ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 30 май 2016 13:28

Литекс , нещо не ми стана ясно , ако можеш да ми обясниш :roll: Казваш , че общината е участвала с 50% в строежа , подръжката и ремонтите на новия ви стадион , само че пропусна да споменеш откъде идват останалите 50% :?: :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 май 2016 13:29

CSKA 78 написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа:
Остави ме мен ....Божков ще оздравява , не аз ...ще му помагат и още 10 бизнесмена ..

Верно ли? Нали бяха 7, сега са 10, утре можеш още да ги закръглиш до 20! :o :lol: И как ти няма да участваш? Нали Кокалис лично ти е предложил висок пост в ЦСКА?
А, и ти беше събрал преко сили 20 млн.? Да не се отказа да ставаш оздравител? :shock: :mrgreen:

При толкова много оздравители ....аз бях резервен вариант !!!

Бравос! Хвала на таквиз съфорумци! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Не бе бравос на тия , дето ще припознаят всяко менте !!! Ако стане куклата Етрополска , си купувам сезонни випове за Барса , Байерн и Арсенал и ме боли фара за българския футбол ! Оставям ви да си живуркате с него !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 май 2016 13:30

baraba написа:Литекс , нещо не ми стана ясно , ако можеш да ми обясниш :roll: Казваш , че общината е участвала с 50% в строежа , подръжката и ремонтите на новия ви стадион , само че пропусна да споменеш откъде идват останалите 50% :?: :roll:

От ДДС , толкова ли не мое да се сетиш ?!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2016 13:33

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа:При толкова много оздравители ....аз бях резервен вариант !!!

Бравос! Хвала на таквиз съфорумци! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Не бе бравос на тия , дето ще припознаят всяко менте !!! Ако стане куклата Етрополска , си купувам сезонни випове за Барса , Байерн и Арсенал и ме боли фара за българския футбол ! Оставям ви да си живуркате с него !!!

Така е! Както се казва в рекламата - ...за всичко друго има Мастеркард! Въпросът е дали ти имаш Мастеркард?! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 май 2016 13:34

Цаца , колегата ти го е казал много правилно , объркал си дименсиите , налягане се мери с други мерни единици ;) А иначе нищо ново под слънцето , последни напъни на определен кръг медии за объркване не червената общност , ама доколкото знам имат пълен игнор :roll: Още няколко дена и всичко ще си дойде на мястото , а и да направя една подсказка за някои :mrgreen: дружеството кандидат за лиценз , няма да бъде ПФК ЦСКА 1948 АД , а друго , също така от днес старото АД остава без треньори и играчи , също така ще има приемственост на историята и марката за да не се губи самоличноста на ЦСКА по съответните законови процедури :mrgreen: На троловете пожелавам повечко газ , че ... Южен поток чака :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 май 2016 13:43

Очаква се от новия сезон ЦСКА да има втори състав, който да играе в "Б" група. Иде­ята е в него да се изявяват предимно юноши на клуба, ко­ито се нуждаят от още опит и по-сериозна игрова практи­ка. Според информация на "Те­ма Спорт" от настоящия от­бор за там са предвидени Па­вел Головодов, Милен Кикарин, Васил Попов, Петър Витанов, Айкут Рамадан, Марио Йорда­нов, Николай Цветков и евен­туално Виктор Райчев, в слу­чай че последният не попадне сред освободените. Към тях ще се присъединят и няколко играчи от Литекс. А също и 15-годишният Валентин Ан­тов, който продължава да ле­кува контузия и ще може да за­почне пълноценен тренировъчен процес не по-рано от ав­густ.

За място в отбора, с който от новия сезон ЦСКА ще гони из­конните си шампионски цели, ще се борят 11 от настоящи­те състезатели - Анатоли Гос­подинов, Борис Галчев, Преслав Йорданов, Божидар Чорбаджийски, Станислав Маламов, Йордан Йорданов, Момчил Цве­танов, Ангел Грънчов, Кирил Динчев, Самир Аясс и Алек­сандър Бранеков. Между 8 и 10 от тях ще бъдат част от ти­ма в "А" група през новия сезон. Съставът ще бъде подсилен от поне 6-7 футболисти на Литекс, сред които със сигур­ност ще са Кристиян Мали­нов, Антон Недялков и "синият" екзекутор Кирил Десподов. Групата от играчи, на които Янев ще разчита за старта на първенството в "А" група, ще включва 24 или 25 състезате­ли, сред които трима врата­ри. Ще има и няколко попълне­ния, които ще придадат необходимата класа на отбора с оглед амбициите му.

Това да ви прилича на унищожаване на ЦСКА :roll:
Изображение

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 30 май 2016 13:49

Абе защо не припознаете Реал Мадрид направо? Ще има приемственост и ще имате 60 и кусур титли, 11 КЕШ и една дузина полуфинали! Кво си играете на дребно, вие припознавачи ли сте или какво?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 30 май 2016 13:53

Achtung_Juden написа:Абе защо не припознаете Реал Мадрид направо? Ще има приемственост и ще имате 60 и кусур титли, 11 КЕШ и една дузина полуфинали! Кво си играете на дребно, вие припознавачи ли сте или какво?

:lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
C.T.I.D
Контакти:

Мнениеот C.T.I.D » 30 май 2016 13:54

Адвокатът Пауло Асис Виейра, който представлява бившите футболисти на ЦСКА Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня, обями намерението си да сезира ФИФА и УЕФА относно случващото се в клуба от стадион "Българска армия".

Както е известно, Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) осъди миналата година "червените" да платят 520 хил. евро на Нилсон и Тенгариня. Българският съд и синдик Дора Милева обаче орязаха драстично въпросната сума.

Адвокат Виейра е категоричен, че няма да остави нещата така.

Ето какво каза той:

"Независимо от случващото се в ЦСКА, никой от ръководството не се е свързал с нас. Моите клиенти имат да получават 520 хил. евро и ние няма да се откажем с лекота от тях. Всички знаем, че г-н Ганчев никога не е имал намерение нито да оздрави клуба, нито да изплати задълженията му към кредиторите. Колкото до г-н Божков - съществуваше някаква възможност за разговор с него, но той така и не се състоя.

По-късно днес ще сезирам ФИФА и УЕФА относно новото "образувание" на Гриша Ганчев и Христо Стоичков, с което искат да се завърнат в "А" група. Подготвям иск до двете централи, към които ще прикача и всички документи и изказвания на Гриша Ганчев относно намеренията му спрямо ЦСКА. Ще предам всичко както на ФИФА и УЕФА, така и на БФС. Сигурен съм, че те ще действат с твърда ръка".
[center][rimg]http://i.imgur.com/llqMbCP.jpg[/rimg][rimg]http://i.imgur.com/gsnEPeQ.gif[/rimg][rimg]http://i.imgur.com/xkKqASh.png[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 май 2016 13:55

Achtung_Juden написа:Абе защо не припознаете Реал Мадрид направо? Ще има приемственост и ще имате 60 и кусур титли, 11 КЕШ и една дузина полуфинали! Кво си играете на дребно, вие припознавачи ли сте или какво?

Ни нъ кйефят,за туй :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”