Beladona написа:Само ЦСКА ! Който е за ЦСКА , днес в 17 и 30 ч да заповяда на Армията да чуе колко е живо ЦСКА и никакви преименувани Литекси НЕ СА ЦСКА !!!!
Последния "напън" викаш.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:Само ЦСКА ! Който е за ЦСКА , днес в 17 и 30 ч да заповяда на Армията да чуе колко е живо ЦСКА и никакви преименувани Литекси НЕ СА ЦСКА !!!!
Beladona написа:CSKA 78 написа:Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?
Ха, Беладона № 2! Когато свършат аргументите, започват басовете!![]()
![]()
Аз съм Беладона , Богът на басовете! Дал съм пълни права на момчето да те обира !!!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:.... некой лек да ми препоръчаш, че ме болАт коленете?
ugly bug написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?
![]()
Аз съм Беладона , Богът на басовете! Дал съм пълни права на момчето да те обира !!!
Страхотен си!
Хубаво, че си тук да ни развеселяваш от иначе прекалено сериозната тема!
Между другото,...... некой лек да ми препоръчаш, че ме болАт коленете?
crvena.zvezda написа:ugly bug написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?
![]()
Страхотен си!
Колегата да не би да е народен лечител по професия
crvena.zvezda написа:ugly bug написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?
![]()
Страхотен си!
Колегата да не би да е народен лечител по професия
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Beladona написа:ако не съм аз да ви обадим за срещата на Дора Милева с феновете , кой ще ви отвори бре, отворковци ?!![]()
![]()
господин Беладона ,абонаментните карти на Литекс ще важат ли и за ЦСКА?Beladona написа:ако не съм аз да ви обадим за срещата на Дора Милева с феновете , кой ще ви отвори бре, отворковци ?!![]()
![]()
crvena.zvezda написа:Beladona написа:ако не съм аз да ви обадим за срещата на Дора Милева с феновете , кой ще ви отвори бре, отворковци ?!![]()
![]()
Е тя...не е ли вече безпредметна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта