ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: кое е по важно ?

Мнениеот suni » 28 апр 2016 13:37

ico49 написа:ми пусни я ти от твое име де ,като съм необразован ,щото гледам ходят малки тинейджъри които се радват че се вкарват голове и като ги питаш ,нещо друго вообще не ги е еня ,та затова ,май ще стане като догодина ,се кефихме на победите над левски после духаме таратора.айде пусни я ти

Леле,.. без думи ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 28 апр 2016 14:03

suni написа:
Beladona написа:ГА е доказано на заплата при гришата , 5 К на месец ...какво да напише тоз човечец ?! :)

Викаш, при Божков заплати няма, при него се бачка за чест и слава ? :lol: Ми ок, значи всички сме за Ганчев или поне 95% от армейската общност ! ;)

не, при Божков заплатите са двойни. Като се видите кои сте за Ганчев и колко ви е акъла , всичко е ясно. Аз поне съм за Никой !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 апр 2016 14:05

Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
suni написа:Момче, аз нищо не твърдя,.. смешното е , че се опитваш да ни убедиш с обстоятелства и твърдения, основани на безброй АКО-та ! ;)

Напротив , много си е право момчето . Ти се опитваш да ни убедиш , в някакво безумие , коео нормален човек няма как да разбере .

Аз твърдя само, че Ганчев, Божков или някакъв Виртуален Четворен Консорциум /който е само в твойта тиква/ няма интерес, полза, далавера и няма да плати 30, 20 или 10 млн. лв. и затова ПФК-то е обречено... Ти ми поднасяш насреща някакви писма за намереня, тип ,,някога, но не сега,, и заработваш упорито 55 000 мнения в подфорум ЦСКА... Та, кое е безумие ? :lol:

Слушай , ти ако виждаш това, което аз виждам , щеше да си доволен от живота и пълен с пари

Хаха, левак,.. скрий се и не се показвай поне месец. Даже и да изгубиш баса ше те почерпя една бира, споко нема да те оставим жаден ! :mrgreen:

Все пак , аз виждам неща , които другите не ....затова съм си номер едно в моя си мъничък бизнес на територията на БГ :) за теб съм сигурен , че си на заплата някъде и сега крадеш работно време .

Имаш фирма за чистене на кенефи ли :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 28 апр 2016 14:13

Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:ГА е доказано на заплата при гришата , 5 К на месец ...какво да напише тоз човечец ?! :)

Викаш, при Божков заплати няма, при него се бачка за чест и слава ? :lol: Ми ок, значи всички сме за Ганчев или поне 95% от армейската общност ! ;)

не, при Божков заплатите са двойни. Като се видите кои сте за Ганчев и колко ви е акъла , всичко е ясно. Аз поне съм за Никой !

Да си достоен, значи да отстояваш правото си на избор! Безпринципните мекотели са ясни,.. в ямата им е най-добре. :twisted:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 апр 2016 14:21

М...да, плюенето по Янев от анти-феновете на ЦСКА не закъсня, както и предвидих!

Г-н Янев, г-н треньор, не се излагай !

https://topsport.bg/cska/g-n-yanev-g-n-trenyor-ne-se-izlagay.html

Само заглавието ще копирам с линк към статията, който иска да си я чете, аз не можах да я прочета! Само от заглавието се чувствам омърсен и ми се иска да си взема няколко душа!
Но такива са анти-феновете на ЦСКА, те не искат ЦСКА да просперира, а някой да им дава пари ,и да се облагодетелстват по някакъв начин!
Очакваме включване и от Беладона, сигурен съм че няма да закъснее да оплюе Янев!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2016 14:26

Водете се по акъла на ГА (и някои други като него) и ще преуспеете! :lol: Както досега. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: кое е по важно ?

Мнениеот 1palq4o1 » 28 апр 2016 14:28

Питай Илиан...или му прочети въпроса от онзи ден до Иван Опренов!
За по-лесно: "...
Преди 2 дни
След някои спорове във форума и тук прочетени въпроси и отговори си зададох следният въпрос - нормално ли е българският фен(в случая феновете на Левски) повече да им пука за финансовото състояние на клуба вместо дали клуба побеждава и дали се бори за титли и купи ?!
Поне за мен не е нормално на фена да му пука за финансовото състояние на клуба , а това работа на управленското тяло на този клуб.Фена трябва да му пука само за титлите и купите.Все пак не финансовото състояние , а титлите и купите привличат нови фенове или бъркам ?!.."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 апр 2016 14:35

Tommi написа:Водете се по акъла на ГА (и някои други като него) и ще преуспеете! :lol: Както досега. :mrgreen:

Ти пък от коя дупка на КОЙ# изскочи? Нямате ли си молебен днес за възхваляване на трибуна Боци?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
орлето
Контакти:

Мнениеот орлето » 28 апр 2016 14:36

CSKA 78 написа:
Г-н Янев, г-н треньор, не се излагай !

https://topsport.bg/cska/g-n-yanev-g-n-trenyor-ne-se-izlagay.html

Право куме в очи! Автора на тази статия трябва да бъде награден за смелостта да каже истината право в очите. Рядко са такива автори! Браво!
Не като онзи платен смешник ГА дето плюе всички и изкарва все някой друг виновен за състоянието на ЦСКА. :idea:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 апр 2016 14:42

орлето написа:Право куме в очи! Автора на тази статия трябва да бъде награден за смелостта да каже истината право в очите. Рядко са такива автори! Браво!
Не като онзи платен смешник ГА дето плюе всички и изкарва все някой друг виновен за състоянието на ЦСКА. :idea:

Абсолютно! А, ти точно кой беше? Нещо не си ми много ясен! Никът ти е от Разград, но писането ти наподобява на подуенска глаголица? :lol:

Върни се в “Архив”