КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот Teo » 31 мар 2016 12:32

luxorus написа:
Teo написа:
j0rka7aa написа:Супер несериозно отношение от организаторите на мача, при положение, че знаят какъв интерес ива и още да не са пуснати билетите в София... И аз искам да си купя предварително за да пътувам спокоен.

Жорка, ще има билети в фен магазина.
Още преди мача с Рилецо се надявам... все пак Стара Загора е почти централно в България и хора ще се изсипят отвсякъде.
Според ще станат проблеми с влизането, ще видите. Билетите нема стигнат.
Да не стане като мача с ФК Левски на герена преди години... дето в клетка за 1500 човека се опитаха да набутат 3500... :idea:
\

Да,ще се изсипят от Казанлък,Чирпан,Нова Загора,Димитровград и Раднево шесто поколение цесекисти.Ето затова,твърде съобразително билетите са свалени от eventim за този мач.Очаква се рекордно посещение за сезона,който не си купи билет от София,не може да има гаранция,че ще влезе.

Каква е тая каса от Сектор В... и как ще вземем билети от там като ще има марули?
И какво пречи да се пусне всичко което се намира под клетката пред касата за гости? Ебати организацията... смешници. Знаят, че тоя мач ще има червена инвазия... :idea:
@ Те сами се поставят в проблеми ситуации... хората не са виновни.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 31 мар 2016 12:36

Всеки, който дойде в Стара Загора ще влезе на стадиона. В това ви гарантираме. А това, което искаме, са 4000 билета, затова следете страницата, правим всичко възможно да има билети в свободна продажба още в магазина, спокойно.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 31 мар 2016 12:44

Няма как да сме спокойни щом зелените идиоти не могат да се справят с организацията на този мач и правят селски номера, аз ако трябва ще тръгна в 7ч. сутринта от София, за да си взема билет, но не може да не се пуснат никакви билети в свободна продажба в София. Най-добрият вариант за този мач беше всичко да се разпродаде предварително и ако остане нещо в деня на мача, ама все пак сме в България.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 мар 2016 12:46

ceBep написа:Всеки, който дойде в Стара Загора ще влезе на стадиона. В това ви гарантираме. А това, което искаме, са 4000 билета, затова следете страницата, правим всичко възможно да има билети в свободна продажба още в магазина, спокойно.

Братле, ние сме 4 човека даваме пари за бензин и прочие, отиваме там, стават некви селски номера и оставяме отвън?
@ Нема как да сме спокойни. Дано се пуснат билети в свободна продажба в магазина.

Майка му стара.. знаят, че тоя мач е с особен заряд от към нашата страна. За какво правят такива малоумни неща не мога разбера. После феновете били виновни за това и за онова... :idea:

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 31 мар 2016 12:49

В същата ситуация сме и ние и сме решили че ако няма билети в София ще пътуваме рано сутринта и не знам просто...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Мнениеот Red_Pz » 31 мар 2016 13:03

Според мен мача ще завърши 1-1. Все пак ЦСКА победи лидера в Б група с 8-0.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 31 мар 2016 14:09

ceBep написа:Всеки, който дойде в Стара Загора ще влезе на стадиона. В това ви гарантираме. А това, което искаме, са 4000 билета, затова следете страницата, правим всичко възможно да има билети в свободна продажба още в магазина, спокойно.

Получавате си 1200 билета(10% от капацитета на съоръжението) и нито един повече!Не лъжете хората по форумите!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 мар 2016 14:56

Абе Марул... Ако трябва и 10 000 хиляди ще дойдем и нема има мач.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 31 мар 2016 15:10

Red_Pz написа:Според мен мача ще завърши 1-1. Все пак ЦСКА победи лидера в Б група с 8-0.

А Берое знаят ли, че ще направите равен мач? Кажете поне на трима от защитата и на вратаря!!! :)
Не всички цесекари са на твоето мнение, ето един от тях:

„ЦСКА няма футболисти, с които да се противопостави на Берое. Играят с някакви от селата, които тренират по 2-3 пъти в седмицата. Берое е професионален отбор и разликата е голяма. Ако ЦСКА в Стара Загора уцели два пъти вратата, съм готов да скоча надолу с главата от козирката на стадиона", изригна легендата на „червените" Петър Жеков пред вестник "Меридиан мач".

„Аз не знам как може Янев да говори, че ЦСКА има играчи за националния отбор! Ало, ти луд ли си? Това е повече от смешно. Е, как с петима от ЦСКА, щяхме да бием Португалия питам аз", завърши Жеков."

Novsport
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

6-ти
Контакти:

Мнениеот 6-ти » 31 мар 2016 15:43

luxorus написа:

Получавате си 1200 билета(10% от капацитета на съоръжението) и нито един повече!Не лъжете хората по форумите!

Добре получаваме 1200 билета,а останалите 2000 хиляди човека отвън ще подпалят градът ви от четирите края .

Върни се в “Архив”