Руска Премиер Лига - Сезон 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

las_kapacitetos

Re: Дали Ростов ще стане шампион на Русия?

Мнениеот las_kapacitetos » 28 апр 2016 02:02

Напротив, самият факт, че за титлата се борят 5 отбора , 5 кръга преди края - Ростов , Зенит, ЦСКА , Локомотив и Краснодар и самият факт, че отбор като Ростов има голям шанс да стане шампион, показва, че руското първенство е най-интересното и най-качественото първенство на света!Много по-интересно , от измислената Премиершип, където наредиха Лестър да стане шампион , или Германското, където е ясно , че Байерн е шампон , или Испания , където е ясно, че Барселона или Реал(сега намесиха и Атлетико, за да е по-интересно театрото) са шампиони!Факт! :!:

las_kapacitetos

Re: Дали Ростов ще стане шампион на Русия?

Мнениеот las_kapacitetos » 28 апр 2016 03:06

Ето кои за мен трябва да са новите попълнения за Зенит през лятото:
Дмитрий Полоз, Павел Могилевец и Иван Новоселцев (Ростов)
Дмитрий Тарасов(Локомотив)
Фьодор Смолов(Краснодар)

А старши треньор както казах Виктор Гончаренко на мястото на отиващия си Андре Вилаш Боаш!

Убеден съм , че със старши треньор Виктор Гончаренко и новите попълнения ще изградим един силен Зенит!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ! :!:

nghcvth

Re: Руска Премиер Лига - Сезон 2015/2016

Мнениеот nghcvth » 28 апр 2016 10:52

На Зенит и Господ не може да им помогне, добре, че беше Лучано Спалети, че и те да видят някоя титла. Бяха ми симпатични до безумните трансфери на Хълк и Витсел,
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

kazan_arena

Мнениеот kazan_arena » 02 май 2016 10:31

nghcvth написа:На Зенит и Господ не може да им помогне, добре, че беше Лучано Спалети, че и те да видят някоя титла. Бяха ми симпатични до безумните трансфери на Хълк и Витсел,

Догодина пак ще бъдем силни и пак ще мачкаме Западно-европейските отборчета!
Аз показах , кои са нужните промени при нас, за да стане това!

kazan_arena77

Мнениеот kazan_arena77 » 06 май 2016 18:49

[center]Русия ще спечели Евро 2016![/center]

Колкото и да не им се харесва на привържениците на западно-европейските страни Италия , Германия , Холандия , Англия и так далее Русия ще спечели Евро2016 с класни играчи като Игор Акинфеев ,Алексей Березуцки,Василий Березуцки, Сергей Игнашевич,Юри Лодигин, Иван Новоселцев, Игор Смолников, Юри Жирков, Дмитрий Тарасов, Алан Дзагоев , Олег Шатов, Артьом Джюба, Александър Кокорин , Роман Широков, Фьодор Смолов и так далее съм напълно убеден, че Сборная ще спечели Евро 2016 във Франция!
Смятам да заложа 500 000 рубли за Русия краен победител на Евро 2016 и 100 000 рубли за голмайстор на Ево2016 - Артьом Дзюба!Той в момента е един от най-добрите футболисти в света! Факт!
СЛАВА РОССИИ!

[center]Изображение[/center]

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 16 май 2016 21:31

Дори милионите и мутрите на Путин не успяха да направят шампион Зенит. Леле, колко некадърни футболисти са събрани там...
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

zenitsanktpeterburg

Мнениеот zenitsanktpeterburg » 18 май 2016 15:28

Uncle_Sam написа:Дори милионите и мутрите на Путин не успяха да направят шампион Зенит. Леле, колко некадърни футболисти са събрани там...

Путин не се занимава с футбол, а с политика! Факт! :!:
Това да не са ви наредените западно-европейски или американски първенства! :?: :!:
Тук се играве истински футбол!Факт! :!:

zenitsanktpeterburg

Мнениеот zenitsanktpeterburg » 18 май 2016 15:30

В последния кръг все още не се знае кой ще е шампион- при ако ЦСКА М не победи , а Ростов спечели, шампион ще бъде Ростов! А ако ЦСКА (Москва) спечели последния си мач , те ще са шампиони!
За нас е ясно , че сме трети и ще играем в Лига Европа , а догодина ще я спечелим, като смачкаме всички западно-европейски отборчета!

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 18 май 2016 20:26

zenitsanktpeterburg написа:В последния кръг все още не се знае кой ще е шампион- при ако ЦСКА М не победи , а Ростов спечели, шампион ще бъде Ростов! А ако ЦСКА (Москва) спечели последния си мач , те ще са шампиони!
За нас е ясно , че сме трети и ще играем в Лига Европа , а догодина ще я спечелим, като смачкаме всички западно-европейски отборчета!

Другите ти 20 самоличности твърдяха, че Зенит ще спечели ШЛ и Руската Премиер Лига тази година...
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

NLO77
Контакти:

Мнениеот NLO77 » 20 май 2016 18:19

Uncle_Sam написа:
zenitsanktpeterburg написа:В последния кръг все още не се знае кой ще е шампион- при ако ЦСКА М не победи , а Ростов спечели, шампион ще бъде Ростов! А ако ЦСКА (Москва) спечели последния си мач , те ще са шампиони!

Другите ти 20 самоличности твърдяха, че Зенит ще спечели ШЛ и Руската Премиер Лига тази година...

Догодина ще станем шампиони и ще спечелим ЛЕ! 8-)

Върни се в “Архив”