ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 18 фев 2016 12:13

boabbb написа:Да видиме ... Моите нерви са си много добре, български мачове гледам само от "В" група и ми е през к*ра за Лески, Киро Гела и т.н. Не същото може да се каже обаче за Нова - хората губят пари в момента, дори, след изваждането на Литекс. Има два варианта - или споменатата Лига - както искате й викайте, ако ще Галактическа, или късане на договора и ще дават "групата на майсторите" по Канал 2001 ;)

Той Наско Бидона за това вчера така говори... зрителския интерес тотално е пропаднал след изхвърлянето на ЦСКА... и сега търсят варианти двигателя на футбола в България да бъде незабавно върнат в елита, иначе това първенство умира доста бързо. И аз искам да се върнем максимално бързо, но да се оправим поне с държавата. Останалите не ми пука за тях общо взето.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 фев 2016 12:17

Самоубилият се съдия е гледал делото за несъстоятелност на ЦСКА. Цветан Ценов е бил съдия в Гражданското отделение на Софийския районен съд, доскоро командирован в Софийски градски съд. Репутацията му е безупречна. Преди две години е бил повишен в ранг от Висшия съдебен съвет, съобщава „24 часа”.

Както БЛИЦ съобщи, 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от петия етаж в кв. „Връбница” 1. Инцидентът е станал около 4 часа сутринта. На място е пристигнал екип на полицията и Бърза помощ, като медиците само са констатирали смъртта./БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/393830

Виждате ли какво става?

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА в А група?

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 12:18

кристи3 написа:
Кашчей написа:
кристи3 написа:
Кашчей написа:
кристи3 написа:Не знам дали ще се случи това, но изглежда икономически логично. Все пак, някой отнякъде трябва да дава пари. Ние можем да си трошим езиците по форумите, колкото си искаме, но това не храни футболния бизнес. Навсякъде по света един от основните източници на доходи във футбола (пък и не само в него) са тв правата. Ама в телевизиите не са идиоти, нито пък са такива тези, които си дават парите, за да рекламират в тях. Без ЦСКА срива в гледаемостта на А групата е тотален. А пък и без Литекс, хептем. Така че, най-нормалното нещо е телевизията да иска незабавно връщане на ЦСКА в А група (висша лига или както искате я кръстете). А, както знаем, откакто са измислени парите, който плаща, той поръчва музиката.

Къде видя да съм написал държавни, защото аз не виждам нищо подобно. Всъщност, какво му е на пазарната гледна точка печалбата от ЕРП да остава в България, а не да ходи в Чехия, Австрия и нам си де си още?
Имаш ли пример в европейски мащаб, когато ФК е върнат обратно по административен път, след като веднъж е изваден от групата? Нали такова връщане ще е в пълно противоречие с идеята на спорта-да се състезаваш и посредством състезанието да спечелиш правото за нещо-дали ще е промоция за по-горна група, дали ще е участие в международен турнир, дали ще е званието Шампион-всичко трябва да е след състезание, а не решение в кабинета на шефа. Как не бяхте толкова загрижени, когато шампионатът ни беше надбягване с два коня и ако случайно някой трети се намеси му се вземаше мярката на следващата година :evil:

Много хубаво го каза - "...всичко трябва да е след състезание, а не решение в кабинета на шефа..." Сега нека напомним, че ЦСКА не изпадна след състезание, а по АДМИНИСТРАТИВЕН път. След като си изпаднал по "решение в кабинета на шефа", не виждам морален проблем и да бъдеш върнат по същия начин.

ЦСКА не участва коректно в състезанието и отпадна по финансови причини. Аз поне засега не виждам промяна в тези причини към по-добро. Ювентус и Фиорентина, както и Гл. Рейнджърс, а сега и Парма също не са отпаднали по състезателен път, но никой не ги връща, или върна, по административен път. Когато от ЦСКА се научат и започнат да играят по правилата, никой няма да ги "тормози" за това, че не са платили на държавата, на футболисти, на менижъри или на други отбори.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

branko8855
Контакти:

Мнениеот branko8855 » 18 фев 2016 12:20

Г-ДА МУДЕРАТОРИ, ВЧЕРА ПУСНАХТЕ ЕДНА СТРАХОТНА НОВИНА, ЧЕ ВРЪЩАТ ЦСКА В "А" ГРУПА. ТВЪРДИТЕ ЛИ ОЩЕ ТОВА?
ПРЕДИ МАЛКО ПРОЧЕТОХ В СПОРТАЛ, ЧЕ ТОВА ЩЯЛО ДА СТАНЕ ЧАК ДОГОДИНА. ТАКА МИ СЕ ИСКАШЕ НАЕСЕН ДА ИМ ОПЪНЕМ ЕДНА ДУЗИНА ГОЛОВЕ С НАШЕТО АТОМНО НАПАДЕНИЕ, А ТО КАКВО ИЗЛИЗА?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2016 12:32

Megatron_69 написа:
sin4ec написа:Аз нямам нищо против. Само че всичко да е еднакво за всички-ако дойдат в А група, значи са им опростени дълговете. Така да бъде, и за останалите отбори в групата, и за Локо Сф, и за Миньор Пк. Сиреч, отпадат задълженията на Левски към НАП и ГБС.
При тези условия-добре дошли! Инак-без лиценз и В група again.

