"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro65
Контакти:

Молба!

Мнениеот joro65 » 21 дек 2015 09:34

Някой беше споделил линк от vbox,при който ясно се вижда нарушението на Бедоя срещу Баривиера.Понеже темите бяха незнайно защо изтрити,би ли го споделил пак?
Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Молба!

Мнениеот Заклет Левскар » 21 дек 2015 09:45

Моят линк е от Ютубата.
На него още по-добре се вижда бруталното нарушение. Има и прикачена снимка с тройното счупване на десния крак на вратяря. Ама щом си държиш на Вибокса, ще си го пазя за мен, за да ме топли в студените дни.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 дек 2015 09:46

Няма нарушение на Бедоя срещу бразилското животно....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 21 дек 2015 10:52

Май всичко е в тази тема litex/viewtopic.php?f=3&t=194900
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Мутро-олигархията управляваща българския футбол!

Мнениеот loko1 » 21 дек 2015 10:54

sin4ec написа:Това вече беше поствано и коментирано. А жалкият опит да се прехвърлят проблемите на ЦСКА, Локо и Литекс върху други, и то точно определени ДРУГИ, е ясен. Но няма как да стане.

Какви са нашите проблеми?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 дек 2015 11:40

Заклет Левскар написа:Моят линк е от Ютубата.
На него още по-добре се вижда бруталното нарушение. Има и прикачена снимка с тройното счупване на десния крак на вратаря. Ама щом си държиш на Вибокса, ще си го пазя за мен, за да ме топли в студените дни.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз имам още по-хубаво видео. Там освен счупването на крака се вижда и как Бедоя удря вратаря с юмрук в окото... 8-) При необходимост мога да набавя и епикризата от Клиниката по очни болести в МБАЛ "Света Анна", откъдето е видна загубата в значителна степен на зрително възприятие у Винисиус Баривиейра. Горещо препоръчвам тази клиника и на авторчето на темата... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 дек 2015 11:43

Абсолютно нарушение на Бедоя, добре че вратарчето направи циганско колело иначе му отиваха крачетата :o :twisted: :lol:

-5т.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 дек 2015 12:16

A опасна игра за посягане с бутоните нещо, или тва не важи за вашите мачове ?!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 дек 2015 12:28

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:A опасна игра за посягане с бутоните нещо, или тва не важи за вашите мачове ?!

Как точно му е посегнал с бутоните нещо, след като в момента на най-голяма близост м/у краката на двамата, кракът на Бедоя е здраво стъпил на земята?

Това красноармейците сте по-зле и от атакистите. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 21 дек 2015 12:55

Искам да добавя нещо което е последващо и е свързано с фирмения отбор Литекс.
Правилниците вероятно ще се спазят,но защо всички се правят за отнесени и не коментират,че Литекс бе изваден от "директора"Стоилов,който в прав текс заяви ,"аз вадя отбора и поемам своята отговорност"?!Лично аз мисля,че около Стоилов има нещо нередно,вероятно няма трудов договор с футболния тим?!Казват ,че бил на щат в БФС???Възможно е и в Литекс-Комерс?!Защо никой журналист не смее да разнищи този въпрос,а като папагали приемат лъжите на "президента"Трифон Попов?!Само помислете,ако е вярна версията за Стоилов,какво следва?!Всички участвали в мача футболисти,заедно с резервите горят за 12 месеца и треньорчето също!

Върни се в “Архив”