ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Караджов » 02 юни 2016 20:44

1982 написа:
Караджов написа:Другари,който не иска да е вече от ЦСКА София,да си намери друг отбор -толкова е просто :lol:

Викаш, да направим като теб ..... ти си намери Литекс вече. :lol: :lol: :lol:
Аз първо бях от Левски-ама нещо не ме накефиха,защото все отпадат и нищо не печелят, след това бях две години от Лудогорец като играха в Шампионската лига ,ама и от тях се отказах -не ми харесва как играят. Вече съм от ЦСКА!!! P.S- Бях за малко и от Берое,когато любимият ми футболист Иван Караджов пазеше там

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 юни 2016 20:44

CSKA 78 написа:
1982 написа:
Китанов може и с фланелка на Барселона да се снима, няма проблем, продават се. Това не значи, че сте Барселона вече.

Никой не претендира за Барселона, само за...ЦСКА! :mrgreen:

Абееее , не сме рекли , не сме ги купили и погълнАли теа :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юни 2016 20:44

Venko123 написа:
1982 написа:
ВЕрно .... ЦСКА няма право на трансфери. Как е подписал с ЦСКА при това положение ?? :mrgreen:

Питай кака Дора.

Неудобен е въпросът, знам ..... и затова не отговаряш.

Защото вие сте Литекс и нямате забрана за трансфери. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 юни 2016 20:45

vaskonti написа:Само забележи - легитимират трансфера с аргумента, че Литекс имал право на трасфери. Но когато стане въпрос за суперкупата, вече говорим за ЦСКА! Падението е пълно, нямащо аналог....пардон, алтернатива в световната история!
Ами там е работата, че в дадени случаи е по-изгодно да сме Литекс. Като например при трансферите.

Ние не сме малоумни, знаем че Литекс се е преименувал на ЦСКА, само че вече е ЦСКА-София! :shock: ;)
Погледни статията на Гонг, никъде не е написано, че Литекс е направил трансфер! Написано е, че ЦСКА е направил трансфер! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 юни 2016 20:46

1982 написа:
Venko123 написа:
1982 написа:
ВЕрно .... ЦСКА няма право на трансфери. Как е подписал с ЦСКА при това положение ?? :mrgreen:

Питай кака Дора.

Неудобен е въпросът, знам ..... и затова не отговаряш.

За мен не е неудобен. Пиши си каквото искаш. Ако искаш напиши и, че Китанов всъщност е подписал с Каспичан, не с ЦСКА.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 юни 2016 20:48

1982 написа:ВЕрно .... ЦСКА няма право на трансфери. Как е подписал с ЦСКА при това положение ?? :mrgreen:

Ми...подписал е с другото ЦСКА! Дзън-дзън, Бинго! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 юни 2016 20:50

Evolutiong написа:Спокойно, момчета, всичко е по план ;) много скоро Гришата ще направи решителни ходове да се спре с глупостите за етрополе и ловеч. Платените за това сега трупат кликове, защото скоро всичките им глупости за лиски и припознавания отиват на кино.

Остави ги да се наиграят . Доминото е наредено и днес бе бутната първата плочка . Останалите ще паднат сами от инерцията . Партията свърши и само чудо може да промени резултата . Остава да се случат още две неща и всичко ще си дойде на мястото . Тогава ще раздаваме Оскари и ще се смеем . За сега пия бира с чипс и се кефя на простотиите тук . Наздраве !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2016 20:50

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Само забележи - легитимират трансфера с аргумента, че Литекс имал право на трасфери. Но когато стане въпрос за суперкупата, вече говорим за ЦСКА! Падението е пълно, нямащо аналог....пардон, алтернатива в световната история!
Ами там е работата, че в дадени случаи е по-изгодно да сме Литекс. Като например при трансферите.

Ние не сме малоумни, знаем че Литекс се е преименувал на ЦСКА, само че вече е ЦСКА-София! :shock: ;)
Погледни статията на Гонг, никъде не е написано, че Литекс е направил трансфер! Написано е, че ЦСКА е направил трансфер! :)

Знаеш ли що за животно е "правна форма на ФК?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 юни 2016 20:54

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:

Знаеш ли що за животно е "правна форма на ФК?

Той "правна форма" не знае, ти за определена го питаш :mrgreen: Иначе някой тук беше прав-когато ще се играе ще е ЦСКА-София, а когато ще се правят трансфери ще е Литекс.
"Умно село"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2016 20:55

ицко, дай малко инфо за Китанов, поне да си полезен с нещо :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”