ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 25 май 2016 14:48

baraba написа:
Tommi написа:
suni написа:
PFC Litex написа:Агенцията по вписвания е отказала искането за промяна и вписване в Търговския регистър на АД Чавдар поради липса на редица документи.
Дала е също така указания, но е друг въпрос дали може да бъдат направени същите, едва ли юристите не знаят, какво трябва да се представи пред агенцията за да бъдат направени промени в ТР.

А това, ако не е истина ?.. Ако е поредната провокация, кво правим ? :?

Отваряме ТР и четем. :geek: Или вече и от Агенция по вписванията са против вас и са започнали да ви провокират с невярна информация. :mrgreen:

Аз ти предлагам , коректно да изчакаме да мине 27-ми и тогава да видим как стои въпроса с Агенцията и ТР :idea: Да не дадете на заден после :roll:

Аз коментирам отказаното вписване, нищо друго.
Да се научат как се прави временно удостоверение и да заповядат пак. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Trendafil
Контакти:

Мнениеот Trendafil » 25 май 2016 14:50

Инджов плаща половинната заплати, не всичко е от ГГ, , така че да не го хвалят много.
Само ПФК ЦСКА основан през 1948 г!!!! не приемаме ГМО боклуци....
На стадиона

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 май 2016 14:51

Beladona написа:И тоя отбор на Янев нали знаете ,чче е направен от немай къде ...за по-малко разходи ....Гледайте Модела Литекс , Великият модел на Гриша Ганчев ....хахахахахахахахаай ! Този ЦСКА в момента явно е на Инджов !!! Инджов , завинаги един от нас !!!

:lol: :lol: :lol: Да тичам ли за пуканки ? :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2016 14:51

Васконти , пореден некоректен отговор , последно , нещо за УЕФА , ФИФА , ФАФА , ФУФА , Латвийска федерация , Металург , наказания , преструктурирания , нещо конкретно по въпроса ... мммм :?:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 май 2016 14:55

baraba написа:Васконти , пореден некоректен отговор , последно , нещо за УЕФА , ФИФА , ФАФА , ФУФА , Латвийска федерация , Металург , наказания , преструктурирания , нещо конкретно по въпроса ... мммм :?:

Всеки трябва себе си да гледа.Тук е Българската федерация.Няма гаранция че като не са наказали Латвийската на нас ще ни простят.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 май 2016 14:55

11_best написа:Томи, понякога ми е мъчно за вас левскарите. "Изпедерастиха" ви с НАП, държава, БФС... Вашите управници все ви плашеха с: "Вижте ги чорбарите, като тях ли искате да сте?".
А на нас хич не ни е зле. Особено вчера, особено днес... С пълен стадион и 11 български лъва в състава, дето дават всичко, а след мача идват на трибуната влизат при нас феновете, прегръщат се с роднини и приятели из публиката, плачем от радост като малки деца и едните и другите. Е това са мачовете, на които искам да ходя. Ето това реално е "отбор на народа".
Аз така разбирам и обичам футбола, ти имаш право да харесваш, каквото друго поискаш. И пак питам, какво тук значи някакво си АД? Вчера не чух никой да извика ПФК/ФК ЦСКА АД. Единственото, което се пееше беше просто за ЦСКА...

Аз пък не искам моят отбор да изпада до вашето положение. И на мен ми е мъчно за вас, защото днес се радвате на купа, а утре не знаете кой отбор ще подкрепяте - този ли, някой нов ли, някой друг преименуван ли.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 14:56

suni написа:
Beladona написа:И тоя отбор на Янев нали знаете ,чче е направен от немай къде ...за по-малко разходи ....Гледайте Модела Литекс , Великият модел на Гриша Ганчев ....хахахахахахахахаай ! Този ЦСКА в момента явно е на Инджов !!! Инджов , завинаги един от нас !!!

:lol: :lol: :lol: Да тичам ли за пуканки ? :mrgreen:

Тичай за кво искаш ...Елека лично ше го тикна в панделата скро , та ше ти се наложи да тичаш за кюфтета да му носиш !

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 май 2016 14:57

Tommi написа:
11_best написа:Томи, понякога ми е мъчно за вас левскарите. "Изпедерастиха" ви с НАП, държава, БФС... Вашите управници все ви плашеха с: "Вижте ги чорбарите, като тях ли искате да сте?".
А на нас хич не ни е зле. Особено вчера, особено днес... С пълен стадион и 11 български лъва в състава, дето дават всичко, а след мача идват на трибуната влизат при нас феновете, прегръщат се с роднини и приятели из публиката, плачем от радост като малки деца и едните и другите. Е това са мачовете, на които искам да ходя. Ето това реално е "отбор на народа".
Аз така разбирам и обичам футбола, ти имаш право да харесваш, каквото друго поискаш. И пак питам, какво тук значи някакво си АД? Вчера не чух никой да извика ПФК/ФК ЦСКА АД. Единственото, което се пееше беше просто за ЦСКА...

Аз пък не искам моят отбор да изпада до вашето положение. И на мен ми е мъчно за вас, защото днес се радвате на купа, а утре не знаете кой отбор ще подкрепяте - този ли, някой нов ли, някой друг преименуван ли.

Този отбор, на 97 % , все пак теб поне съм те убедил надявам се , че не говоря глупости !

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 25 май 2016 14:59

Beladona написа:Тичай за кво искаш ...Елека лично ше го тикна в панделата скро , та ше ти се наложи да тичаш за кюфтета да му носиш !

Във високи дози обаче метадонът също има забележим еуфоричен ефект. Той също създава чувството за благополучие, макар и не толкова силно изразено, както при хероина. Проблемът е в това, че метадонът сам по себе си е много пристрастяващ опиоид, както физически, така и психически. Синдромът на абстиненция от метадон е много по-тежък от този на който и да е от другите наркотици, които той заменя.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2016 15:02

Tommi написа:

Ами не ние ще си подкрепяме ЦСКА , същия който е сега , а не някакво ПФК или АД ! Ясно е , че за вас е трудно да го проумеете това , но истината е една ЦСКА това сме ние , НИЕ , тези които напълнихме стадиона и стояхме пред телевизорите и си подкрепяхме момчетата , административните игрички и номерца са ваш приоритет не наш ! Юристите са за това да усложняват нещата , а не да ги улесняват , а футбола е ... проста игра , ама за умни хора :) Разберете и приемете истината най-после , никой нормален фен на ЦСКА не се интересува от АД -та ПФК-та или подобни , те си подкрепят отбора в момента воден от Хр. Янев и капитан Б.Галчев , играещ с червени фланелки , чийто дом е Българска армия , толкова е просто
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”