Ми като сте толкоз сербез що не се оправяте сами бе?Айде ние сме никой..Ма такова риване и драпане да заобикаляме закони и да харчим без да плащаме нямаше да има.Вие сте не най-великите на А група ами най-големите търтеи на групата...през всичките си жалки години на живуркане.шивача написа:icko65 написа:Ееех..и пак държавата не ви помогна ?А цесекари?То не беше смяна на правилници емблеми ФК-та ...холандци...министри...отбори от А група...Само ЦРУ и световните олигарси не впрегнаха та да ви измъкват от дъното.Ма те били ЦСКА!!Глупости...Ако беше ЦСКА нямаше да изпадне толкова ниско...Да ви бършат другите л...а и да ви опрощават парите за тях.Нещастници...
Мн хубаво си го написал...сега сам си го прочети и ще разбереш, Какво е ЦСКА! Това което не сте вие, щото изпадате-никой не го интересува.....влизате-пак на всички им е през оная работа....спирате да съществувате-макс два дена по вестниците във варна да ви опяват и ви слагат хикса! А ние сме ЦСКА, отборът без който НЯМА футбол в мижавата ни страница!
това с Литекс е смешно и въобще няма смисъл от коментари.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
PFC Litex написа:шивача написа:PFC Litex написа:Вариантът настоящото дружество на ЦСКА да бъде оздравено и да се завърне в А група на този етап е нулев, тъй като никой бизнесмен не иска да оздравява този ЦСКА.
Микренския тарикат, като, какъв ще се води...спасителя или човека унищожил големия армейски отбор градил име през годините назад?
Ти вярваш ли във варианта Литекс?
Къде споменах Литекс във въпросът си, който е кратък и ясен, Ганчев спасител или унищожител ще бъде за червения армейски отбор, който всички ние познаваме с 31 титли и редица други отличия?
За едни ще е спасител, за други- един от унищожителите. Но и в двата варианта можеш да бъдеш 1000% сигурен, че историята и марката ще бъдат запазени. Ако това се случи, ще доста подло спрямо всички, но децата ни няма да ги бърка, като минат 10-20г. всичко ще е забравено. По същия начин се забравят и гнусотиите на лилавите през годините.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
icko65 написа:Ми като сте толкоз сербез що не се оправяте сами бе?Айде ние сме никой..Ма такова риване и драпане да заобикаляме закони и да харчим без да плащаме нямаше да има.Вие сте не най-великите на А група ами най-големите търтеи на групата...през всичките си жалки години на живуркане.шивача написа:icko65 написа:Ееех..и пак държавата не ви помогна ?А цесекари?То не беше смяна на правилници емблеми ФК-та ...холандци...министри...отбори от А група...Само ЦРУ и световните олигарси не впрегнаха та да ви измъкват от дъното.Ма те били ЦСКА!!Глупости...Ако беше ЦСКА нямаше да изпадне толкова ниско...Да ви бършат другите л...а и да ви опрощават парите за тях.Нещастници...
Мн хубаво си го написал...сега сам си го прочети и ще разбереш, Какво е ЦСКА! Това което не сте вие, щото изпадате-никой не го интересува.....влизате-пак на всички им е през оная работа....спирате да съществувате-макс два дена по вестниците във варна да ви опяват и ви слагат хикса! А ние сме ЦСКА, отборът без който НЯМА футбол в мижавата ни страница!
ицко, аз искам и признавам само едно-оздравяване на сегашното дружество, в което и вярвам, че ще случи. Разбирам ти нервите и злобата към нас, вероятно и феновете на леванте така мразят Реал Мадрид? Ама като фен на по-голям отбор от твоя, те гледам от високо и с насмешка. Дори жал не ми е за това че си обречен да страдаш до живот с избора си, да си фен на нещо водно, дето одим да пикаме в него лятото. Все пак и аз завиждам на Реал, Байерн и Ливърпул, но само благородно, без злоба.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:icko65 написа:Ми като сте толкоз сербез що не се оправяте сами бе?Айде ние сме никой..Ма такова риване и драпане да заобикаляме закони и да харчим без да плащаме нямаше да има.Вие сте не най-великите на А група ами най-големите търтеи на групата...през всичките си жалки години на живуркане.шивача написа:icko65 написа:Ееех..и пак държавата не ви помогна ?А цесекари?То не беше смяна на правилници емблеми ФК-та ...холандци...министри...отбори от А група...Само ЦРУ и световните олигарси не впрегнаха та да ви измъкват от дъното.Ма те били ЦСКА!!Глупости...Ако беше ЦСКА нямаше да изпадне толкова ниско...Да ви бършат другите л...а и да ви опрощават парите за тях.Нещастници...
ицко, аз искам и признавам само едно-оздравяване на сегашното дружество, в което и вярвам, че ще случи. Разбирам ти нервите и злобата към нас, вероятно и феновете на леванте така мразят Реал Мадрид? Ама като фен на по-голям отбор от твоя, те гледам от високо и с насмешка. Дори жал не ми е за това че си обречен да страдаш до живот с избора си, да си фен на нещо водно, дето одим да пикаме в него лятото. Все пак и аз завиждам на Реал, Байерн и Ливърпул, но само благородно, без злоба.
Пич..Моя избор да съм фен на най-големия отбор в България/макар и без толкова титли/можеш да си мечтаеш да го имаш..А ти специално освен да пикаш надали и можеш друго.И недей гледа от високо и с насмешка щото станахте не за смях подигравки и оплакване ами отидохте в 9 глуха дето и ние не сме били макар и ниски.Един велик клуб един човек като падне трябва да знае и може да се изправи сам...с гордост а не да се смее.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Red thunderstorm
icko65 написа:Пич..Моя избор да съм фен на най-големия отбор в България...

