Ако това стане за мен ЦСКА няма да съществува. Литекс си е Литекс - 4 пъти шампион на България. ЦСКА си е ЦСКА - 31 пъти шампион на България.
Ако Литекс стане ЦСКА за мен винаги ще си остане Литекс. Знам че за вас това е компромис но ме разберете - Литекс си е Литекс.
Този ЦСКА който онзи ден взе купата на България - това е ЦСКА, славен и вечен. Жалко за този отбор. Колко лесно ще се затрие славната история.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Много интересно, какво възраждате, като ЦСКА е жив ??
Литекс ли ??

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
baraba написа:Армейци,
Искаме да ви информираме, че днес се проведе среща между господата Гриша Ганчев, Юлиан Инджов, Емил Димитров, Пламен Марков, Димитър Пенев, Христо Янев, Аспарух Никодимов и Александър Манов с представители на организираните и неорганизираните фенове на ЦСКА.
На срещата огромното мнозинство от организирани и неорганизирани привърженици на нашия любим отбор изрази своята подкрепа към плановете на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов за възраждане на футболен клуб ЦСКА.
ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!
Честито Беладонке , как да ти викам вечеМоже би леката ...
![]()
Може и платената .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
1982 написа:Много интересно, какво възраждате, като ЦСКА е жив ??![]()
Литекс ли ??
Ми...пич, няма Литекс според ТР, а много скоро и според БФС, има ЦСКА София!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
1982 написа:Много интересно, какво възраждате, като ЦСКА е жив ??![]()
Литекс ли ??
Ние възраждаме ЦСКА с помощта на Литекс и Чавдар Етрополе

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група
Само ЦСКА!
Това така наречено "ЦСКА", което ще играе в "А" група няма нищо общо с автентичният ЦСКА, който е 31 пъти шампион на България!
Докато ГМО-то на ГГ и Емо Фаса не придобие активите на истинският ЦСКА, като търговски марки, история и т.н., то няма да бъде припознато от мен, както и от ВСИЧКИ истински "армейци"!
За критерий, кое е истинското ЦСКА ще ползваме страницата на УЕФА, където е отразена славната история на ЦСКА, ако новото дружество се признае от УЕФА, като продължител и наследник на славната история на ЦСКА, ние ще го припознаем, ако не, ГГ да си ходи в Микре! Който посмее да унищожи историята на ЦСКА, София ще му се стори тясна!
САМО ЦСКА!
Това така наречено "ЦСКА", което ще играе в "А" група няма нищо общо с автентичният ЦСКА, който е 31 пъти шампион на България!
Докато ГМО-то на ГГ и Емо Фаса не придобие активите на истинският ЦСКА, като търговски марки, история и т.н., то няма да бъде припознато от мен, както и от ВСИЧКИ истински "армейци"!
За критерий, кое е истинското ЦСКА ще ползваме страницата на УЕФА, където е отразена славната история на ЦСКА, ако новото дружество се признае от УЕФА, като продължител и наследник на славната история на ЦСКА, ние ще го припознаем, ако не, ГГ да си ходи в Микре! Който посмее да унищожи историята на ЦСКА, София ще му се стори тясна!
САМО ЦСКА!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Търся,търся но никъде не съм прочел за завръщането на комунистическото отборче в А група.Ако е грешка ,то моля дайте ми линка,че да съм в час и аз.Мишлета,и за вас става въпрос! 

Tatone написа:Ако това стане за мен ЦСКА няма да съществува. Литекс си е Литекс - 4 пъти шампион на България. ЦСКА си е ЦСКА - 31 пъти шампион на България.
Ако Литекс стане ЦСКА за мен винаги ще си остане Литекс. Знам че за вас това е компромис но ме разберете - Литекс си е Литекс.
Този ЦСКА който онзи ден взе купата на България - това е ЦСКА, славен и вечен. Жалко за този отбор. Колко лесно ще се затрие славната история.
Мне, бъркаш! Този отбор който онзи ден взе купата е ще бъде оналседен от новия ЦСКА погълнал Литекс, и ще бъде вечния ЦСКА от близкото минало! Колкото и да не ви се иска, това ще се случи! Иначе ЦСКА ще изчезне, а това няма да го допуснем! Платените от черепа фракции, ще сменят плочата в момента в който новия ЦСКА е в А група, и Божков спре да им плаща! Оздравяване няма да има! Ако сега не стане схемата ан Г.Г., ЦСКА ще затъне още повече в дългове и ще фалира много скоро! След което пак ще стигнем до създаването на нов клуб, и взимането на лиценза на Литекс! Не си ли научихте урока от 2013 година? Няма измъкване! Или припознаваме новия ЦСКА, или оставаме без ЦСКА!
Риторичен въпрос:
С каква емблема ще играе дружеството на ГГ?
С каква емблема ще играе дружеството на ГГ?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 

Tatone написа:Ако това стане за мен ЦСКА няма да съществува. Литекс си е Литекс - 4 пъти шампион на България. ЦСКА си е ЦСКА - 31 пъти шампион на България.
История никога не се затрива - тя завинаги си остава в... историята. А докато ни има и нас, феновете, ще има и кой да помни и пренася историята през времето. Докато ги има червените фенове, ще го има и ЦСКА. Под каква форма - времето ще покаже. Ако е с дружество, с което преди е играл Литекс, ще бъде с това с дружество. Историята на ЦСКА идва, създава се и си отива с червените фенове.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА