Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Beladona написа:
Остави ме мен ....Божков ще оздравява , не аз ...ще му помагат и още 10 бизнесмена ..
Верно ли? Нали бяха 7, сега са 10, утре можеш още да ги закръглиш до 20!![]()
И как ти няма да участваш? Нали Кокалис лично ти е предложил висок пост в ЦСКА?
А, и ти беше събрал преко сили 20 млн.? Да не се отказа да ставаш оздравител?![]()
При толкова много оздравители ....аз бях резервен вариант !!!
Бравос! Хвала на таквиз съфорумци!![]()
![]()
![]()
baraba написа:Литекс , нещо не ми стана ясно , ако можеш да ми обяснишКазваш , че общината е участвала с 50% в строежа , подръжката и ремонтите на новия ви стадион , само че пропусна да споменеш откъде идват останалите 50%
![]()
Beladona написа:CSKA 78 написа:Beladona написа:При толкова много оздравители ....аз бях резервен вариант !!!
Бравос! Хвала на таквиз съфорумци!![]()
![]()
![]()
Не бе бравос на тия , дето ще припознаят всяко менте !!! Ако стане куклата Етрополска , си купувам сезонни випове за Барса , Байерн и Арсенал и ме боли фара за българския футбол ! Оставям ви да си живуркате с него !!!
Очаква се от новия сезон ЦСКА да има втори състав, който да играе в "Б" група. Идеята е в него да се изявяват предимно юноши на клуба, които се нуждаят от още опит и по-сериозна игрова практика. Според информация на "Тема Спорт" от настоящия отбор за там са предвидени Павел Головодов, Милен Кикарин, Васил Попов, Петър Витанов, Айкут Рамадан, Марио Йорданов, Николай Цветков и евентуално Виктор Райчев, в случай че последният не попадне сред освободените. Към тях ще се присъединят и няколко играчи от Литекс. А също и 15-годишният Валентин Антов, който продължава да лекува контузия и ще може да започне пълноценен тренировъчен процес не по-рано от август.
За място в отбора, с който от новия сезон ЦСКА ще гони изконните си шампионски цели, ще се борят 11 от настоящите състезатели - Анатоли Господинов, Борис Галчев, Преслав Йорданов, Божидар Чорбаджийски, Станислав Маламов, Йордан Йорданов, Момчил Цветанов, Ангел Грънчов, Кирил Динчев, Самир Аясс и Александър Бранеков. Между 8 и 10 от тях ще бъдат част от тима в "А" група през новия сезон. Съставът ще бъде подсилен от поне 6-7 футболисти на Литекс, сред които със сигурност ще са Кристиян Малинов, Антон Недялков и "синият" екзекутор Кирил Десподов. Групата от играчи, на които Янев ще разчита за старта на първенството в "А" група, ще включва 24 или 25 състезатели, сред които трима вратари. Ще има и няколко попълнения, които ще придадат необходимата класа на отбора с оглед амбициите му.
Achtung_Juden написа:Абе защо не припознаете Реал Мадрид направо? Ще има приемственост и ще имате 60 и кусур титли, 11 КЕШ и една дузина полуфинали! Кво си играете на дребно, вие припознавачи ли сте или какво?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Адвокатът Пауло Асис Виейра, който представлява бившите футболисти на ЦСКА Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня, обями намерението си да сезира ФИФА и УЕФА относно случващото се в клуба от стадион "Българска армия".
Както е известно, Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) осъди миналата година "червените" да платят 520 хил. евро на Нилсон и Тенгариня. Българският съд и синдик Дора Милева обаче орязаха драстично въпросната сума.
Адвокат Виейра е категоричен, че няма да остави нещата така.
Ето какво каза той:
"Независимо от случващото се в ЦСКА, никой от ръководството не се е свързал с нас. Моите клиенти имат да получават 520 хил. евро и ние няма да се откажем с лекота от тях. Всички знаем, че г-н Ганчев никога не е имал намерение нито да оздрави клуба, нито да изплати задълженията му към кредиторите. Колкото до г-н Божков - съществуваше някаква възможност за разговор с него, но той така и не се състоя.
По-късно днес ще сезирам ФИФА и УЕФА относно новото "образувание" на Гриша Ганчев и Христо Стоичков, с което искат да се завърнат в "А" група. Подготвям иск до двете централи, към които ще прикача и всички документи и изказвания на Гриша Ганчев относно намеренията му спрямо ЦСКА. Ще предам всичко както на ФИФА и УЕФА, така и на БФС. Сигурен съм, че те ще действат с твърда ръка".
Achtung_Juden написа:Абе защо не припознаете Реал Мадрид направо? Ще има приемственост и ще имате 60 и кусур титли, 11 КЕШ и една дузина полуфинали! Кво си играете на дребно, вие припознавачи ли сте или какво?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта