ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 15:45

Layne Staley написа:
memnto написа:
1982 написа:
memnto написа:
Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев разкри на днешната среща с феновете, че "червените" ще имат нов спонсор. Това ще бъде световно известната компания за спортни стоки - "Адидас". Бизнесмънът заяви, че в най-скоро време "червените" ще разполагат с нов автобус. И не на последно място Ганчев сподели пред привържениците, че иска ЦСКА да стане шампион.
;)

Адидас не е нов спонсор, Литекс има договор с тях още от 2014-а.

Но ЦСКА нямаше. ;)
Да да имало преливания, тъпотии - знам ви репертоара, спести си го.
ЦСКА е само 1, и не е ЕИК. ;)

Да, ЦСКА е само 1! Всичко друго е етрополско-ловешка изгъзица!

Когато е така , така си е , ЦСКА е само един и никога не е бил и няма да бъде някакъв ЕИК , това ще го разбереш , когато БФС , МС и както вече се вижда от болшинството на феновете подкрепят ЦСКА с новото АД , ти и останалите няколко може да си направите нещо като Дъ Юнайтед ЦСКА или Дъ Ориджинъл ЦСКА и да си ритате с легендите Бучински и Зафето по поляните .... УСПЕХ ;) :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
russia

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот russia » 07 юни 2016 15:45

HardWork написа:
russia написа:
-1914- написа:Като гледам фракциите отебаха селската мутра от Ловеч 8-)

Ами нормално! Но дали това ще е достатъчно за да дръпне Ганчев ръчната? ;)
Нека все пак да изчакаме решението на БФС по казуса. След него може тази тема да е за коша! :)

Не защото масата от феновете го подкрепяме! А някои от фракциите са платени! Аз няма как да подкрепя фалиралото дружество на Любо Пенев от 1999 година, нямащо нищо общо нито с „Септември“ при ЦДВ, нито с Ц.Д.В. "Чавдар" (София), нито с АС 23, нито с Шипка София, нито с Ц.Д.Н.В, нито с ЦДНА, нито с ЦСКА „Септемврийско знаме“, нито с ЦФКА "Средец"! Ти щом си фен на Черепа, подкрепяй си ЦСКА 99, никой не го касае ;)

Аз съм фен на ЦСКА, не на черепи и гриши! Как я изчисли "масата" от фенове подкрепящи ГГ? :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 15:46

CSKA 78 написа:Милко Ад-то оставил Ефбет бабето самичка! Е, може ли такова нещо, ве, Милко ?! Да оставиш тази Ефбет лейдЕ самичка, да рони сълзи и да си записва нещо в тефтерчето?! :lol: :lol: :mrgreen:

Нормално, Милко е вече от Литекс, естествено, че ще застане зад табелата "Литекс". :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Графът
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот Графът » 07 юни 2016 15:48

russia написа:
Графът написа:[горните въпроси още ми е интересно какви отговори ще ми дадеш.

А бе ти си много интересен! Противиш се на нещо, което и "Ботев" е извършил в по-малка или в по-голяма степен и искаш отговори на въпроси, за които си си въобразил, че някой е длъжен да ти отговаря. В качеството си на какъв питаш? Твоя работа ли е аз дали и какво работя? Отчет ли да ти давам за осигуровки и т.н. ...Като вземете твърде много да си вярвате, та чак връзка с реалността губите!

не! щото ме псуваш, че се дразня на наглите опити един футболен клуб да не си понесе санкциите предвидени от институциите, които го администрират. нито ти ще търпиш да не ти плащат, нито държавата ще те търпи да работиш и да не и плащаш. това имах предвид, а не да ти правя сметка къде, какво, колко. то се иска и нещо между ушите, иначе следват първосигнални реакции като твоята. ние не сме се сливали с металик сопот, за да играем във в група. от тях приехме отстъпено право на участие. за в група лицензи няма, за да сме взели техния! сега има "Ботев" Пд и металик сопот едновременно и двата клуба са членове на бфс. след мутацията дали все още ще има цска, чв етрополе и литекс едновременно?
хахах, чужд форум? да не съм у вас? щом имам свободен достъп и няма пречка да пиша за какво ми говориш? извинение ли искаш? няма до го получиш, а ако съм за наказание модераторите никой не ги спира. и без това във "вашите" форуми пишат около 30 души вече само, а преди години бяха хиляди...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 15:48

Shaka написа:
CSKA 78 написа:
Shaka написа:Aз няма да имам отбор.

Но пък моят доскорошен отбор ще има теб :lol: :mrgreen:

Каза той през сълзи! :cry: :lol: :lol:

преместих го от единия в другия... :lol: не може тъпак като гг да ми даде наклон на настроението. Освен да ме забавлява с тъпотиите си. :mrgreen:

Тоя па! Къде си тръгнал, ве, Зулус?! Аре, отивай да си гледаш отбора, а недей да ръсиш тъпизми! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юни 2016 15:49

Да ви кажа едно друго инфо : Хр Янев и Пифа звъняли вчера на Кикарин и другите момчета , които са се срещали с човека на Божков и Зафето ,да ги заплашват и обиждат .....и те станаха мутри ! :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 15:50

1982 написа:
CSKA 78 написа:Милко Ад-то оставил Ефбет бабето самичка! Е, може ли такова нещо, ве, Милко ?! Да оставиш тази Ефбет лейдЕ самичка, да рони сълзи и да си записва нещо в тефтерчето?! :lol: :lol: :mrgreen:

Нормално, Милко е вече от Литекс, естествено, че ще застане зад табелата "Литекс". :lol: :lol:

Проблемът е, че няма кой да застане зад табелата на старото ПФК! Ефбет бабето не става и за статив! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юни 2016 15:51

Haralampy написа:
Beladona написа:Ти олекваш!

:roll:

Абе не знам кой "олеква".
"Подписали" са се точно 1/3-та от "фракциите".
И в момента - на тия от провинцията членовете им шокат канчетата на "шефовете" си.
:roll:

А ти си оставаш с Мегафона и Малките Свине.

Бил съм и само с Брет тук да защитавам ЦСКА , така че , нема страшно !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 15:54

Beladona написа:Да ви кажа едно друго инфо : Хр Янев и Пифа звъняли вчера на Кикарин и другите момчета , които са се срещали с човека на Божков и Зафето ,да ги заплашват и обиждат .....и те станаха мутри ! :)

Да, ве! Ти си Беладона Истината, знаем за теб! :lol: :lol: Взимайте ги тези, даже ги влачете, ако щете! Проблемът е, че точно тези момчета си плюха на кариерата! И сега може и никъде да не играят! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

ПП Пифа май си е от вашите! Но ти, нали никога не лъжеш!? :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 07 юни 2016 15:55, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юни 2016 15:54

Милко е облякъл елека Литекс вече !!! :) егати ретардясалия елек !!!

Върни се в “Архив”