Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей написа:Футболните клубове, членове на БФС, не трябва да допускат влияние на трета страна. Трета страна е лице или организация, която пряко влияе върху решенията на ръководството на ФК, без да има пряка връзка с него.
БФС-библиотека, Правилник за статута на ФК- 2015г.
Та каква е пряката връзка на Ганчев с ПФК ЦСКА АД, за да определя той политиката на клуба и да налага своите решения?!
Ганчев работи не само с ЦСКА по този начин! Възможно е Ганчев да е купил акциите(в смисъл да е дал пари за тях) на Инджов, но самите акциите да са останали на името на последния(ако ме разбираш)! Това няма как да го разберем!
Нали знаеш, че Г.Г. навсякъде работи с негови подставени хора!?![]()
ПП Колко ти плаща Донка, за да си и` секретарка? Питам, за да те взема при мен, добре се справяш!![]()
Собственик на "Литекс" е "Литекс Комерс", та там нещата са малко по-различни, а относно платените и непрехвърлени акции.. нямам думи! След като официално не е собственик, дори е никой в ПФК ЦСКА АД, но въпреки това дирижира нещата и от БФС нямат нищо против това..кой е за еване питам аз, и кой кого подкрепя?!?
Ам чи ...
http://litexjsc.com/management.php
- Съвет на директорите:
Гриша Ганчев, Данаил Ганчев, Милко Димитров, Илия Терзиев, Емилия Станоева.