Sardukar написа:Нищо не е свършило докато не свърши! При домакинствата на ЧЕЛСИ в ШЛ може да има само един фаворит за победата. Ясно е, че състава на ЧЕЛСИ не е в оптимална кондиция и е много дисбалансиран. Сигурно е, че няма много общо с онзи от 2012 г. Но ЧЕЛСИ си е ЧЕЛСИ. Може да бие всеки на моста и вярвам,че ще го направи! Няма какво да го мислим дали отбора може да спечели турнира или не, щом под голяма въпросителна е класирането му на 1/4 финалите. Трябва да отстранят ПСЖ, за да покажат, че не са чак толкова убити. И ние сме хора и трябва да живнем малко. Купите не си ги държа в хола, че да съм обсебен от тях. Искам една емоционална вечер подобна на онази срещу Наполи и ще е по-хубаво от рожден денВярван на 120%, че ако настоящите играчи на ЧЕЛСИ покажат пълния потенциал на своите възможности ще продължат! Ако подкрепяш ЧЕЛСИ, но не вярваш, че може да излезе от тази ситуация... малко се губи чара да си от този отбор...
разбира се, че нищо не е свършило, аз просто си казвам кво на мен ми минава през главата...бтв реванша ще е много як, Тери ще е готов ли ?