ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 22:19

vaskonti написа:
percival написа:Мнението си го кажи ,но не дразни ? Това ли е новия автобус ,какво е ? И да те поправя ако може разбира се ,няма отбор Литекс вече ,има отбор ПФСК ЦСКА София 1948

Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -
[rimg]http://pfclitex.com/llfc/wp-content/uploads/2014/12/PFC_Litex_2015-1-720x380.jpg[/rimg]
според мен имам голям шанс да позная, нали? Какво дразнещо има тук? Нещо лъжа ли, какво?

Лъжеш и то за да дразниш.

Потребителски аватар
armeec93
Контакти:

Мнениеот armeec93 » 07 юни 2016 22:20

Толкова тъпотии за един ден не бях чел. :twisted:
Кефа цена няма, ама струва пари!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юни 2016 22:20

baraba написа:
GA_ veliki написа:
Хан Крум написа:
1982 написа:Свиквайте, цяла България оттук нататък ще ви сочи с пръст и ще ви напомня, че сте Литекс. Няма значение дали ви харесва или не. Не само левскарите, всички. Както сте се уверили и от коментарите днес. ;)

Колкото напомнят на Берое че са Олимпик или всички останали припознати .
След като ни посочат решително ще си го преместим в другия крачол .

Хе хе ,че от кога се сравнявате Берое? Верно имате повече титли от тях цели 4 :lol:

Ти на старшията в канчето не надничай , колко титли и купи имаме е показано в музея , ти се притеснявай за вашите не за нашите , те съвсем скоро ще са вече 32 титли ;)

научи се да смяташ :lol: вече имате 35 :lol: Не захвърляй с лека ръка труда на момчетата от Ловеч, така както захвърлихте отбора си :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 22:20

Nuke написа:Ти от кой отбор от тия си?

По-добре ти кажи от кой отбор си? Щото лилаво-синия се разпада, а ти кесиш в този подфорум?! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 07 юни 2016 22:20

vaskonti написа:
percival написа:Мнението си го кажи ,но не дразни ? Това ли е новия автобус ,какво е ? И да те поправя ако може разбира се ,няма отбор Литекс вече ,има отбор ПФСК ЦСКА София 1948

Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -
[rimg]http://pfclitex.com/llfc/wp-content/uploads/2014/12/PFC_Litex_2015-1-720x380.jpg[/rimg]
според мен имам голям шанс да позная, нали? Какво дразнещо има тук? Нещо лъжа ли, какво?

Да виждаш червени екипи и червени фенове ? Да виждаш "Армията" ?
Разбери ,че алтернатива няма.Пеевски собственик на ЦСКА ,те това беше алтернативата !!!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 22:21

Не мога разбера някой хора :lol:
Да се направиш пред Подуяне на много як и те да ти изпратят поздравите си за това, което правиш!
Не мога да се сдържа просто :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

ПП Няма по-лошо от това когато си ял и пил с едни хора на другия ден да ги предадеш като поканиш врага вместо тях!
Е това е самата истината, но не очаквам да си признаят някой хора, а и не ги съдя де.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2016 22:21

CSKA 78 написа:
Nuke написа:Ти от кой отбор от тия си?

По-добре ти кажи от кой отбор си? Щото лилаво-синия се разпада, а ти кесиш в този подфорум?! :lol: :lol: :mrgreen:

Като се разпадне, няма да имам отбор, който да подкрепям. Дотогава съм от Левски. А ти така и не ми отговори. От кой от изброените отбори си ти?
Последна промяна от Nuke на 07 юни 2016 22:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2016 22:22

CSKA 78 написа:
vaskonti написа: Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -

Ми...не е! Футболистите ще са други, треньорите, фанелките, аве, въобще всичко ще е различно от тази картинка! :shock: ;)

Ок бе, сменят фанелките, играчите нали се очаква да са същите или поне в доста голям процент...сал един треньор остава да е друг. Колко толкова различно да е...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2016 22:23

Кировец написа:Коша, ти не си оценил факта, че са те оставили да си вееш коня тука, а сега задаваш мазни въпроси на видимо ранения Васконти - той така си ги вижда нещата за себе си. на него ще му мине, ама ти се тежък случай!

Кировец, ти като стана цесекар кой беше отбора, който те плени? Имаше ли нещо общо с Етрополе и Ловеч?
Вие и Ердоган ще признаете за президент, ако каже, че Турция става България!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 22:24

шивача написа:
CSKA 78 написа:От около 300 фракции общо, не са съгласни с Ганчев 12 фракции, утре е потвърдено, че още 3 ще напуснат тези 12, и до края на месеца несъгласните фракции ще са 1-2! :shock: ;)

абе, брат ми, аз да не съм някъв сопол да ми ги пишеш тея. тва със останалите слънчогледи си го разправяйте на финала. Виж форума, сигурно и тук някой ни кара да пишем и утре ще излезем като тео и ще чакаме да ни обрежат и да станем помаци.

Хубаво, пич! Пребройте се колко сте, и тогава пиши! Ако се съберете 200-300 души ще е много добре! ;)

ПП Аз ти давам факти, а ти ако щеш вярвай :!: :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”