Tommi написа:11_best написа:Томи, понякога ми е мъчно за вас левскарите. "Изпедерастиха" ви с НАП, държава, БФС... Вашите управници все ви плашеха с: "Вижте ги чорбарите, като тях ли искате да сте?".
А на нас хич не ни е зле. Особено вчера, особено днес... С пълен стадион и 11 български лъва в състава, дето дават всичко, а след мача идват на трибуната влизат при нас феновете, прегръщат се с роднини и приятели из публиката, плачем от радост като малки деца и едните и другите. Е това са мачовете, на които искам да ходя. Ето това реално е "отбор на народа".
Аз така разбирам и обичам футбола, ти имаш право да харесваш, каквото друго поискаш. И пак питам, какво тук значи някакво си АД? Вчера не чух никой да извика ПФК/ФК ЦСКА АД. Единственото, което се пееше беше просто за ЦСКА...
Аз пък не искам моят отбор да изпада до вашето положение. И на мен ми е мъчно за вас, защото днес се радвате на купа, а утре не знаете кой отбор ще подкрепяте - този ли, някой нов ли, някой друг преименуван ли.
Ами не ние ще си подкрепяме ЦСКА , същия който е сега , а не някакво ПФК или АД ! Ясно е , че за вас е трудно да го проумеете това , но истината е една ЦСКА това сме ние , НИЕ , тези които напълнихме стадиона и стояхме пред телевизорите и си подкрепяхме момчетата , административните игрички и номерца са ваш приоритет не наш ! Юристите са за това да усложняват нещата , а не да ги улесняват , а футбола е ... проста игра , ама за умни хора

Разберете и приемете истината най-после , никой нормален фен на ЦСКА не се интересува от АД -та ПФК-та или подобни , те си подкрепят отбора в момента воден от Хр. Янев и капитан Б.Галчев , играещ с червени фланелки , чийто дом е Българска армия , толкова е просто

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!