ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bobmarli
Контакти:

Re: Ще си носим кръста до край!

Мнениеот bobmarli » 07 юни 2016 16:51

Достойно поведение.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот Sinite ot Sofia » 07 юни 2016 16:51

Поредната шашма, впита като татус в главата на голяма част от феновете на четирибуквието, е на път да се случи. Някакъв си отбор ( Чавдар) просто си сменя името с това на някогашния ни съперник, взима лиценза на друг отбор за участие в "елита" и хоп - чисти сме, в група "А" сме, шампиони ще да ставаме, Барбуков ще взимаме и т.н. и т.н. Не малко обаче са тези, които знаят какъв срам е всичко това. Не пиша този коментар с целта да се заяждам, нека това е ясно. Вие самите, или поне повечето от вас, осъзнават какво е на път да се случи. Искам за пореден път да поздравя онези от вас, които ще останат верни на дългогодишния ни съперник. Един ден, когато се замислите, ще можете да си кажете - Да, аз бях от ****, живях с радостите на този отбор, плаках при загубите и Никога не го оставих".
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 07 юни 2016 16:51

аз съм с теб......

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юни 2016 16:52

1982 написа:
Altarf написа:ЦСКА не е търговско дружество. ЦСКА е общност, история, ценности.

Сериозно ли написа тази дума ??

Гадно ли е да се давиш и да няма за какво да се хванеш?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 16:52

luchoni написа:Няма "Енималс","Варна Фирм", "Торцида Пловдив", "Верни", "Горди","Бригада Бургас"и още много липсват какво стана...?

Те стават от Литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Grisha_Ganchev62
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Grisha_Ganchev62 » 07 юни 2016 16:54

1982 написа:В почти всички фракции е така, Тео, затова не съм уточнил само една, две или три.

Боли ли те?! Загубихте войната. Сбогом...The winner takes it all...the loser standing small.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 16:54

Altarf написа:
1982 написа:
Altarf написа:ЦСКА не е търговско дружество. ЦСКА е общност, история, ценности.

Сериозно ли написа тази дума ??

Гадно ли е да се давиш и да няма за какво да се хванеш?

Не, не ми е гадно, много ми е добре. Защото аз знам какво значи тази дума. Но е малко странно точно вие да пишете за ценности.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

fghj
Контакти:

Мнениеот fghj » 07 юни 2016 16:54

-1914- написа:
fghj написа:
-1914- написа:
fghj написа:Не изчетох всички коментари по темата. Много са! Нормално е "сините" да реват най-много, просто защото така :)
Има, обаче един вариант, който някак се пропуска или в суматохата феновете не се досещат до него. А той е, че ако ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) приеме оздравителен план, то този план може да включва и продажба на контролен пакет акции на ПФК ЦСКА София ЕАД!
Според мен този вариант е напълно законен от всяка гледна точка - ТЗ, БФС, УЕФА, ФИФА... и т.н. Така всички активи, които сега са собственост на ПФК ЦСКА АД(в несъстоятелност), стават законно притежание на ПФК ЦСКА София ЕАД! Разбира се, в случая цената ще бъде обслужването на дълга към държавата, в лицето на НАП.
Това е врътката, според мен ;) :idea:

Демек, тегля кредит от банката и от приятели/роднини, после не може да ги върна и вместо да почвам да изплащам поне малко, аз се преименувам на някой мъртвец, взимам неговата самоличност и всичко си е точно. Но въпреки това, искам да си ползвам и апартментите от предишната ми самоличност както и жена ми да е същата.
Аре у лево човек, това ако ти се струва честно или по правилник на УЕФА, ФИФА та даже и БФС...

Ами явно нищичко не си разбрал! Свали сините очила или какъвто там цвят си закачил на носа си и прочети отново! След това пак се пробвай да напишеш нещо и може би ще ти се получи. :lol:

Хах, значи ЦСКА-София вече може да се хвали с най-резултатна победа 8:0 срещу ЦСКА София....уникално... :lol: :lol: :lol:

Отново се правиш на недоразбрал, явно, само заради спора! Никой няма да закрива ПФК ЦСКА АД, което в момента е в несъстоятелност. Те ще продължат да се състезават във В-група, но вече като футболен клуб, част от ЦСКА София ЕАД! Така, както част от това ЦСКА София ЕАД, чрез ЦСКА-1948 АД, са "Литекс"-Ловеч и "Чавдар"-Етрополе!
Кое не можа да разбереш?
Последна промяна от fghj на 07 юни 2016 16:57, променено общо 1 път.

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 07 юни 2016 16:55

Добре, че Локо Сф реши да тръгне от областните групи без чужди лицензи и врътки, че сега какви драми се изживяват на Армията не е истина. Само се чудя ръководствата на Рейнджърс и Парма как не се сетиха да врътнат някоя схема а толкова години се мъчат по долните дивизии.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юни 2016 16:55

Sinite ot Sofia написа:Поредната шашма, впита като татус в главата на голяма част от феновете на четирибуквието, е на път да се случи. Някакъв си отбор ( Чавдар) просто си сменя името с това на някогашния ни съперник, взима лиценза на друг отбор за участие в "елита" и хоп - чисти сме, в група "А" сме, шампиони ще да ставаме, Барбуков ще взимаме и т.н. и т.н. Не малко обаче са тези, които знаят какъв срам е всичко това. Не пиша този коментар с целта да се заяждам, нека това е ясно. Вие самите, или поне повечето от вас, осъзнават какво е на път да се случи. Искам за пореден път да поздравя онези от вас, които ще останат верни на дългогодишния ни съперник. Един ден, когато се замислите, ще можете да си кажете - Да, аз бях от ****, живях с радостите на този отбор, плаках при загубите и Никога не го оставих".

Ох, ох, колко пъти са прехвърляни лицензи между дружества знаеш ли? От 90-та насам. Нищо ново под слънцето няма. Като опре и Левски до това, ще се чудите как да се измъкнете.

Върни се в “Архив”