ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 27 май 2016 19:32

vaskonti написа:
гражданин от село написа:
vaskonti написа:
Хан Крум написа:ПФК ЦСКА 1948 купи ПФК Литекс днес . Всичко върви по план , честито на новодомците . :P
И Ловеч вече е част от Харизмата .

Ок, до вчера 1948 нямаше титли по очевидни причини. Днес има вече 4 титли, така ли? А вдруги ден ще са 35? :roll:

Левски не е ли взел навремето и на Спартак титлите? :)

Имаш предвид когато Левски, повтарям - Левски се обедини със Спартак? ЦСКА с кой точно се обединява днес?

Купуването не е ли вид обединение?

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 27 май 2016 19:32

Не се връзвайте на глупости. Оздравителен план никой няма да предложи. Хубавото е, че нещата с новото ад вървят. Подуенци мучат, Гриша Ганчев си работи.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 19:33

Teo написа:
icko65 написа:
1982 написа:Само преди няколко дена Тео пишеше съвсем други неща, днес е пръв защитник та ГГ.

Teo написа:На Армията си ходихме по 1-2к на тия смешните мачове последния месец.
@ Повечето дето искат урода да се пръкне (без да ми се обиждат) са такива които не са стъпвали на стадиона(или идват само на мачове като Берое и Монтана за КБ) и такива които не са от София.
Сега преди да ме нападнете го знам много добре това и нема смисъл да го коментираме!
Директно спирам да се интересувам от футбол, ако това нещо му бъде дадена зелена светлина. ЦСКА София е любовта ми, предадена от баща ми. Никога няма да наруша принципите си и да припозная урод на един самозванец които иска да опетни тази велика индустрия. Иска да припознаем някакво си "ЦСКА" химера като използва най-нагло ИКОНА ЗА НАС КАТО ИЦО! Мислещите хора и тези сме научени на принципите от живота никога не бихме припознали това нещо. Този замислен клуб от него с всякакви трансформации на клубове няма и грам частица приемственост с ЦСКА София! Ама грам!

Ами..Тео!Така сме падали и под ровство-за някоя тенекийка!

Не, просто бях сляп до сега и прогледнах както се казва :idea:
@ Можете да се върнете още по назад имам и още по брутални мнения за ГГ и "припознаването" това е нищо сравнение с другите :idea:

Ам още по-зле че има!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 19:34

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:А, сериозно ли затова бил спорът!? Ако има план оздравяване, тогава съдията ще свика кредиторите! Ако няма, тогава срокът ще изтече, а ти ще трябва да си търсиш друга "работа"! :shock:

Чакай бе, в предното си мнение ми обясняваш как събранието било на 20 юли и точка? Сега пък можело да се свиква събрание?

Този е потресаващ случай ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 19:35

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Конане-разбит си от мен Кашчей 1982 Васконти и Литекс!5:0 земи се скрий!

:lol: :lol: :lol: Земи си скрий ти, ве, и не се показвай повече!

Оздравителен план може да се приеме без кредиторите, това ще си го сложа, като послепис! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Цитирай ми думите точно главоч!Не да се приеме-да се ВНЕСЕ!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2016 19:36

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Кредиторите могат да се съберат когато си поискат, стига да има повод.

Кредиторите не могат да се събират, когато си поискат! Те не отиват на бар! Съдията може да свика събрание на кредиторите, на определена дата! А, определената дата е 20.07. Затова е целият спор!

чл. 674. (Изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) (1) При постъпило искане от длъжника, от синдика, от комитета на кредиторите или от кредитори, притежаващи 1/5 от размера на приетите вземания, съдът свиква събранието най-късно в 7-дневен срок от постъпване на искането.

:roll:

Хубаво, но тук става въпрос за план оздравяване, който почти сигурно ще бъде предложен от синдика! Та, в този случай синдикът ще свика кредиторите!
ПП Какво правим за искането на длъжника - молба за фалит?! ;)

Какво общо има молбата за фалит със събранието на кредиторите? Тая молба се разглежда от съда, не от това събрание.
Освен това ти ми обясняваш, че нямало как да се съберат когато си искат - явно има. Ако има постъпил план за оздравяване, може още другата седмица да се съберат. Пък да видим дали съдията ще им откаже с мотива, че е в техен интерес ПФК да фалира.

Пак те питам - щом Ганчев е заделил 5-6-7 милиона, що не предложи оздравителен план за тази сума?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2016 19:37

vaskonti написа:
vaskonti написа:
Хан Крум написа:ПФК ЦСКА 1948 купи ПФК Литекс днес . Всичко върви по план , честито на новодомците . :P

Ок, до вчера 1948 нямаше титли по очевидни причини. Днес има вече 4 титли, така ли? А вдруги ден ще са 35? :roll:

Имаш предвид когато Левски, повтарям - Левски се обедини със Спартак? ЦСКА с кой точно се обединява днес?

Добре, ЦСКА кой купи днес?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 19:38

icko65 написа:Цитирай ми думите точно главоч!Не да се приеме-да се ВНЕСЕ!

Не се притеснявай! Цитирал съм те точно, главоч! ;) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Grisha_Ganchev
Контакти:

Мнениеот Grisha_Ganchev » 27 май 2016 19:39

Минавам само да кажа "здрасти". :lol:

И да пожелая на 1982 и подобни индивиди да си пестят нервите, че ще се очертава едно много тежко лято и година за тях.

ЦСКА ще играе в А група, в евротурнирите, и ще се бори за титлата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 19:40

vaskonti написа:
vaskonti написа:

Не е!
Обединението е сливане или вливане, поне според ТЗ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”