦСКА да умре. Пожелавам ти да пожънеш огромна лична победа и ЦСКА наистина да умре. Чакам го от 2008-а година Това изчадие дето ще го подкрепяш от северния сектор на Герена, ако изобщо ходиш по мачове, ние даже нема да му обърнем внимание на четирите лъжливи букви. Ние, левскарите, ще си имаме враждата с онези дето верно ще си подкрепят ЦСКА, а на вас просто ще ви се смеем. Няма такъв палячо. Хванал се на хорото с на Гришко 15-те трола в интернет

Сакаш купи? Получи една купена. Сакаш още? Сигурно ще получиш още. Горд "армеец"

И само да добавя, тва с формата дето сте го намислили припознавачите, надали ще се получи. На мен лично мечтата ми няма да се сбъдне и ЦСКА ще си го има, най-вероятно. И бавно, бавно, но този клуб ще се върне. Може след 2, 5 или 10 години. Но ще се върне. Твърде значим е, за да го няма. Но някои хора ще берат голям срам пред себе си и децата си, когато това се случи. Дерзайте! Наздраве! Лека нощ!
Пише се Левски, чете се Любов.