Викаш да не ти се смеем много, а? Ами направи нещо по въпроса!
ЦСКА и от "В" група ще се изправи и пак ще ви набива канчетата, докато "моренцето" така си е свикнало - да живурка в златната среда, без много да мрънка, без амбиции...просто така, пълнеж, а не рядко и утайка.
Последна промяна от Red thunderstorm на 01 апр 2016 23:46, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:Teo написа:
Ще се вкара ФК ЦСКА на мястото на ПФК ЦСКА. ОЩЕ ТОВА ЛЯТО. Как ще стане нз. Вариант А окръжна и пребоядисани фланелки няма да има!
Никакъв шанс. Това би било прецедент, който ще отвори вратата за всеки, който иска да играе в А група, няма как нов отбор, който даже не е член на БФС , да отиде директно в най-високото ниво! По такава логика Левски може да вземе 50 млн кредит, да си направи стадион и отбор, да регистрира клуб в А окръжна ,догодина да фалира сегашния клуб и по-догодина да стартира в А група начисто...
Забрави.
Ще вземе,ама ако някой ги даде тези 50 млн.

Междувпрочем задължения има всеки.И се съмнявам,че ЦСКА е във В група заради милионите задължения.До колкото прочетох ЦСКА го наказаха,защото не си внесе едни 800 000 лв....и тук ме навява на мисълта,че някои неща се правят умишлено в клуба,а това е против закона.Дано накрая има съд,но се съмнявам.
Иначе аз не смятам,че ЦСКА е първи случай.Какво се случи със задълженията на Ботев,Пирин....?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:sin4ec написа:Teo написа:
Ще се вкара ФК ЦСКА на мястото на ПФК ЦСКА. ОЩЕ ТОВА ЛЯТО. Как ще стане нз. Вариант А окръжна и пребоядисани фланелки няма да има!
Никакъв шанс. Това би било прецедент, който ще отвори вратата за всеки, който иска да играе в А група, няма как нов отбор, който даже не е член на БФС , да отиде директно в най-високото ниво! По такава логика Левски може да вземе 50 млн кредит, да си направи стадион и отбор, да регистрира клуб в А окръжна ,догодина да фалира сегашния клуб и по-догодина да стартира в А група начисто...
Забрави.
Ще вземе,ама ако някой ги даде тези 50 млн.Няма да стане прецедент,защото няма кой да го позволи вече.А след случая с ЦСКА се съмнявам,че НАП ще си позволи да остави отборите със задължения като на ЦСКА.И тук мисълта ми е,че и държавата донякъде си е виновна,така че е хубаво да гледаме по ''пространствено'' на нещата,а не само в една посока.
Междувпрочем задължения има всеки.И се съмнявам,че ЦСКА е във В група заради милионите задължения.До колкото прочетох ЦСКА го наказаха,защото не си внесе едни 800 000 лв....и тук ме навява на мисълта,че някои неща се правят умишлено в клуба,а това е против закона.Дано накрая има съд,но се съмнявам.
Иначе аз не смятам,че ЦСКА е първи случай.Какво се случи със задълженията на Ботев,Пирин....?
А какво се случи със задълженията ЦСКА->Пирин....и какви бяха последствията, може би не директни, за втория отбор?
k_oleto написа:emi_cska написа:Teo написа:emi_cska написа:вариант за сливане има и съм твърдо зад това, друг начин няма
Има друг начин. Направо викаш да докарват Латекса и да пребоядисаме емблемата и фланелките и вече това е ЦСКА?![]()
ХАХА... Ало, Адреналин Америка...
за мен друг начин няма и който е против този начин да си направи нов ЦСКА и него да си подкрепя
колко кинта взе от ГГ, за да ръсиш по форумите умни мисли. Ако Литекс дойде в София и стане ЦСКА (под някаква форма) на стадиона ще има 5 човека в сектора за госити и те ще са роднини по права линия на ГГ
Варианти винаги има, но трябва най-вече желание. От всички дългове не подлежат на коментар тези към НАП. В материала на ГОНГ пише: "Държавата няма да прави спънки, ако феновете са съгласни". Аз ше се съглася с този вариант, но при едно условие. Държавата да опрости и моите задължения към НАП - не са много, но имам един-два неплатени фиша от КАТ, както и общината да ми опрости данъците. Щом може да се опростят ХХХ милиона лева, за да може ГГ да си премести задника от Микре в София, то искам да ми се опростят и моите 100-тина лева дето имам да ги давам.
А пълна промяна с Майкъл Търман има тук ! Евала, Коле !
petko.h.markov написа:Гришата може да си прекръсти Литекс на ЦСКА,Челси или какво му дойде на ум.Това си е негов проблем,не мой.
Аз си имам отбор и той се казва ЦСКА.
Пеца , а къде отива Великият модел от Ловеч , не така ...не ! Ниското ще бута да играе с ФК-то под някаква форма , (някакси , не знам как , то нали не обича да спазва законите и само то си знае как), докарвайки всички футболисти от Литекс

1982 написа:Нещата са много сложни, ЦСКА има наказания от ФИФА и УЕФА, точно там ще е трудно да се обясни как така в А група изведнъж изниква ЦСКА, вече без дългове и без забрана за евроучастия и картотекиране на играчи. Това си смърди отдалеч на яка далавера и може да им подпари гъза на някои хора.
Ниското тея неща не го плашат