КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|
Днес ходих за билети във фин магазина и все още ги няма, а пишеше, че от двес ги пускат. Ако някой е взел билет нека сподели. 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Мен един приятел ще ми взима, но днес има организационна среща за двубоя и евентуално утре ще ги пускат или късно днес 

Teo написа:Мен един приятел ще ми взима, но днес има организационна среща за двубоя и евентуално утре ще ги пускат или късно днес
Тази среща не беше ли вчера?
- CSKA_1948_
- Контакти:
Днес беше. Който има възможност нека си вземе от Армията. За останалите ще има 2 каси пред сектора за гости. Няма да има за всички билети, така че взимайте по от рано!
Пише, че ще се отпусне определена бройка за организирани привърженици, аз като неорганизиран, който ще пътува отделно мога ли да си закупя и кога пристигат на "Армията"?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Да, ще можеш. Следете страницата на фенклуб сектор Г във ФБ, веднага щом бъде постигната договорка с домакините за отпуснатите билети ще бъде съобщено. Нека също всеки, който се притеснява, няма да има билет и поради тази причина няма да пътува, да бъде спокоен, и идва на мача.
СеВер е прав. Не се притеснявайте за билетите... ако не може да си вземете от София, елате в Стара Загора... всички ще влезем!!!!!!!!!
ЕМИЛ написа:Teo написа:Браво, браво !
Много ме притеснява нашата защита... може би тук ни е ахилесовата пета в тоя мач.
Срещу Делев, Андонов, Иса просто не ги виждам нашите.
.
Наближава мача и почваш да наливаш гипса ..![]()
Емиле, наливам гипса? Ти луд ли си... да ме е страх от Берое ХАХА

@ Статистиката говори... ходи я виж на първа страница

Това, че те имат 100 годишнина още повече ни мотивира да им дадем подарък, такъв какъвто на вас

- CSKA_1948_
- Контакти:
Teo написа:СеВер е прав. Не се притеснявайте за билетите... ако не може да си вземете от София, елате в Стара Загора... всички ще влезем!!!!!!!!!
Еми то най-вероятно минимум 10 хил. Армейци ще искат да влязат в сектора, ама без билет никой няма да бъде допуснат, да не говорим, че клетката повече от 2 500 човека, с клизма 3 000 не може да събере!
CSKA_1948_ написа:Teo написа:СеВер е прав. Не се притеснявайте за билетите... ако не може да си вземете от София, елате в Стара Загора... всички ще влезем!!!!!!!!!
Еми то най-вероятно минимум 10 хил. Армейци ще искат да влязат в сектора, ама без билет никой няма да бъде допуснат, да не говорим, че клетката повече от 2 500 човека, с клизма 3 000 не може да събере!
Ще пуснат под клетката секторчето със седалките. Как Металик Сопот един път ги пуснаха там, като клетката преля?