Old_death написа:honda написа:[
Би ли ни обяснил точно в коя точка на Дисцилпилинарния правилник е написано това?![]()
Сигурен ли си ,че си чел Дисциплинарния правилник на БФС за шампионат 2015/16?- защото според мен ако наказанието по чл 37 ал 7 б- лишаване от домакинство 1 до 4 мача и глоба от 10000лв, при повторно нарушение се прилага чл 37 ал 7 г- лишаване от домакинство до края на първенството и 15000лв глоба- това е максималната санкция която може да бъде наложена на Левски.. Това пише в Дисциплинарния правилник, другото са ваши свободни тълкувания. Прилагането на чл 37 ал 7 д- изваждане от групата е възможно само след като вече е наложена санкция по чл 37 ал 7 г- такова все още няма наложено на Левски.
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-05/Distziplinaren_Pravilnik_2015-2016_v3.pdf
Тълкувай си го както искаш . Това е дисциплинарния правилник за тая година .Сензациите в родната спортна преса на 17 май, вторник, 2016 година:
Труд: Левски трепери за мястото си в елита и Европа
„Левски“ е заплашен от изваждане от „А“ група според Дисциплинарния правилник на БФС след инцидента между феновете на „сините“ и органите на реда в Благоевград. Осем полицаи са пострадали след сблъсък с гостуващата агитка по време на двубоя от 34-тия кръг на „А“ група между „Пирин“ и „Левски“ (0:1). Това е трето подобно провинение за агитката на 26-кратните шампиони през настоящия сезон, а според наредбата наказанието за това е изхвърляне от шампионата и глоба от 20 000 лева.
Първият инцидент бе в края на декември, когато фенове на „Левски“ раниха полицай по време на мача от турнира за Купата на България срещу „Литекс“ в Ловеч при загубата с 0:3. Само няколко дни по-късно, още преди да се произнесе Дисциплинарната комисия, „сини“ привърженици удариха с камък в главата друго длъжностно лице - Юри Стоименов, главен делегат на скандално прекратения двубой от 20-ия кръг на „А” група с „Литекс“.
А това е фактологията от " постиженията " на феновете ви . Не ми се коментира кой , защо и как е наказан , но ми идва всеки път , когато някой син заговори за " синьото " БФС , да му счупя главата . Ако правилниците се спазваха толкова стриктно , както бяха спазвани за нас , Литекс и Локото , трябваше още преди две години да сте изхвърлени от групата . Виж дали в наредбите има наказание за игра пред празни трибуни и си отговори защо бяхте наказвани така ? Ако не можеш , или нямаш съвест да отговориш , ще ти кажа аз . С тия наказания ви отърваваха , защото по правилник трябваше да ви лишават от домакинство , а пак по тоя превилник след три лишавания от домакинство следва изваждане от групата . За това по тихичко и да не ви чувам !
Попитах те дали си чел Дисциплинария Правилник?-Май не си,а

На мен няма нужда да ми го посочваш - вече ти го цитирах

Ако беше ,чел Дисциплинарния правилник щеше да знаеш ,че "журналиста" който е написал статията определено ,не го е чел. Но така се излагате и ти и журналиста. Просто нито ти,нито журналиста правите разлика между "служебни лица" и "длъжностни лица" и "нанасяне на побой" и "хвърляне на предмет" . Вие може и да не правите разлика, но ДП прави. И това ,което си цитирал са съвсем различни нарушения- едните са по ал 4 , другите по ал 7 ,също има разлика и в буквите.
Колкото и да не ти приятно максималното наказание ,което може да получи Левски е лишаване от домакинство ...до края на първенството.
В правилника няма наказание" мач пред празни трибуни" . Дори и да бъде наложено наказание "лишаване от домакинство"-аз лично не виждам голяма разлика в двете наказания .мача със Славия няма никакво значение за нас ,а и няма къде да се играе - колко стадиона с лиценз за А група има в София? А няма как да се играе извън София.