"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Georgiterter
Контакти:

Re: Кой ни учи на морал,закони и правилници

Мнениеот Georgiterter » 16 дек 2015 11:31

Странджа съглен съм с теб просто БФСи всички комисии са пълни със страхливци които само отлагат изчакват и от там идват всички проблеми.Чакат само да отшуми всичко искат само да си зпазят топлите си места.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 дек 2015 11:54

Заклет Левскар написа:Добре си се постарал, имаш всички данни да работиш на хонорар при сина на Сталин.
Той не беше ли на щат при 4.4.16.16?

Аз мисля че това е един сериозен форум и като излагаш мнение или коментар трябва наистина да е аргументиран и с факти,а лаладжиите във форума всички ги знаем.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 16 дек 2015 11:59

Заклет Левскар написа:Добре си се постарал, имаш всички данни да работиш на хонорар при сина на Сталин.
Той не беше ли на щат при 4.4.16.16?

Коментирайте изнесените факти бе, рецидивисти! Не да ни поучавате кое е редно и кое не, защото нямате моралното право да го правите! Отборът с най-агресивната и наркоманизирана публика сте вие и дори за един полусезон да ви накажат с лишаване от домакинство пак ви е малко. Нагли твари сте и това си е! :evil:
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 дек 2015 12:08

Заклет Левскар написа:
Georgiterter написа:А за боя в ПЕРНИК ПО-КОЯ ТОЧКА НАКЗАХА ЦСКАТО

В Перник не е имало бой.
Имало е едно лекинко петминутно галене с тояга по главата на полицая, от страна на един доброжелател от феновете на аматьорейците.
Искате ли линкче?
Знам, че не искате.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е какъв бой е имало в Перник? Стояха от двете страни на мрежата, удряха с едни пръчки по нея и си разправяха вицове. :mrgreen:
Накрая свалиха предната мрежа, че им пречеше на гледката. Просто не се сетиха вместо това да махнат транспаранта, който беше върху нея, но това са подробности. :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 дек 2015 12:13

suni написа:Ало лилавте,.. а нещо да кажете по темата ? :?

Е какво искаш да ти кажат? Те никога не са напускали терена.
Само един път през 1923-та срещу Славия, втори път през 1924-та не се явяват срещу Владислав и третия път Лафчис ги извади.
Но това е протест, защото те са сами срещу всички.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 дек 2015 12:14

korteneca написа:На авторът Левски и левскарите доста жестоко са му бръкнали. Няма такъв комплекс. :lol:

Аз имам повече приятели левскари отколкото цесекари,нямам комплекс,просто Ви показвам извадка от това което са сторили така наречените "организирани" фенове на Левски,които всеки ден ни заливат с декларации и закани.Странджата е прав че най-голяма е вината на БФС и чиновниците там,аз съм писал на тази тема многократно.А като говорим за комплекси,аз не съм се притеснявал и да кажа добри думи за Левски и да водя нормален диалог с левскари,но доколкото съм запознат с твоето "творчество" и на още няколко твои дружки винаги е било анти-ЦСКА и обиди и подигравки.Щом като намерихте начин да оплюете дори хореографията на сектор Г на мача със Созопол,нещо което впечатли много чужди медии,трябва ли въобще да коментираме кои има комплекси и кой няма.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Georgiterter

Мнениеот Странджата » 16 дек 2015 12:20

Не са страхливци, а добре са усвоили методите на управление, които са били водещи в Османската империя. Основен похват е било при решаване на спорове да се отлага и протака, докато нещата се уталожат и тогава се е вземало решение. То е било подсказано от реалността, но далеч след събитието. Така на практика те не са управлявали, а само са узаконявали това, което вече е било факт, но сътворен от ситуацията на безправство, която управата би трябвало навремето да санкционира и прекрати.
Та това е, което някои наричат континюитет в обществения и политически живот - ние не сме се отклонили много от практиките на османците, макар че се смятаме за отдавна свободни от тяхната власт ...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: peliforewer

Мнениеот Странджата » 16 дек 2015 12:26

Не смяташ ли след това, което си написал, че трябва да бъдеш конкретен - този, който обижда ЦСКА, има име или най-малкото ник. Дразни това обръщение към всички, това обобщаване, самият ти казваш, че не всички са еднакви и да си левскар или цесекар не е основание да бъдеш обиждан. Който си е заслужил обидата - назовавайте ги, иначе и други се чувстават засегнати и се понася лавината.
Има много хора тука, които или не им отговаряш, защото не са на твоето ниво, или конкретно показваш не/състоятелността им.
Не искам да кажа, че в последния си текст не си конкретен - просто искам да те попитам не си ли съгласен, че човек трябва да е конкретен. Извадил си факти - извадил си. Защо те са тези, а не и други - това е твое решение. Дали обаче ти дава право да правиш обобщение за публиката, която не е по-различна от цесекарската - има два обрза - фенове и зрители - привърженици. Ако само тези са фактите - това значи, че само феновете на Левски са такива, които заслужават наказание. Аз съм левскар и смятам, че тези наказания също са общи и неадресирани и с нищо не помагат за това, да се върне нормалната атмосфера на Герена. Напротив- само я нажежават, защото заради единици- екстремиести, фундаменталисти бих казал, го отнасят всички ...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 12:41

Заклет Левскар написа:
korteneca написа:На авторът Левски и левскарите доста жестоко са му бръкнали. Няма такъв комплекс. :lol:

както казва един виден съфорумец:
ФАКТ!

А един друг казва -ФАК :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 12:43

suni написа:Ало лилавте,.. а нещо да кажете по темата ? :?

Ти па-от тия ни срам ,ни очи ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”