Аз първо бях от Левски-ама нещо не ме накефиха,защото все отпадат и нищо не печелят, след това бях две години от Лудогорец като играха в Шампионската лига ,ама и от тях се отказах -не ми харесва как играят. Вече съм от ЦСКА!!! P.S- Бях за малко и от Берое,когато любимият ми футболист Иван Караджов пазеше там1982 написа:Караджов написа:Другари,който не иска да е вече от ЦСКА София,да си намери друг отбор -толкова е просто
Викаш, да направим като теб ..... ти си намери Литекс вече.![]()
![]()
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
CSKA 78 написа:1982 написа:
Китанов може и с фланелка на Барселона да се снима, няма проблем, продават се. Това не значи, че сте Барселона вече.
Никой не претендира за Барселона, само за...ЦСКА!
Абееее , не сме рекли , не сме ги купили и погълнАли теа

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Venko123 написа:1982 написа:
ВЕрно .... ЦСКА няма право на трансфери. Как е подписал с ЦСКА при това положение ??
Питай кака Дора.
Неудобен е въпросът, знам ..... и затова не отговаряш.
Защото вие сте Литекс и нямате забрана за трансфери.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:Само забележи - легитимират трансфера с аргумента, че Литекс имал право на трасфери. Но когато стане въпрос за суперкупата, вече говорим за ЦСКА! Падението е пълно, нямащо аналог....пардон, алтернатива в световната история!
Ами там е работата, че в дадени случаи е по-изгодно да сме Литекс. Като например при трансферите.
Ние не сме малоумни, знаем че Литекс се е преименувал на ЦСКА, само че вече е ЦСКА-София!

Погледни статията на Гонг, никъде не е написано, че Литекс е направил трансфер! Написано е, че ЦСКА е направил трансфер!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
1982 написа:Venko123 написа:1982 написа:
ВЕрно .... ЦСКА няма право на трансфери. Как е подписал с ЦСКА при това положение ??
Питай кака Дора.
Неудобен е въпросът, знам ..... и затова не отговаряш.
За мен не е неудобен. Пиши си каквото искаш. Ако искаш напиши и, че Китанов всъщност е подписал с Каспичан, не с ЦСКА.
1982 написа:ВЕрно .... ЦСКА няма право на трансфери. Как е подписал с ЦСКА при това положение ??
Ми...подписал е с другото ЦСКА! Дзън-дзън, Бинго!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Evolutiong написа:Спокойно, момчета, всичко е по планмного скоро Гришата ще направи решителни ходове да се спре с глупостите за етрополе и ловеч. Платените за това сега трупат кликове, защото скоро всичките им глупости за лиски и припознавания отиват на кино.
Остави ги да се наиграят . Доминото е наредено и днес бе бутната първата плочка . Останалите ще паднат сами от инерцията . Партията свърши и само чудо може да промени резултата . Остава да се случат още две неща и всичко ще си дойде на мястото . Тогава ще раздаваме Оскари и ще се смеем . За сега пия бира с чипс и се кефя на простотиите тук . Наздраве !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
CSKA 78 написа:vaskonti написа:Само забележи - легитимират трансфера с аргумента, че Литекс имал право на трасфери. Но когато стане въпрос за суперкупата, вече говорим за ЦСКА! Падението е пълно, нямащо аналог....пардон, алтернатива в световната история!
Ами там е работата, че в дадени случаи е по-изгодно да сме Литекс. Като например при трансферите.
Ние не сме малоумни, знаем че Литекс се е преименувал на ЦСКА, само че вече е ЦСКА-София!![]()
![]()
Погледни статията на Гонг, никъде не е написано, че Литекс е направил трансфер! Написано е, че ЦСКА е направил трансфер!
Знаеш ли що за животно е "правна форма на ФК?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:CSKA 78 написа:vaskonti написа:Само забележи - легитимират трансфера с аргумента, че Литекс имал право на трасфери. Но когато стане въпрос за суперкупата, вече говорим за ЦСКА! Падението е пълно, нямащо аналог....пардон, алтернатива в световната история!
Ние не сме малоумни, знаем че Литекс се е преименувал на ЦСКА, само че вече е ЦСКА-София!![]()
![]()
Знаеш ли що за животно е "правна форма на ФК?
Той "правна форма" не знае, ти за определена го питаш

"Умно село"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
ицко, дай малко инфо за Китанов, поне да си полезен с нещо 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !