ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 22:08

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Футболните клубове, членове на БФС, не трябва да допускат влияние на трета страна. Трета страна е лице или организация, която пряко влияе върху решенията на ръководството на ФК, без да има пряка връзка с него.

БФС-библиотека, Правилник за статута на ФК- 2015г.

Та каква е пряката връзка на Ганчев с ПФК ЦСКА АД, за да определя той политиката на клуба и да налага своите решения?!

Ганчев работи не само с ЦСКА по този начин! Възможно е Ганчев да е купил акциите(в смисъл да е дал пари за тях) на Инджов, но самите акциите да са останали на името на последния(ако ме разбираш)! Това няма как да го разберем!
Нали знаеш, че Г.Г. навсякъде работи с негови подставени хора!? ;)

ПП Колко ти плаща Донка, за да си и` секретарка? Питам, за да те взема при мен, добре се справяш! :lol: :lol:

Собственик на "Литекс" е "Литекс Комерс", та там нещата са малко по-различни, а относно платените и непрехвърлени акции.. нямам думи! След като официално не е собственик, дори е никой в ПФК ЦСКА АД, но въпреки това дирижира нещата и от БФС нямат нищо против това..кой е за еване питам аз, и кой кого подкрепя?!?

Ам чи ...

http://litexjsc.com/management.php

- Съвет на директорите:

Гриша Ганчев, Данаил Ганчев, Милко Димитров, Илия Терзиев, Емилия Станоева.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 апр 2016 22:43

Old_death написа:
draki75 написа:Не си насилвай късмета! :lol:

Защо се вързваш на тая отрепка ? Не напразно са го кръстили лудия . Не го ли виждаш , че издиша от всякъде ? От една година вие как Чери щял да оздравява . В закона категорично е записано кой може да предложи оздравителен план . Това са :
1. Акционер .
2. Кредитор .
3.Служител в ПФК.
4.Синдик .

Сега ми кажи Божков в коя категория влиза ? Приближава 20 - ти и започнаха да леят помии . Не напразно вчера го посъветвах да си преинсталира Уиндолса в главата , защото с тая архаична версия е станал за смях .

Откъде да знам коя категория е , не съм го теглил ....над 90 кг ми се вижда :)

ПП. Ама тоя сериозно , това ли се намери да пита ?! Хахахаах ! Леле майко , какви юнашки мозъци е народила нашата Татковина !
ПП2 . И ти ли , сладурче, се съмняваш в думите ми , че Дори срещна Чери на негова територия ?

ПП 3 Внимавай каква поредна глупост ще напишеш , че ще трябва да слагаш пари вече на глупостите си , че омръзнахте с тъпотиите си за преименуване и изнасилване на правилата , щото Берое някога си нещо , капиш ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 00:25

Хахаха ! Припознавачите вече толкова са се насрали в желанието си да погубят ЦСКА , че при някаква информация , че някой се среща със синдика , после с МФ и е проявил желание да оздрави ПФК ЦСКА , започват да виждат заплахи и конспирации ?! Абе , малоумници ?! Вие искате да унищожите ЦСКА като преименувате Литекс , не тези , които искат да платят дълговете и ЦСКА да заработи нормално ...егати сбърканяците !?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 апр 2016 02:01

Кашчей написа:
Old_death написа:
draki75 написа:Не си насилвай късмета! :lol:

Защо се вързваш на тая отрепка ? Не напразно са го кръстили лудия . Не го ли виждаш , че издиша от всякъде ? От една година вие как Чери щял да оздравява . В закона категорично е записано кой може да предложи оздравителен план . Това са :
1. Акционер .
2. Кредитор .
3.[strike]Служител в ПФК.[/strike] 20% от служителите (работниците) в дружеството.
4.Синдик .

Сега ми кажи Божков в коя категория влиза ? Приближава 20 - ти и започнаха да леят помии . Не напразно вчера го посъветвах да си преинсталира Уиндолса в главата , защото с тая архаична версия е станал за смях .

Казва се УиндоУс, а и Ганчев също не фигугрира в списъка на възможните оздравители-нито като акционер, нито като служител, нито като синдик, най-малко е като кредитор!

Гледам колегите и те не издържат и ти поправят остроумията, та ще се включа и аз:
Уж си читанка, ма........ще те светна да погледнеш списъка на кредиторите и тогава ще видиш баш в коя графа е :)
Русалке, (идва от Русе и не е убида) можеш ли да изказваш мнение или си тук, само за да коригираш. Определено взе да дразниш вече. Аз едно мнение не съм ти прочел ! Всичко е изправяне на ламарината. На това аз викам: комплекс

valero80
Контакти:

Мнениеот valero80 » 18 апр 2016 07:50

1982 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Футболните клубове, членове на БФС, не трябва да допускат влияние на трета страна. Трета страна е лице или организация, която пряко влияе върху решенията на ръководството на ФК, без да има пряка връзка с него.

БФС-библиотека, Правилник за статута на ФК- 2015г.

Та каква е пряката връзка на Ганчев с ПФК ЦСКА АД, за да определя той политиката на клуба и да налага своите решения?!

Ганчев работи не само с ЦСКА по този начин! Възможно е Ганчев да е купил акциите(в смисъл да е дал пари за тях) на Инджов, но самите акциите да са останали на името на последния(ако ме разбираш)! Това няма как да го разберем!
Нали знаеш, че Г.Г. навсякъде работи с негови подставени хора!? ;)

ПП Колко ти плаща Донка, за да си и` секретарка? Питам, за да те взема при мен, добре се справяш! :lol: :lol:

Собственик на "Литекс" е "Литекс Комерс", та там нещата са малко по-различни, а относно платените и непрехвърлени акции.. нямам думи! След като официално не е собственик, дори е никой в ПФК ЦСКА АД, но въпреки това дирижира нещата и от БФС нямат нищо против това..кой е за еване питам аз, и кой кого подкрепя?!?

Ам чи ...

http://litexjsc.com/management.php

- Съвет на директорите:

Гриша Ганчев, Данаил Ганчев, Милко Димитров, Илия Терзиев, Емилия Станоева.

Не гледай какво пише на сайта тоя сайт не е обновяван от 2011 година че и повече. Ако си малко по-умен ще провериш в ТР

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 апр 2016 10:03

7 дни спорт:Дълговете на ЦСКА падат на 16млн.Божков с план за оздравяване.Може да събере ПФК-то с волейболния ЦСКА....Не напразно е бил при Дорето.Казах че някой ше тръшка милиони. :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 апр 2016 10:24

Донке, разбира се, че е атака срещу клуба! Защото няма и грам истина в писаниците на медиите, които се държат от Шиши! Вчера най-големият "нападател" Спортал- публикува декларацията на ПФК ЦСКА(на което ти особено държиш), и след половин час същата отиде най-отдолу, така че да не може лесно да бъде намерена! Днес можеш да я намериш, само ако се разровиш хубаво! Спортал биха я премахнали напълно тази декларация, но по този начин само ще докажат твърдението на същата! ;)

ПП Да не говорим за съчинението по картинки- "Изненадващо дълговете на ЦСКА падат до 16 млн. лева?"
Как са стигнали до това заключение, след като все още синдика няма пълната информация за дълговете на ЦСКА!? :lol:

ППП Интересно защо в Гонг няма такива "ексклузивни новини" за Божков?! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 18 апр 2016 10:42

Приятели, призовавам ви да разсъждавате!

На всички дето дето успяват да ви промиват мозъка с Васил Божков, искам да ви кажа, първо да видите от кои точно медии се лансира като спасител!
Изключително важно е това обстоятелство!

А на тия от вас, които са били на срещата с Васил Божков, пък трябва съвсем да ви е ясно, колко е ангажиран и колко е мотивиран да се заеме с ЦСКА ;)
До сега не сме прокопсвали със собственици, които са били "съветвани" да вземат ЦСКА, в замяна на обществени поръчки или каквото и да е било.

Гриша Ганчев може да е всякакъв, но:

1. Сам е решил, да се заеме с ЦСКА, без никой да му влияе. През годините имаше още 2 опита, да влезе в клуба, което трябва да ви послужи за доказателство, че е един от нас. Втория път знаем, че със зъби и нокти му попречиха "доброжелателите" ни, за които завръщането на Лупи беше идеалната опция. Първият път именно Божков му поиска нереални за България пари.

2. Ганчев се е доказал като успешен ръководител, създал страхотна база , инфраструктура и школа. Нали това искаме?

3. ЦСКА и Ганчев са си взаимно необходими. На нас не ни трябват ръководители, които са политически коректни, към всички, да са винаги с тия дето са на власт, това е типично за едно друго отборче. На Ганчев пък му е необходима червената общност като щит срещу Делян Пеевски и неговата медиина империя, която се опитва да го срине, защото депутатът се опита да овладее Петрол АД, безуспешно. Отново ви напомням, че в момента именно Пик, Блиц и ко. са главните радетели за влизането на Васил Божков в ЦСКА!

Знам, че на някои хора Гриша Ганчев, не ви е от най-симпатичните хора в държавата, но нека мислим стратегически и в угода само и единствено на ЦСКА и бъдещето ни!
А самият факт, че идеята за Черепа се лансира и от сини журналисти, трябва да ви говори, кой не иска "таралежите" на Армията! Време е да се обединим в един юмрук, в името на ЦСКА!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2016 11:01

icko65 написа:7 дни спорт:Дълговете на ЦСКА падат на 16млн.Божков с план за оздравяване.Може да събере ПФК-то с волейболния ЦСКА....Не напразно е бил при Дорето.Казах че някой ше тръшка милиони. :)

Под 18-19 млн. лв. (колкото са приетите и служебно приетите вземания) едва-ли ще паднат, въпреки че на теория е възможно. ;) Въпросът е дали ще отидат нагоре. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 18 апр 2016 11:17

Tommi написа:
icko65 написа:7 дни спорт:Дълговете на ЦСКА падат на 16млн.Божков с план за оздравяване.Може да събере ПФК-то с волейболния ЦСКА....Не напразно е бил при Дорето.Казах че някой ше тръшка милиони. :)

Под 18-19 млн. лв. (колкото са приетите и служебно приетите вземания) едва-ли ще паднат, въпреки че на теория е възможно. ;) Въпросът е дали ще отидат нагоре. :)

Като подведат под наказателна отговорност пернишките приятели на Тиквата и Лупи, като ги вкарат в затвора, тогва ще ги платим тия пари ;) Няма толко луд да плаща за схемите, октоподите и гнусотиите на тая измет.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Архив”