bilyaletdinov написа:Аз не мога да разбера, защо постоянно в България се мъчим как да изопачим правилниците? ЦСКА и Локо Сф били извадени, ами ще са извадени след като години наред затъват. И аз искам да гледам Левски-ЦСКА в А група, ама нека това да стане по правилата

Защото когато помагаш на един, трябва да помогнеш на всеки. Ще ви дам един прост пример. Тимът на Парма

Стоичков игра при тях. Изключително класен тим в края на 90-те години. Едно от лицата на Италия в ЕКТ със спечелена Купа на УЕФA през 1995 и 1999г., спечелна КНК през 1993г., Суперкупа на Европа през 1993г., та този тим фалира, да фалира. Продаде абсолютно всичко каквото можеше да се продаде, в това число и купите на отбора и в момента състезава в аматьорския футбол в Серия Д. С ново име, нова емблема. Това е. Явно в Италия не се чудят как да спасят Парма и каква далавера да направят, че да се върнат по-бързо в Серия А. Нека си спазваме правилата и да не се правят компромиси. Ами Локо София ли са най-големите, балами, че започнаха да ритат от селските групи? Това, че червените фенове имат болни амбиции и искат по всякакъв начин да играят в А група си е техен проблем.
Примерът ти с Парма е крайно неудачен. Като тип клуб бих го сравнил с нашите Лудогорец или Литекс - посредствен отбор, лутащ се между долните дивизии на италианския футбол. Докато в началото на 90-те не ги взима "чичко паричко" (концерна "Пармалат") и не прави от тях един "изкуствено" силен отбор. Естествено, след като спонсорът фалира, си отива и отборът, защото няма онази масивна фенска маса, която да концентрира вниманието върху него. И съм сигурен, че Парма с години ще си стои по долните дивизии и там ще си остане, освен ако не се появи отново финансов благодетел. Нещо, което няма как да се случи с отбори като Юве, Милан, Интер, Рома, Наполи, Фиорентина. Междудругото с Фиорентина беше направен компромис, срещу какъвто така ревете, че никъде другаде не се правел, и ги пратиха в по-горно ниво от полагащото им се по т.нар. "спортни заслуги".