Grisha_Ganchev написа:ЦСКА ще играе в А група, в евротурнирите, и ще се бори за титлата!
Голям клоун си.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Grisha_Ganchev написа:ЦСКА ще играе в А група, в евротурнирите, и ще се бори за титлата!
Tommi написа:Етрополският футбол набира скорост в своето развитие.
Beladona написа:PFC Litex написа:ПФК "Лиска 2016" Етрополе - честит ви урод... дано някой един ден изобщо ви припознае, като ЦСКА.
Имам един акаунт за припознаване... има ли желаещи
Дребосъка е полудял от коката , съсипа литекс ....
След цялото това нещо Литекс на практика изчезва от футболната карта на България. Така собствениците на ПФК ЦСКА - 1948 АД се надяват, че ще участват в професионалния футбол с лиценза на Литекс, но под името Професионален футболен клуб ЦСКА - София, което е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.
CSKA 78 написа:icko65 написа:Цитирай ми думите точно главоч!Не да се приеме-да се ВНЕСЕ!
Не се притеснявай! Цитирал съм те точно, главоч!![]()
PFC Litex написа:Beladona написа:PFC Litex написа:ПФК "Лиска 2016" Етрополе - честит ви урод... дано някой един ден изобщо ви припознае, като ЦСКА.
Имам един акаунт за припознаване... има ли желаещи
Дребосъка е полудял от коката , съсипа литекс ....
Не ме вълнува, то това лично на мен ми е ясно от доста време, кофти от цялата тази работа е не дали ще го има Литекс, а че се нарушават редица правила, но щом така им харесва на много хора това е тяхното желание.След цялото това нещо Литекс на практика изчезва от футболната карта на България. Така собствениците на ПФК ЦСКА - 1948 АД се надяват, че ще участват в професионалния футбол с лиценза на Литекс, но под името Професионален футболен клуб ЦСКА - София, което е собственост на ПФК ЦСКА - 1948 АД.
Само като погледне човек, какъв е компот и му става ясно, защо е всичкия този цирк.
Иначе реално това с нищо непроменя ситуацията и вероятността да има два отбора ЦСКА е много голяма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:
Литекс, ако е получил вече лиценз, не може да си сменя името, иначе го губи, не беше ли така по правилник ??!
ss1914 написа:1312 написа:Малеее :D А миналата година във форума на цска всички си слагаха аватари с всякакви черепи в чест на г-н Божков... Сега на мода е г-н Гриша Данаилов ГанчевА как ще играете в Европа и как ще минат тия номера пред УЕФА... нищо, вие празнувайте, говедата се насраха от страх
Няма какво да се насираме, обичаме да унижаваме комунистически уроди !
гражданин от село написа:Кашчей написа:
Не е!
Обединението е сливане или вливане, поне според ТЗ.
И при закупуване на една фирма от друга купувачът какво придобива?Там няма слива и вливане, а какво?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта