Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ще плачат за Христолов !!!
ETO EDIN POZDRAV ZA VSI4KI MURGAVI BUFERI KOITO PISHAT V NASHIA FORUM- http://vbox7.com/play:74d9df4f
- PLOVDIV PEE 1912
Сините Лъвове София написа:Комплекси за малоценностАма ти не ми разбра поста. Беше напълно адресиран до буферския катун. Ще ме накарате да си намеря стария апарат, да ви избацам снимки от мача 0:0 на Лаута, 2006г. Да блак пантерс-скинхеад крю
![]()
Еле кажи едно наздраве стига простотии
- Сините Лъвове София
- Контакти:
Уж само по хората ходила
Аре, наздраве, днеска съм ларж, спечелих 69 еврейки със 77 стинки

В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

- PLOVDIV PEE 1912
Сините Лъвове София написа:Уж само по хората ходилаАре, наздраве, днеска съм ларж, спечелих 69 еврейки със 77 стинки
АЙ НАЗДРАВЕ !АБЕ ИМА ЕДНА ТЕМА ВЪВЪ ФОРУМА ,еЛА ДА ПИЕМ ПО ЕДНО ТАМ...
Re: Поканата е факт, но промяната...?
За да запише акциите срещу вземанията си ,както е описано в обявата Христолов трябва да е дал заемите на Ботев като лични пари - не като пари на дружествата си .През годините , за които става дума е почти невъзможно той да е платил данъци върху над 700 000 лева като физическо лице. Ако има проверка на личните му доходи , той би следвало да докаже произход на дадените пари към всеки момент на даване на заем.Много сериозна тема за данъчните .
Re: Христолов пази 10% от Ботев
Финансовият директор на „канарчетата" Христо Андреев заяви, че се очаква още след седмица мистериозният нов благодетел на Ботев да излезе „на светло".
Също така стана ясно, че акционерното събрание на Ботев ще се проведе на 18 декември в залата за пресконференции „Авиотехника" - Пловдив. Тогава официално „канарчетата" ще научат новият си собственик след като Димитър Христолов продаде Ботев на 16 октомври на софийски холдинг.
Също така стана ясно, че акционерното събрание на Ботев ще се проведе на 18 декември в залата за пресконференции „Авиотехника" - Пловдив. Тогава официално „канарчетата" ще научат новият си собственик след като Димитър Христолов продаде Ботев на 16 октомври на софийски холдинг.
Botev_fen, смятам, че не е необходимо да се сърдим един на друг в този форум и да се състезаваме кой е по-компетентен и кой не! Според мен трябва да се представят фактите такива каквито са относно любимия ни клуб и смятам, че Abbiati точно това е целял. Също така смятам, че от написаното от него той е доста компетентен. А фактите, които са публични на този етап не са много розови. В поканата за свикване на ОС, която е факт е предвидено увеличение на капитала от 1 000 000 на 1 700 000 лева, което увеличение ще бъде извършено “...чрез внасянето на непарична вноска, направена от Димитър Георгиев Христолов и съставляваща вноска на вземания на Димитър Георгиев Христолов от АД-то в размер на 840 000 лева, представляваща част от общите му вземания от дружеството....” и “... емитираните нови поименни акции ще бъдат записани изцяло от вносителя Димитър Георгиев Христолов ...” става ясно, че след увеличението на капитала лицето Димитър Христолов ще бъде с около 41% от акциите при новия капитал, дори да е продал всичките акции при досегашния капитал!!!! А аз имам информация, че сегашните акции, които се водят на името на някой от роднините му не са пипнати!!!
Според botev_fen “...ако новите собственици решат да вдигнат капитала още 1-2 пъти и селю не може да покрие неговата част,той се разделя с акциите си,както ще стане с много от малките акционери на това ОС”. Това не е точно така, защото при действащия устав на ПФК Ботев 1912 АД в чл. 16 ал. 2 е казано, че решението за увеличение на капитала се взема с мнозинство 2/3 от гласовете на притежателите на акции, което при новия капитал няма как да стане без съгласието на Христолов!!!! Така че тази теза отпада освен ако Христолов не продаде и част от тези акции при новото разпределение на капитала или при насроченото събрание текстът на този член не се промени!
Както казва Abbiati “...ако това се прави "за да стане врътката" изводът е че към момента продажба няма....” ме кара да се замисля и ако не ме лъже паметта в интервюто дадено от Христолов той никъде не спомена, че акциите са продадени, а само, че има предварителен договор с новите собственици. Също така общото събрание е свикано от него, а не от новите собственици, които също биха имали право да го направят, ако притежаваха над 50 % от акциите в сегашния капитал!!!???
Така че съмненията наистина остават поне до провеждането на насроченото общо събрание.
И както gadsvirep казва: “...Ако има проверка на личните му доходи , той би следвало да докаже произход на дадените пари към всеки момент на даване на заем.Много сериозна тема за данъчните”. Но това е проблем на физическото лице Димитър Христолов
Според botev_fen “...ако новите собственици решат да вдигнат капитала още 1-2 пъти и селю не може да покрие неговата част,той се разделя с акциите си,както ще стане с много от малките акционери на това ОС”. Това не е точно така, защото при действащия устав на ПФК Ботев 1912 АД в чл. 16 ал. 2 е казано, че решението за увеличение на капитала се взема с мнозинство 2/3 от гласовете на притежателите на акции, което при новия капитал няма как да стане без съгласието на Христолов!!!! Така че тази теза отпада освен ако Христолов не продаде и част от тези акции при новото разпределение на капитала или при насроченото събрание текстът на този член не се промени!
Както казва Abbiati “...ако това се прави "за да стане врътката" изводът е че към момента продажба няма....” ме кара да се замисля и ако не ме лъже паметта в интервюто дадено от Христолов той никъде не спомена, че акциите са продадени, а само, че има предварителен договор с новите собственици. Също така общото събрание е свикано от него, а не от новите собственици, които също биха имали право да го направят, ако притежаваха над 50 % от акциите в сегашния капитал!!!???
Така че съмненията наистина остават поне до провеждането на насроченото общо събрание.
И както gadsvirep казва: “...Ако има проверка на личните му доходи , той би следвало да докаже произход на дадените пари към всеки момент на даване на заем.Много сериозна тема за данъчните”. Но това е проблем на физическото лице Димитър Христолов

