"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

raikonen22
Контакти:

Re: За филията намазана с черен хайвер

Мнениеот raikonen22 » 10 фев 2016 14:25

Стига сте се занимавали с чичо Венци - ако не е той, никой не се сеща за старата Славия! Просто обича да е в прожекторите.

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 10 фев 2016 14:42

Наскоро в Лондон попитаха единият от собствениците на Левски , дали когато застане пред огледалото, не вижда другият собственик на отбора.Голям смях беше да го гледаш как се чуди какво да отговори, и как да отрича.
Много скоро ще дойде времето в което филиите на тях ни те собственици и филията на отбора ще бъде намазана само със свинска мас.Но дакато единият от собствениците е свикнал от малък да яде филии с мас, то на другият собственик и отбора ще им присяда мазната филия.
ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 фев 2016 14:48

Ето кой как пише тука.
Първото е цитирано от suni. kanar76 :
"Спечелихме срещу Хасково с 8:0. Като че ли беше игра на конзола. Не знам дали съперникът беше толкова слаб или бе заложено на точен резултат", коментира полякът пред "Sportowe Fakty".
Второто е цитат от Гонг, която според мен , би трябвало да е най-обективна медия – разбира се в сравнение с останалите спортни медии.
„Не знам дали опонентът ни беше толкова слаб или беше заложил, за да падне с точно определен резултат."
Та после се дерете за обективност, истина и знание ...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: emokanar

Мнениеот Странджата » 10 фев 2016 14:52

Интересно ако теб те попитат като се погледнеш в огледалото виждаш ли идиота, който се въодушевява от шизофренната злонамереност на подобни въпроси, как би реагирал - с възторг може би ...

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 10 фев 2016 14:54

тонката като е толкова богат що не помогна на Локо сф?харчи на Гигов парите и после "дим да ме няма."
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Aramous
Контакти:

Мнениеот Aramous » 10 фев 2016 14:59

Когато хора,които са мачкани от боклуците,започнат да се делят и обиждат един друг,защитавайки същите тези боклуци.. "Златно жито зрее,прост народ живее"

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 10 фев 2016 15:02

emokanar написа:Наскоро в Лондон попитаха единият от собствениците на Левски , дали когато застане пред огледалото, не вижда другият собственик на отбора.Голям смях беше да го гледаш как се чуди какво да отговори, и как да отрича.
Много скоро ще дойде времето в което филиите на тях ни те собственици и филията на отбора ще бъде намазана само със свинска мас.Но дакато единият от собствениците е свикнал от малък да яде филии с мас, то на другият собственик и отбора ще им присяда мазната филия.
ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ.

Имено ;) И вас няма да ви забрави в скоро време. Пак. Но Металик вече го няма у В групата, та не знам какво ще правите...

yank
Контакти:

Мнениеот yank » 10 фев 2016 15:23

trokadero_ написа:
ЕМИЛ написа:
trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик ;)

Това е гнусна недоказана лъжа .

Не знам Емо , много неща клонят към това . Не може Виваком да ви издържа целия отбор , или Щтрабаг .

Другарю, Щрабаг е основана 1835 г, имат 74 000 служители и 12 000 000 000 оборот годишен. Ако сега кажете, че и те са на Пеевски - евала.
Но да предположим, че Пеевски е собственика. Мога ли да попитам защо го няма на стадиона да обира лаври и какво печели като дава скрошом пари на Левски. Ще ви отговоря аз направо - ако се появи ще бъде изгонен като керлив пес. Запомнете това добре.
Запомнете го докато се кланяте за сутрешното федаросче на микренското джудже(доказан мафиот и перач на червени пари), Индов ага(солташак на доган).Приятно лизане.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 фев 2016 15:47

Бих се притеснил, ако лявото мъдо на мафиота Маджо беше казал нещо в положителен смисъл за „Левски”. Бих се изненадал, ако изгоненият с шутове от "Левски" Гикиевич, който от 2004 година досега е сменил 15 (петнадесет) клуба (справка Wikipedia), каже нещо хубаво за престоя си в отбора, за София, за България изобщо... Слава Богу, няма такова нещо. Левентът от Овча купел отново се пени в безсилна злоба и завист. Жалкият сънародник на големия Левандовски също се е произнесъл "компетентно". Един безработен младеж е осмислил деня си, като е направил цяла тема по повод на Венци Стефановите полюции, а от Борисовата градина се чува тъжно грухтене, придружено от жаловито писукане от Коматево. Спокоен съм, явно нещата с "Левски" са наред. :) Хубав ден! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 10 фев 2016 15:55

yank написа:
trokadero_ написа:
ЕМИЛ написа:
trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик ;)

Това е гнусна недоказана лъжа .

Не знам Емо , много неща клонят към това . Не може Виваком да ви издържа целия отбор , или Щтрабаг .

Другарю, Щрабаг е основана 1835 г, имат 74 000 служители и 12 000 000 000 оборот годишен. Ако сега кажете, че и те са на Пеевски - евала.
Но да предположим, че Пеевски е собственика. Мога ли да попитам защо го няма на стадиона да обира лаври и какво печели като дава скрошом пари на Левски. Ще ви отговоря аз направо - ако се появи ще бъде изгонен като керлив пес. Запомнете това добре.
Запомнете го докато се кланяте за сутрешното федаросче на микренското джудже(доказан мафиот и перач на червени пари), Индов ага(солташак на доган).Приятно лизане.

Ефенди, много се палиш. Това, че Щрабаг е основан преди толкова години, не значи нищо. Прекалено много червени пари отидоха на запад. Акциите на повечето фирми са на борсата. Нали не мислиш, че червените пари стоят някъде и събират прах. Ти си умно момче и ще ме разбереш какво искам да ти кажа. Колкото за Лайнян Пеевски смятам, че там всичко е ясно. Сърдете се на другаря Батков който заборчля към него. Така,че ближете големия дебел гъз на "бащицата ви" и както казват във вашите босфорски сериали "Да ви е сладко".

Върни се в “Архив”