ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 16:15

Beladona написа: .... ЦСКА няма аналог в Българския футбол и Ганчев като няма достатъчно пари за ЦСКА, развитие ,бази и дългове , моля да не се опитва даго флира или пречи ! И без тези простотии , пак ще му го вземат !!!

:mrgreen:

Тъкмо се бях уплашил, че Божков се е "отказал".
Ти ми повдигна духа.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 16:16

гражданин от село написа:
Beladona написа:
Venko123 написа:
petko.h.markov написа:Ако обявят фалит на ПФК ЦСКА АД това означава край.Имало е такъв клуб,имал и победи и загуби,но вече го няма.Край.Остават само спомените.
Дали ще се създаде нов клуб или този миш-маш,това си е нов клуб.Но нов клуб е все едно ново бебе.
А миш-маша си манджа.Два стръка Чавдар,три яйца Литекс и готово.
Всеки си има право на избор.Няма и полза да вадите най-различни доводи за да успокоявате съвестта си.

Олимпия Любляна няма ли ги вече? Що се правиш на идиот? Или ще се окаже, че си си такъв?

Олимпия Любляна са си ОК, даже се познавам със собственика им .

Какво се разправяте и давате некви примери, Берое,Пирин,Локо Сф ,Ботев и кво ли не .... ЦСКА няма аналог в Българския футбол и Ганчев като няма достатъчно пари за ЦСКА, развитие ,бази и дългове , моля да не се опитва даго флира или пречи ! И без тези простотии , пак ще му го вземат !!!

А, с Пешо Фадромата познаваш ли се?

Не, поснавам се с Канзаса и Жълтицата ....добри бакшиши са , явно гришата си разбира от ейч ар !

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 16:18

Haralampy написа:
Beladona написа: .... ЦСКА няма аналог в Българския футбол и Ганчев като няма достатъчно пари за ЦСКА, развитие ,бази и дългове , моля да не се опитва даго флира или пречи ! И без тези простотии , пак ще му го вземат !!!

Тъкмо се бях уплашил, че Божков се е "отказал".
Ти ми повдигна духа.

Утре вижте в 7 дни спорт какво ще ви чете Сашо Попов ....сещаш ли се кой е той ?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 май 2016 16:18

Това, което ГГ не пресметна, е че ЦСКА не е Литекс и София не е Ловеч. Тук си нямаме местен феодал, който да прави каквото си иска. Може би ЦСКА ще се окаже прекалено голям залък за него. Това, което ще постигне без да претендирам за точност, е че едни 20% ще се откажат завинаги от ЦСКА. Други 20%-30% ще се отдръпнат като някои може и да го припознаят след време. На останалите 50%-60% дето ходят само на големите мачове и от тях верните фенове не могат да се доберат до стадиона е ясно - няма да им пука. Със сигурност обаче удара по ЦСКА ще е голям, но какво да се прави. Както казваше дядо ми - СГНС (от селянин гражданин не става).
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Съветски Комунист

Мнениеот Съветски Комунист » 23 май 2016 16:19

това ГМО което се подготвя никой нормален армеeц няма да го припознае. Ще му симпатизират само хора с по една гънка в мозъка каквито пишат във офицалния форум на ЦСКА като Италиано Благоевградски, Калоян-Спайк гнусния лайнар/жалко че не те хвана тока в Австрия/, Боббби, Ред Марти щуменското копеленце, Рора/който иначе ми е приятел и комшия и у важавам/, и още няколко гъзолизци. начело с дъртото пиянде редманияк ака добромир плужеков мечкаров/няма ли да пукне от препиване най-накрая?/...Останалите сме твърдо против и си искаме автентичния отбор!!!
Последна промяна от Съветски Комунист на 23 май 2016 16:21, променено общо 1 път.

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 23 май 2016 16:20

Въпрос към моралистите:
УЕФА защо зачита историята на Олимпия преди 2005 г.?

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 май 2016 16:20

1982 написа:Не знам, бе, човек, по правилник е ясно, че нямат право дори да кандидатстват ..... но това е България и БФС, нали знаеш ??! Имай едно наум.

Аз не те питам, че да ми отговориш ако така ти звучи, а на база мненията ти споделям мои.

В момента се дискутира нероден Петко някаква си нов формат на първенството, до тук добре, но тоя формат вече изясниха ли официално чрез Наредба за първенства и турнири по футбол в системата на БФС за сезон 2016/2017 много народ го подминава, а тези критерии дали ще могат да ги покрият пък хептен никой не го вълнува... но тук се прескачат да пишат за нов формат лицензи и бла-бла-бла.

Да ви попитам, като давате примери с този и оня, някой има ли и грам идея, как реално са протекли събитията при тях или о тоя фалирал и се появил друг, но какво точно се е случило не е важно?
Последна промяна от PFC Litex на 23 май 2016 16:21, променено общо 1 път.
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 16:21

Red Warrior написа:Това, което ГГ не пресметна, е че ЦСКА не е Литекс и София не е Ловеч. Тук си нямаме местен феодал, който да прави каквото си иска. Може би ЦСКА ще се окаже прекалено голям залък за него. Това, което ще постигне без да претендирам за точност, е че едни 20% ще се откажат завинаги от ЦСКА. Други 20%-30% ще се отдръпнат като някои може и да го припознаят след време. На останалите 50%-60% дето ходят само на големите мачове и от тях верните фенове не могат да се доберат до стадиона е ясно - няма да им пука. Със сигурност обаче удара по ЦСКА ще е голям, но какво да се прави. Както казваше дядо ми - СГНС (от селянин гражданин не става).

Браво бе , Пич ! Забелязах те , че ставаш за нещо ! Израснал си доста ! Отдавна пеем , че гришката не трябва да минава от Боаза насам !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 май 2016 16:22

Съветски Комунист написа:това ГМО което се подготвя никой нормален армеeц няма да го припознае. Ще му симпатизират само хора с по една гънка в мозъка каквито пишат във офицалния форум на ЦСКА като Италиано Благоевградски, Калоян-Спайк гнусния лайнар/жалко че не те хвана тока в Австрия/, Боббби, Ред Марти щуменското копеленце, Рора/който иначе ми е приятел и комшия и у важавам/, и още няколко гъзолизци. начело с дъртото пиянде редманияк ака добромир плужеков мечкаров/няма ли да пукне от препиване най-накрая?/...Останалите сме твърдо против и си искаме автентичния отбор!!!

От 1948-ма?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 май 2016 16:23

Нищо не е важно, никакви лицензи, само чист и пречистен ПФК ЦСКА АД, който ще бъде оздравен от Лупи и приятели!!!

Върни се в “Архив”