Нещо не съм се изразил правилно.Не се сърдя на никой.Всеки има право да пише,каквото си иска все пак тва си е форум.Относно това,че не искам да пиша по темата... ми вече ми писна да се ядосвам по цял ден..да се чудя,кой ни е купил или ква врътка е направил ДХ-С.Не ми се умува 3235 часа по документа за тва ОС... Ще си изчакам 18 декември като първия пич и после ще мисля дали да се ядосвам
Надявам се вие да не сте прави и да няма проблеми

botev_fen написа:Нещо не съм се изразил правилно.Не се сърдя на никой.Всеки има право да пише,каквото си иска все пак тва си е форум.Относно това,че не искам да пиша по темата... ми вече ми писна да се ядосвам по цял ден..да се чудя,кой ни е купил или ква врътка е направил ДХ-С.Не ми се умува 3235 часа по документа за тва ОС... Ще си изчакам 18 декември като първия пич и после ще мисля дали да се ядосвамНадявам се вие да не сте прави и да няма проблеми
Май наистина това е най-правилно да изчакаме 18 декември, така или иначе нищо не можем да променим сега. И дано всичко да е наред!
- Fallen_Angel
- Контакти:
pawlin75 написа:botev_fen написа:Нещо не съм се изразил правилно.Не се сърдя на никой.Всеки има право да пише,каквото си иска все пак тва си е форум.Относно това,че не искам да пиша по темата... ми вече ми писна да се ядосвам по цял ден..да се чудя,кой ни е купил или ква врътка е направил ДХ-С.Не ми се умува 3235 часа по документа за тва ОС... Ще си изчакам 18 декември като първия пич и после ще мисля дали да се ядосвамНадявам се вие да не сте прави и да няма проблеми
Май наистина това е най-правилно да изчакаме 18 декември, така или иначе нищо не можем да променим сега. И дано всичко да е наред!
Така е, а и "номерата" на счетоводители, адвокати, ДХ-С, новите не ги знаем какви са... Тези цифри както може да са реални, така и да се окажат бошлаф...