Или както на вас,идва КОЙ?/ и ни плаща всичко,цицаики държавата? Гот е нали?

Евтини легенди за панчеревска консумация. Фактите са, че човек на ДПС е акционер в ЦСКА. Фактите са, че Титан цицаше държавата и издържаше ЦСКА. Пеевски в Левски? Може, някога в бъдеще време, но едва ли...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 12:33

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:ВБ ще нахлуе много свирепо в ЦСКА... заедно с ГГ! Мечтая ми тандем! Това искам за ЦСКА - двама коня да дърпат каруцата!

Мдааааааааа..и двата коня вече рият с копито пред старт-правата в очакване на сигналния изстрел.

Да, ама нашата каруца ще бъде без конкуренция спрямо останалите, ако това стане както го искам. А като знам, че поискам ли нещо винаги се случва.

Teo написа:Венци Христов в ЦСКА, тра-ла-ла-ла-ла :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 фев 2016 12:34

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:ВБ ще нахлуе много свирепо в ЦСКА... заедно с ГГ! Мечтая ми тандем! Това искам за ЦСКА - двама коня да дърпат каруцата!

Мдааааааааа..и двата коня вече рият с копито пред старт-правата в очакване на сигналния изстрел.

Да, ама нашата каруца ще бъде без конкуренция спрямо останалите, ако това стане както го искам. А като знам, че поискам ли нещо винаги се случва.

Teo написа:Венци Христов в ЦСКА, тра-ла-ла-ла-ла :)

Каше, това пък къде го изкопа :lol:
@ За тоя не искам и да чувам ! Продажник и боклук!

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 18 фев 2016 12:35

bilyaletdinov написа:Аз не мога да разбера, защо постоянно в България се мъчим как да изопачим правилниците? ЦСКА и Локо Сф били извадени, ами ще са извадени след като години наред затъват. И аз искам да гледам Левски-ЦСКА в А група, ама нека това да стане по правилата :!: Защото когато помагаш на един, трябва да помогнеш на всеки. Ще ви дам един прост пример. Тимът на Парма :!: Стоичков игра при тях. Изключително класен тим в края на 90-те години. Едно от лицата на Италия в ЕКТ със спечелена Купа на УЕФA през 1995 и 1999г., спечелна КНК през 1993г., Суперкупа на Европа през 1993г., та този тим фалира, да фалира. Продаде абсолютно всичко каквото можеше да се продаде, в това число и купите на отбора и в момента състезава в аматьорския футбол в Серия Д. С ново име, нова емблема. Това е. Явно в Италия не се чудят как да спасят Парма и каква далавера да направят, че да се върнат по-бързо в Серия А. Нека си спазваме правилата и да не се правят компромиси. Ами Локо София ли са най-големите, балами, че започнаха да ритат от селските групи? Това, че червените фенове имат болни амбиции и искат по всякакъв начин да играят в А група си е техен проблем.

Примерът ти с Парма е крайно неудачен. Като тип клуб бих го сравнил с нашите Лудогорец или Литекс - посредствен отбор, лутащ се между долните дивизии на италианския футбол. Докато в началото на 90-те не ги взима "чичко паричко" (концерна "Пармалат") и не прави от тях един "изкуствено" силен отбор. Естествено, след като спонсорът фалира, си отива и отборът, защото няма онази масивна фенска маса, която да концентрира вниманието върху него. И съм сигурен, че Парма с години ще си стои по долните дивизии и там ще си остане, освен ако не се появи отново финансов благодетел. Нещо, което няма как да се случи с отбори като Юве, Милан, Интер, Рома, Наполи, Фиорентина. Междудругото с Фиорентина беше направен компромис, срещу какъвто така ревете, че никъде другаде не се правел, и ги пратиха в по-горно ниво от полагащото им се по т.нар. "спортни заслуги".
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 18 фев 2016 12:36

Не акционер, а главен акционер е Инджов. Разликата е огромна. Всъщност феновете на ЦСКА не биха имали нищо против Лютви Местан да им е официален собственик, стига да са в А група, да печелят титли и да играят в евротурнирите.
Официално ЦСКА има връзка с ДПС, Левски не.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 18 фев 2016 12:41

boabbb на 18 Фев 2016 09:56
Усещаме ли притеснение в лилавите редици :?: :lol: :lol: Бързо им докарайте още 2-3 спонсора и някоя маймуна, щото нещата ще станат трагични

Ти си виж снимчицата и тогава обиждай хората с друг цвят на кожата...

Върни се в “Архив”