ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 15:05

Е, пак ше си подкрепяте ...ПФК ЦСКА АД , нема страшно !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 май 2016 15:05

baraba написа:Аз пък не искам моят отбор да изпада до вашето положение. И на мен ми е мъчно за вас, защото днес се радвате на купа, а утре не знаете кой отбор ще подкрепяте - този ли, някой нов ли, някой друг преименуван ли.

Ами не ние ще си подкрепяме ЦСКА , същия който е сега , а не някакво ПФК или АД ! Ясно е , че за вас е трудно да го проумеете това , но истината е една ЦСКА това сме ние , НИЕ , тези които напълнихме стадиона и стояхме пред телевизорите и си подкрепяхме момчетата , административните игрички и номерца са ваш приоритет не наш ! Юристите са за това да усложняват нещата , а не да ги улесняват , а футбола е ... проста игра , ама за умни хора :) Разберете и приемете истината най-после , никой нормален фен на ЦСКА не се интересува от АД -та ПФК-та или подобни , те си подкрепят отбора в момента воден от Хр. Янев и капитан Б.Галчев , играещ с червени фланелки , чийто дом е Българска армия , толкова е просто[/quote]
Утре, като дойдат играчите от Литекс, те ли ще са ЦСКА?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2016 15:08

baraba написа:
Tommi написа:
11_best написа:Томи, понякога ми е мъчно за вас левскарите. "Изпедерастиха" ви с НАП, държава, БФС... Вашите управници все ви плашеха с: "Вижте ги чорбарите, като тях ли искате да сте?".
А на нас хич не ни е зле. Особено вчера, особено днес... С пълен стадион и 11 български лъва в състава, дето дават всичко, а след мача идват на трибуната влизат при нас феновете, прегръщат се с роднини и приятели из публиката, плачем от радост като малки деца и едните и другите. Е това са мачовете, на които искам да ходя. Ето това реално е "отбор на народа".
Аз така разбирам и обичам футбола, ти имаш право да харесваш, каквото друго поискаш. И пак питам, какво тук значи някакво си АД? Вчера не чух никой да извика ПФК/ФК ЦСКА АД. Единственото, което се пееше беше просто за ЦСКА...

Аз пък не искам моят отбор да изпада до вашето положение. И на мен ми е мъчно за вас, защото днес се радвате на купа, а утре не знаете кой отбор ще подкрепяте - този ли, някой нов ли, някой друг преименуван ли.

Ами не ние ще си подкрепяме ЦСКА , същия който е сега , а не някакво ПФК или АД ! Ясно е , че за вас е трудно да го проумеете това , но истината е една ЦСКА това сме ние , НИЕ , тези които напълнихме стадиона и стояхме пред телевизорите и си подкрепяхме момчетата , административните игрички и номерца са ваш приоритет не наш ! Юристите са за това да усложняват нещата , а не да ги улесняват , а футбола е ... проста игра , ама за умни хора :) Разберете и приемете истината най-после , никой нормален фен на ЦСКА не се интересува от АД -та ПФК-та или подобни , те си подкрепят отбора в момента воден от Хр. Янев и капитан Б.Галчев , играещ с червени фланелки , чийто дом е Българска армия , толкова е просто

Само че утре може да се появят два ЦСКА. Може и пет. Може не само Етрополе, а и Конелиано от село Герман да се прекръсти на ЦСКА.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 25 май 2016 15:09

Beladona написа:Е, пак ше си подкрепяте ...ПФК ЦСКА АД , нема страшно !

:mrgreen:

Ние сме от ЦСКА бе, пич.
Толкова ли ти е трудно да го разбереш ?

:roll:

Trendafil
Контакти:

Мнениеот Trendafil » 25 май 2016 15:10

Има един отбор ЦСКА създаден през 1948 и ние подкрепяме само него!!! не може други отбори създадени след тази година да си променят името и да искат да ги припознаем.
На стадиона

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 25 май 2016 15:11

Tommi написа:Само че утре може да се появят два ЦСКА. Може и пет. Може не само Етрополе, а и Конелиано от село Герман да се прекръсти на ЦСКА.

Разбира се.
Но само едно ЦСКА ще играе на Армията с червени фланелки.
Затова е важно "кой" ще получи "базите".
:roll:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 май 2016 15:12

Тео, как ще коментираш думите на ГА, че всички вие, които не подкрепяте подобно сливане, сте еничари?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2016 15:13

Tommi написа:
baraba написа:
Tommi написа:
11_best написа:Томи, понякога ми е мъчно за вас левскарите. "Изпедерастиха" ви с НАП, държава, БФС... Вашите управници все ви плашеха с: "Вижте ги чорбарите, като тях ли искате да сте?".
А на нас хич не ни е зле. Особено вчера, особено днес... С пълен стадион и 11 български лъва в състава, дето дават всичко, а след мача идват на трибуната влизат при нас феновете, прегръщат се с роднини и приятели из публиката, плачем от радост като малки деца и едните и другите. Е това са мачовете, на които искам да ходя. Ето това реално е "отбор на народа".
Аз така разбирам и обичам футбола, ти имаш право да харесваш, каквото друго поискаш. И пак питам, какво тук значи някакво си АД? Вчера не чух никой да извика ПФК/ФК ЦСКА АД. Единственото, което се пееше беше просто за ЦСКА...

Аз пък не искам моят отбор да изпада до вашето положение. И на мен ми е мъчно за вас, защото днес се радвате на купа, а утре не знаете кой отбор ще подкрепяте - този ли, някой нов ли, някой друг преименуван ли.

Ами не ние ще си подкрепяме ЦСКА , същия който е сега , а не някакво ПФК или АД ! Ясно е , че за вас е трудно да го проумеете това , но истината е една ЦСКА това сме ние , НИЕ , тези които напълнихме стадиона и стояхме пред телевизорите и си подкрепяхме момчетата , административните игрички и номерца са ваш приоритет не наш ! Юристите са за това да усложняват нещата , а не да ги улесняват , а футбола е ... проста игра , ама за умни хора :) Разберете и приемете истината най-после , никой нормален фен на ЦСКА не се интересува от АД -та ПФК-та или подобни , те си подкрепят отбора в момента воден от Хр. Янев и капитан Б.Галчев , играещ с червени фланелки , чийто дом е Българска армия , толкова е просто

Само че утре може да се появят два ЦСКА. Може и пет. Може не само Етрополе, а и Конелиано от село Герман да се прекръсти на ЦСКА.

Всеки може да се кръсти както си иска , като има двадесет Левски в България или Локомотив , ти да не би да не знаеш на кой си фен :roll: :o
А и да боравиш с имагинерни понятия , може , "ако" и прочее ... вече е доста ниско ниво ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 15:13

Хахахахаха ! рудко се снимал с купата бееееее !хахахахаах

Нали доскоро ме хранехте , че съм Рудко ....ами сега ??? :)

Тоя ГГ къв смешник е ....как Рудко бе ?!

Trendafil
Контакти:

Мнениеот Trendafil » 25 май 2016 15:15

ehh написа:Тео, как ще коментираш думите на ГА, че всички вие, които не подкрепяте подобно сливане, сте еничари?

нека уродливия фен на лиска ГА да стъпи в сектор Г, ще му покажем какво мислим...А Тео нещо почна да се върти като палачинка в последните часове?
На стадиона

Върни се в “Архив”