ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Megatron_69
- Контакти:
Re: Ловеч остава без отбор заради комунистите
Don"t worry.......Fucking start now..... 

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Grisha_Ganchev написа:1982 написа:
Литекс, ако е получил вече лиценз, не може да си сменя името, иначе го губи, не беше ли така по правилник ??!
Това твоето, колега, са някакви предсмъртни гърчове. Приеми реалността и се кротни, че само на себе си вредиш.
Поздрави,
ГДГ
Ако стане реалност, ще я приема, проблем нямам. Знам в каква "държава" живеем и нищо не би ме учудило.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Литекс, ако е получил вече лиценз, не може да си сменя името, иначе го губи, не беше ли така по правилник ??!
Че то в момента, кой е получил изобщо лиценз при положение, че все още не се знае формата на първенството?
Схемата е следната: захарния купува Етрополе (фиктивно), за да му смени името на някакво си ЦСКА (фиктивно), което ЦСКА е купил Литекс (фиктивно) за да може да ползва футболистите и този фиктивен отбор да има, с какво да играе, щото другите дето спечелиха купата не са футболисти не фиктивния отбор и не се знае, какво ще се случи.
Така, към днешна дата ще има един фиктивен отбор с имен ЦСКА 1948, който към момента няма абсолютно нищо с ЦСКА 1948.
За сега червените фенове ще трябва да се кланят на селяните от Ловеч

Teo написа:На път е да прекъснем 8 годишното умишлено управление с цел да бъдем унищожени, заличени и разбити като общество!
Омагьосания кръг е на път да бъде разбит на пух и прах и ЦСКА СОФИЯ започва да диша свеж и чист въздух!
Имаме основата от български футболисти, имаме треньори, имаме единна публика... това е нашия ЦСКА СОФИЯ!
Армията ще стане цвете, а Панчарево като Дубай.
Край на шибаните мъки!
ЦСКА е по-жив от всякога!
@ Който копае гроб другиму, сам пада в него!
Това е сините мафиоти!
Не може да убиете ЦСКА...
...ЦСКА е ВЕЧЕН!
И ти ли се пребоядиса, бат Тео?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Teo написа:На път е да прекъснем 8 годишното умишлено управление с цел да бъдем унищожени, заличени и разбити като общество!
Омагьосания кръг е на път да бъде разбит на пух и прах и ЦСКА СОФИЯ започва да диша свеж и чист въздух!
Имаме основата от български футболисти, имаме треньори, имаме единна публика... това е нашия ЦСКА СОФИЯ!
Армията ще стане цвете, а Панчарево като Дубай.
Край на шибаните мъки!
ЦСКА е по-жив от всякога!
@ Който копае гроб другиму, сам пада в него!
Това е сините мафиоти!
Не може да убиете ЦСКА...
...ЦСКА е ВЕЧЕН!
И ти ли се пребоядиса, бат Тео?
Подкожно съм винаги бил червен и такъв ще си умра!
Боя не е нужна, бат Томи!

icko65 написа:CSKA 78 написа:icko65 написа:Цитирай ми думите точно главоч!!
Не се притеснявай! Цитирал съм те точно, главоч!![]()
Сбогом!.
Е, много се сбогуваш! Аре, отивай си бързо и да ти видя опашката!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Grisha_Ganchev
- Контакти:
Аз писах ли ви преди седмица какво ще стане?! Сигурно си мислихте, че съм някой самозванец, ама ще ви замръзнат усмивките, ако разбере, че това съм наистина аз, Гриша Ганчев. Знаете ли, добре си прекарвам почивките между бизнес задълженията, четейки вашите комични мнения. Вече направо не мога да си пия уискито Macallan, без да си отворя тоя форум, за да се смея на глупостите на 1982, Беладона, Кашчей и компания.
Избрахте възможно най-лошият сценарии! Драмите тепърва започват!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1982 написа:PFC Litex написа:Beladona написа:PFC Litex написа:ПФК "Лиска 2016" Етрополе - честит ви урод... дано някой един ден изобщо ви припознае, като ЦСКА.
Имам един акаунт за припознаване... има ли желаещи
Дребосъка е полудял от коката , съсипа литекс ....
Не ме вълнува, то това лично на мен ми е ясно от доста време, кофти от цялата тази работа е не дали ще го има Литекс, а че се нарушават редица правила, но щом така им харесва на много хора това е тяхното желание.След цялото това нещо Литекс на практика изчезва от футболната карта на България. Така собствениците на ПФК ЦСКА - 1948 АД се надяват, че ще участват в професионалния футбол с лиценза на Литекс, но под името Професионален футболен клуб ЦСКА - София, което е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.
Само като погледне човек, какъв е компот и му става ясно, защо е всичкия този цирк.
Иначе реално това с нищо непроменя ситуацията и вероятността да има два отбора ЦСКА е много голяма.
Литекс, ако е получил вече лиценз, не може да си сменя името, иначе го губи, не беше ли така по правилник ??!
Така е..Литекс с неговия лиценз ЦСКА с неговия.Освен ако идиотите от БФС не са променили нещо с оглед че А група се преформатира.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
PFC Litex написа:1982 написа:Литекс, ако е получил вече лиценз, не може да си сменя името, иначе го губи, не беше ли така по правилник ??!
Че то в момента, кой е получил изобщо лиценз при положение, че все още не се знае формата на първенството?
Схемата е следната: захарния купува Етрополе (фиктивно), за да му смени името на някакво си ЦСКА (фиктивно), което ЦСКА е купил Литекс (фиктивно) за да може да ползва футболистите и този фиктивен отбор да има, с какво да играе, щото другите дето спечелиха купата не са футболисти не фиктивния отбор и не се знае, какво ще се случи.
Така, към днешна дата ще има един фиктивен отбор с имен ЦСКА 1948, който към момента няма абсолютно нищо с ЦСКА 1948.
За сега червените фенове ще трябва да се кланят на селяните от Ловеч
Схемата, криво-ляво, е ясна - мисълта ми беше за лиценза - такъв се издава на база документите, подадени до 30-и април. А в тях пише Литекс, не друго име. Прекръстване на Литекс няма още, а за да пише друго име, трябваше да е било преди 30-и април.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.