Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:шивача написа:Гришата само от юноши на подуенци е изкарал над 5милионаа от орлета над 10милиона.
Да бе , така е. Номерът в цялата тази работа приходът от находките ти да не бъде изяден от разходите по заплатите им ,а и по заплатите на другите дървета , които взимаш и се оказват яловици .![]()
Пример : Стойчо и Лупарата се бият в гърдите с трансфера на Буш , ама не правят сметка за година и половина колко заплати платиха на другите дървета и не продадоха никой .Заплатите на отбора бяха около 300 000 месечно .
Такива меринджеи ги заеби
За съжаление такива меринджеи гледам в българския футбол последните 25 години без изключение !![]()
Няма икономика в това някакъв бразилец да дойде да играе футбол в Ловеч или Разград , португалец също , французин също . Няма ! Това да разчиташ на приходи от трансфери или ЕКТ в БГ , по-добре почвай да си играеш рулетка и шансът е подобен . При 5 лева билет в Ловеч , на терена да има футболисти с 10 000 лв заплати , че и повече като сложиш премии , квартирни , храна , транспортни , това си е хоби на Гришата и нема бизнес !
ПП да е жив и здрав да си харчи парите както си иска , това са само мои констатации на база информацията , която имам.
За това трябва да се възродят ДЮШ и да има адекватно заплащане,в зависимост от стандарта на държаватаНе знам дали му е хоби,но според мен другите собственици не могат да му стъпят на малкият пръст-това е неоспоримо
Иначе по твоята логика отиваме на много ниско,полуаматьорско ниво
Тука трябва да има и закон за спонсорството ,облекчаващ хората ,които дават пари за спорта и в частност футбола и т.н. и т.н...Но се отклоняваме от темата
Да, в моята стратегия ДЮШ и скаутинга в БГ са основата на успеха . Че му е хоби е сигурно, щото като губиш пари от дадена дейност дълги години , не мога да приема , че е бизнес . Иначе съм съгласен , че другите собственици са доста по-зле от него в правенето на скъпо хоби . По моята логика отиваме на положение да харчим толкова колкото си изкараме , ако не можеш да изкараш пари от футбол , ами не се занимавай с тая дейност и така . Никой не може да ти помогне , ако си некадърен ,ни закон за спонсорството , ни Държава , нито никой ...тия приказки са мантра на некадърниците , които изпофалираха от заниманията си с футбол за 25 години .